Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Kawa na ławę

Polecane posty

Gość gość
rondlowi grozi swiatowa kariera:D

Gość gość
mężczyźni tak mają, kiedy coś im nie idzie zawodowo/osobiście/zdrowotnie

Gość gość
ŻabAlka dziś Pavlo, zrobiłeś się czepliwy jak baba przed okresem. może seksu ci brakuje? jezyk.gif x głodnemu to zaraz chleb na myśli:D

Gość gość
pyk

Gość gość
pyk

Gość gość
Temat o niczym

Pavlo, zrobiłeś się czepliwy jak baba przed okresem. może seksu ci brakuje? jezyk.gif x Głodny głodnemu zawsze wypmomni :D

oczywiście, nieszczęśliwa stara panna to ja :classic_cool: to z tej frustracji i samotności się czepiam :classic_cool:

Zapomniałaś dodać,żeś tak zdystansowana do kafe, że nie odpisujesz na każdego posta dotyczącego Ciebie i ogólnie masz gdzieś co ludzie na kafe o Tobie myślą :classic_cool:

Gość gość
ŻabAlka dziś oczywiście, nieszczęśliwa stara panna to ja cool.gif to z tej frustracji i samotności się czepiam cool.gif X nie tylko ,potrafisz tez krasc blogi :D

" Pavlo1985 dziś Zapomniałaś dodać,żeś tak zdystansowana do kafe, że nie odpisujesz na każdego posta dotyczącego Ciebie i ogólnie masz gdzieś co ludzie na kafe o Tobie myślą cool.gif " X napisałam, że nie ma to wpływu na moje życie osobiste :P czytaj ZE ZROZUMIENIEM :classic_cool::D

Gość gość
zaba sciemnia caly czas, odgrywa luzaka, a w glebi duszy jest sfrustrowana w*****a ja nawet to, ze przyglup rondel ma wiekszy poklask niewazne jaki, grunt, ze jest:D

"" gość dziś zaba sciemnia caly czas, odgrywa luzaka, a w glebi duszy jest sfrustrowana w*****a ja nawet to, ze przyglup rondel ma wiekszy poklask niewazne jaki, grunt, ze jestsmiech.gif " X brawo, Sherlocku, rozgryzłaś mnie! :D

Gość gość
dokładnie rondel najpierw komus nawymysla ,ubliza ,a potem udaje rycerza:D co za tepe dzidy w tych czasach:D

" gość dziś dokładnie rondel najpierw komus nawymysla ,ubliza ,a potem udaje rycerzasmiech.gif co za tepe dzidy w tych czasachsmiech.gif " X czyjego rycerza? :D swoją drogą - Pavlo ma zgoła odwrotną taktykę :classic_cool:

Gość gość
np twojego ,najpierw cie szacił ,teraz bierze wine na siebie ,a przedtem tak nie było,co przylazł do ciebie z podkulonym ogonem byle ktokolwiek z nim pogadał ,bo mu topic padł i nie ma gdzie sie szczycic swoimi sukcesami:D:D

Gość gość
zaba nie kazdy to Pavlo ,czasem prawda boli:P

Gość gość
zabie nie boli prawda bo jest ponad nad nia ja boli watroba:D

Gość gość
co to znaczy "szacił"?

Gość gość
szmacił

" gość dziś zaba nie kazdy to Pavlo ,czasem prawda bolijezyk.gif " x mam rozumieć, ze pod nickiem Pavlo1985 pisze więcej niż jedna osoba? :P X jeśli ktoś uważa pisanie na kafci za "rycerstwo" to doprawdy, aż nie wiem co napisać. a teraz słonko napij się meliski, bo się nerwujesz, jakbyś sobie dupkę o kuchenkę gazową przypaliła ;)

Gość gość
gość dziś zabie nie boli prawda bo jest ponad nad nia ja boli watrobasmiech.gif X może i jest nikt tego nie wie ,może tez udawac twardą laske , hoooj ją tam wie co mysli naprawde ,i jakie ma poczucie winy ,grunt aby nie okazała się słaba na forum:D łatwo zniszczyc swój autorytet ,jak zniszczył jej Maciek.b.

Gość gość
ŻabAlka dziś " gość dziś zaba nie kazdy to Pavlo ,czasem prawda bolijezyk.gif " x mam rozumieć, ze pod nickiem Pavlo1985 pisze więcej niż jedna osoba? jezyk.gif X jeśli ktoś uważa pisanie na kafci za "rycerstwo" to doprawdy, aż nie wiem co napisać. a teraz słonko napij się meliski, bo się nerwujesz, jakbyś sobie dupkę o kuchenkę gazową przypaliła oczko.gif X ja moge przypalic dopke nie tylko o kuchenke ,ale tez na słoneczku ,ale ty spaliłas swoje brudne ręce kradzieża ,powinnas się modlic z mackiem JUDASZU:D

Gość gość
zaba jest zakompleksiona c**a🖐️ hojraczyla jedynie wsrod nieudacznikow koniotrzepow:D🖐️

pfff, on zgrzeszył wobec mnie pierwszy :classic_cool: oko za oko, ząb za ząb. starego testamentu nie czytali? :D

Gość gość
Alka czytaj ze zrozumieniem jak to goscie napisal i to nie jeden ,teraz jest rycerzem w twojej obronie,nagle wziol wine na siebie ,ale co cie zbluzgal to jego kretynko:D

Gość gość
X ja moge przypalic dopke nie tylko o kuchenke ,ale tez na słoneczku ,ale ty spaliłas swoje brudne ręce kradzieża ,powinnas się modlic z mackiem JUDASZUsmiech.gif x nazwanie jej Judaszem jest zbyt delikatne :D to jest Faryzeusz pokroju rondla :D

Gość gosc k
Gosciu, to jest tylko Kafcia, nie spinaj sie tak bo nam na zawał zejdziesz.

Gość gość
pyk