Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bilans 30to latka. Czyli co osiagneliscie do tej pory.

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi zarówno o status materialny jak i życie rodzinne. Ja za parę dni kończe 30 lat, nie mam dzieci, męża , z partnerem rozstalam się kilka lat temu i od tamtej pory jestem sama, ale nie przeszkadza mi to zbytnio. Mam mieszkanie warte około 180 tyś, swoją małą firmę , kokosow ona nie przynosi ale życie wystarcza i około 20 tyś oszczędności. A jak jest u was 30to latkowie?

Ja za kilka miesięcy kończę 30 lat jestem sama mam ciężką pracę nie mam faceta bo poprzedni z którym byłam potraktował mnie jak g****o i tym gównem czuję się do dzisiaj nie mam znajomych bo koleżanki mają swoje życie dorobiłam się długów i nadwagi czyli bilans na minus jedyny plus to to ,że jestem zdrowa w miarę.....

Gość gość
up

Zrobiłam doktorat, wyszłam za mąż, wyprowadziłam się do innego kraju i układam sobie życie. Mam swoje mieszkanie, samochód, szefowałam całemu działowi dużej firmy, ale to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie.

Gość gość
W związku mi nie wyszło, stałej pracy nie mam, mieszkam z rodzicami. Mam wyższe wykształcenie, robiłem doktorat ale zrezygnowałem, dobrze znam jeden język obcy. Mam całkiem sprawny ale stary i brzydki samochód. Oszczędności mam całkiem spore ale to kosztem tego że żyje jak dziad i na nic nie wydaje więc to troche chore. Jestem jedynakiem i w perspektywie dostanę mieszkanie po dziadkach i dom po rodzicach. Nie spodziewam się że wiele osiągne. Marzy mi się skromna własna działalność i nowy, lepszy związek.

Gość gość
Ja - kobieta 32 lata. Nic mi się nie układa. Nie mam męża, nie mam dzieci, zerwany kontakt z rodziną, praca za najniższą krajową, oszczędności 0zł, bez prawa jazdy, bez samochodu, mieszkam z facetem na wynajmowanym mieszkaniu. JEDYNY mój "sukces" to uroda :(

Gość gość
Mam 37 lat, z facetem rozstałam się rok temu, nie mam dzieci. Mam mieszkanie od ojca, ale oddałam je mamie (i do tego opłacam połowę czynszu). W chwili obecnej nie mam pracy, mam oszczędności w wysokości 300zł. To minusy. Plusy: wiem już, jakich facetów unikać i gdzie chcę w przyszłości pracować. Życie jest piękne! ;) :P