Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jaka jest szansa, ze mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam nie całe 20 lat, i przez trzy lata posiadała antykoncepcję w formie implanta. Zdecydowałam się nie przedłużać tej formy, i zacząć brać tabletki. Niestety zanim pozbyłam się implanta, dzień wcześniej zaczęłam mieć małe problemy z pęcherzem i niestety wymagany był antybiotyku. Gdy skończyłam antybiotyk, po dwoch dniach zaczęłam brać tabletki anty "rigevidon". Skończyłam pierwszy tydzień bez problemu. Zawsze o tej samej godzinie może takie 15min +/-. Dzisiaj wzięłam dwie tabletki, ponieważ zauważyłam że nie wzięłam jednej tabletki. Nie mam pojęcia w którym dniu w tym tygodniu, i nie do końca pewna czy mógł być to pierwszy tydzień. Mam dużo, pracy obowiązków, jestem zalatana i mogłam nie przywiązać do tego uwagi. Jak brałam antybiotyk i zaczęłam brać tabletki anty, to przez pierwsze dwa tygodnie + 1 dzień (na życzenie lubego) kochaliśmy się używając prezerwatyw. Niestety w tym tygodniu był jeden dzień w którym się nie zabezpieczaliśmy. Powinnam wykonać test ciążowy lub zgłosić się do lekarza?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować