Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowie kloca sie przy dziecku

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy z mezem z jego rodzicami, poki budujemy dom. Tesciowie zajmuja sie malym dzieckiem swojej corki, kiedy ona pracuje. Niestety nie sa zgodnym malzenstwem i czesto krzycza na siebie przy dziecku, obwiniajac sie nawzajem gdy np. sie uderzy. Wydaje mi sie ze ona czuje nerwowa atmosfere i jeszcze bardziej placze. Dzis nie mogli jej uspokoic i slyszalam taki tekst do tego dziecka, no zryj ty maly gnojku. Nie mamy z mezem jeszcze dzieci i nie znam sie, ale wydaje mi sie ze takie male dziecko mimo ze jeszcze nie rozumie i nie mowi odczuwa to wszystko. Niby nie moje dziecko i nie wtracam sie, ale jak w takim przypadku kiedys dac im swoje dziecko pod opieke?

Gość gość
W życiu im swojego dziecka nie zostawiaj!!!

Gość gość
gdziekolwiek byle nie do tesciów przeciez to przemoc psychiczna jak mozna tak do dziecka powiedziec?! powiedzcie to szwagierce-powinna to wiedziec, jak sie jej rodzice odzywaja do jej dziecka

Gość gość
najpierw niech to nagra, bo teściowie sie wyprą.

Gość gość
Nagraj to i puść córce.

Gość gość
Dokładnie, nagraj to jak oni się zachowują, szczególnie takie sytuacje kiedy zwracają się tak agresywnie do dziecka. Swojego im nie zostawiaj, masz pewne, że tak samo je będą traktowali.

Gość gość
nie mozna mówic tak do dziecka, zwróć im uwage

Nagraj to i pusc rodzicom dziecka, a swojego pod żadnym pozorem im nie oddawaj. Jak kiedyś zapytaja dlaczego tak robisz, a nie inaczej przytocz im historię, ze najzwyczajniej w świecie nie chce aby Twoje dziecko brało udział w takich cyrkach.