Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Gość gośćpuma
Trzymam za was kciuki dziewczyny:-)powodzenia:-)

Gość Aifoz
Dziewczyny już nawet nie zauwazylescie ze mnie nie ma :P. Dobra jestem z problemem. Mam miec okres najwcześniej 24 ( 28 dc) a dzisiaj w kibelki miałam kawałek brązowego śluzu. Myślicie ze aż tak mi sie mógł mój zegarkowy okres rozstroić ze dostane dziś( mam jasne spodnie i stringi f**k). Owulacje miałam niby 11. kwietnia.

Gość Paula 24
Aifoz jak @ się nie rozkręci to podejrzewam Zagnieżdżenie :) trzymam kciuki :)

Gość gotoco
Kushina ja tez bylam wczoraj na badaniu i tez za wcześnie. Moglam isc w przyszlym tygodniu a nie wczoraj. a tak dopiero za 3 termin gin mi wyznaczyl. U mnie co orawda cos zobaczyl( cos czyli pecherzyk ok 3mm) ale dopiero po dluzszym gmeraniu. I powiedzial ze jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzac.

Gość gotoco
I chyba w podobnym wieku sa nasze "cosie" bo na dzien dzisiejszy jest to 4 tydz. i 4 dzien.

gotoco - ja tez zaluje, ze sie nie wstrzymalam troche, szczegolnie, ze nawet bylam zapisana na wizyte na przyszly poniedzialek, ale sie zwolnilo miejsce, wiec poszlam wczoraj. Przynajmniej mi dala ochłap w postaci tego skierowania na usg na przyszly tydzien. A Ty w takim razie masz pewnie wizyte juz po weekendzie majowym? Pomysl sobie, ze warto poczekac, bo jest szansa, ze bedzie juz bic serduszko :)

Gość Aifoz
a Ty jak Paula? a jeszcze ze śmiesznych to tesciowej sie śniło że jestem w ciazy i tak mnie biedna zapytała czy sa szanse. odpowiedziałam jej znienawidzonym w naszej firmie tekstem " szansa jest zawsze":)Ale wiesz fajnie by było tylko objawowo w zeszłym miechu byłam w ciąży :P teraz nic mi nie jest :P

Gość Paula 24
A ja czekam... W sumie to dziś to mnie nawet biust przestał boleć... Kushina robiłaś ta betę?

Aifoz - fajnie, ze jestes, zagladaj jak najczesciej:) Jak sie to plamienie nie rozkreci to faktycznie wygladaloby, ze to bylo implantacyjne. Czyli za 2 dni mozesz juz probowac testowac. Paula 24 - tak, zrobilam dzisiaj bete, ale wynik dopiero wieczorem. Jak go dostane to napisze. Ty tez napisz jak tam wyszlo u Ciebie.

Gość gotoco
"Szansa jest zaesze " hehehe Powiem Wam, ze ja ni mam zadnych objawów. Moze trochę mniejszy apetyt i odczuwam większą sennosc no i bole brzucha jak na okres w zeszlym tyg.mialam. ale to mogly byc objawy czegokolwiek.. Kushina ,Tak po majowce mam wizyte. Mam nadzieje ze serduszko bedzie bic. nie sądziłam ze bedzie to takie stresujace..

Gość Aifoz
Kushina dajcie z Paulą szybko znać bo jak u Was będzie dobrze to tak od razu wiecie sie podniesie topic bo tak sie nerwowo zrobiło i smutno. Chyba 2 dni za wcześnie. Poprzednim razem robiłam w dniu okresu i była bardzo blada. widoczna spokojnie ale blada wiec myślisz ze teraz juz by była?hmmmm jakoś wiesz olałam ten cykl . Bo w sumie miałam małą groźbę wycięcia tarczycy i jakoś nic mi się nie układa. Czyżby wreszcie szło do góry...oby

Gość Paula 24
Aifoz beta zaczyna rosnąć 48 h po Zagnieżdżeniu zarodka także możliwe że za 2 dni już się pojawi kreseczka a jak nie to nic straconego beta rośnie od zera testy zazwyczaj mają czułość 25 mlU więc możesz mieć np 20 mlU i test jeszcze nic nie wykryje :) życzę powodzenia :)

Gość BasiekKk
Hej dziewczyny! Dajcie znac po wizycie u gina :) ja wizyte mam jutro i strasznie sie stresuje :( czy wszystko ok, czy nie ciaza pozamaciczna, czy bedzie juz co widac, czy nie bedzie ciazy blizniaczej i mase innych mysli mam :O a przed sama wizyta bede calkiem mega streaa miala :/

Gość Aifoz
Basiekk spokojnie będzie ok. Musisz wiesz uspokoić sie bo będzie Ci się dłużyło. daj znać koniecznie

Gość Paula 24
BasiekKk spokojnie!! Wszystko będzie ok! Nie denerwuj się dzieciątko napewno zdrowe i nie zadowolone pewnie bo się denerwujesz a ono to odczuwa! Czekam na dobre wieści :)

ale nas duzo ,super!!!! za wcześnie ,ja też za wcześnie testowałam ..a teraz mi smutno ...tak sie zatanawiam ile plemnik moze przezyc w ciele kobiety ? czy mozliwe zeby po 15 dniu od stosunku doszło do implantacji...mam brązowe plamienia...a dzis rano zrobiłam test i wyszła druga kreseczka ,co prawda bledsza niż ta testowa ale różówa widoczna gołym okiem ,nie wiem co o tm myslec juz....

Gość Aifoz
Angelowa a ile minęło od niby owulacji albo inaczej ile do okresu? bo mi albo sie rozlegulował i teraz bede miała w 23 dc albo implementacyje...

Gość gotoco
Angelowa plemniki chyba nawet do 5 dni żyją. Do implantacji moze dojsc nawet ok 9 dnia od zapłodnienia wiec wszystko pasuje :).

Gość gggość
Angelowa jeśli jest druga kreska widoczna to musisz się cieszyć :-)a który dc u Ciebie?dla pewności zrób bete

Gość gggość
Angelowa, a dlaczego tak uważasz? nie stresuj sie tylko mnij nadzieje ze w końcu sie udało :-)

Gość Paula 24
Angelowa skoro test wyszedł to radzę powtórzyć betę, jeśli to ciąża a plamisz to nie ma na co czekać tylko gnac do gina!

Gość Paula 24
Ale tu cicho... Napięcie wyczuwam... Beta przerosła ponad 100 %!!!!!!!

Gość Paula 24
Dokładnie 163% mam nadzieję że od tej pory będą same dobre wieści, zobaczymy co gin na to powie :) za Godz wizyta

Gość gggość
Paula super! bardzo się cieszę! mam nadzieję ze teraz już będą tylko same dobre wieści :-)

Gość gggość
Paula koniecznie daj znać po wizycie :) mam nadzieję, że zrobił Ci się "lżej " :-)

Paula to super :D Będziesz miała usg na wizycie? Jak by Ci pokazali dzidziusia to jeszcze bardziej się uspokoisz :) Ja już mam wynik bety: 1018 U/I. Wg. norm z laboratorium to 5 tydzień czyli wszystko się zgadza :)

Gość gotoco
Paula gratulacje!

Gość BasiekKk
Paula super wiesci! :) Kushina a na kiedy termin Ci wypada? Teraz tym bardziej sie boje ze moga byc u mnie blizniaki bo u mnie w 5 tyg beta wyszla 2901...