Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Cóż ...mi zawsze marzyła sie maleńka Klara i myślę ,ze na tym stanie ...:) Jakoś jeszcze nie rozmyślam w tych kategoriach ,na chwilę obecną modlę się żeby wszystko było ok :):):) Od południa wczoraj złapało mnie zmęczenie ,normalnie zasypiam na stojąco ,dziś to samo :):):) według owulacji to 5tydzień tak mniej więcej więcej :)

Gość iwona25lat
Hej ja dzis pół nocy nie spałam tak mnie bolał jajnik i brzuch w dole aż nie mogłam sie przekręcać. Rano smażyłam jajecznice i tak mnie oblał pot ze myślałam ze zaraz upadnę i musiałam sie położyć. Nie wiem co to było czy druga owu czy co...

Gość S992
Angelowa no to bedzie mial niespodziankę ;) KateA, Kushina takie uroki ;) czyli wy jeszcze w tym roku bedziecie tulic wasze dzidzie :)

Gość KateA92
Ja mam termin na 2 stycznia :) także okaże się, czy będziemy tulic maleństwo jeszcze w tym roku czy hucznie przywitamy nowy rok ;) Mój ma urodziny 13 stycznia i śmieje się, że sprezentuje mu maluszka na urodziny :P Swoją drogą ja też ze stycznia, bo 20.01 także śmiesznie będzie jak cała nasza trójka będzie ze stycznia :)

A u mnie chyba druga owulacja będzie....ból w podbrzuszu i w piersiach,śluz płodny przeźroczysty i rozciągliwy....aczkolwiek test owu nadal negatywny,ale ciało podpowiada co innego...

Gość iwona25lat
Michiganka wiec mamy podobnie z tym ze ja mam nadal mleczny śluz. No ciekawe co z tego będzie ciekawe...

Ja już się nie przejmuję....co będzie to będzie....nie ukrywam,że bym chciała już tulić naszego maluszka,ale zdaję się na los....

Gość Gość321
też bym już chciała. Właśnie wróciłam z miasta, dziecko na dziecku normalnie.... jeszcze troszkę i liczę, że też będziemy z maluchem śmigać

Gość iwona25lat
Michiganka a kiedy masz zamiar testować? Najgorsze jest to ze jeśli to druga owulacja to nawet nie mam ochoty na staranka :(

Może nie druga owulacja a zagniezdzenie :):):) Pamiętam że u mnie ok 6dni przed terminem @ też wystąpiły dziwne objawy ,,owulacyjne" ,teraz myślę że to było zagnuezdzenie właśnie :):):)

Gość iwona25lat
Angelowa obyś miała racje chociaż do @ jeszcze dwa tyg, a owu czułam 8-9dc i potwierdzone jest to testami ovu. Nigdy nie korzystałam z tych testów i zawsze pomijalismy staranka w tak wczesnych dniach cyklu. Wiec zobaczymy

Ja testować będę bliżej terminu @....myslę,że wcześniej nie ma sensu bo znowu masę kasy wydam na testy i nic z tego nie wyjdzie...u mnie znowu libido wskoczyło na wysokie obroty....u mężulka chyba podskoczyło razy dwa :D spokoju mi nie daje...ale w tym cyklu nie pisnęłam ani słowa o owu jak miałam na początku cyklu ,bo to go stresuje....a tym razem sam się upomniał o małe co nieco bez wiedzy o tym,tak się złożyło....:D a dziś tego sluzu płodnego tyle,że czyłam się jakym miała okres....bez wkładki ani rusz tak mokrusio....zobaczymy ;)

Gość S992
U mnie dzis 9 dc, sluz jeszcze lekko mleczny ale już taki rozciągliwy więc Licze ze płodny tez będzie wkoncu dobrej jakosci:) test owu jeszcze negatywny ale libido odziwo wysokie wiec do dziela ;)

Gość iwona25lat
Ja dzis znowu czułam w nocy i nad ranem ciągniecie w macicy ciekawe co to. A jak u Was staranka?

Gość Gość321
Mam pytanie... nie mierzę temp, nie badam szyjki itp. teoretycznie jutro powinnam mieć owu. dzisiaj jednak mam śluz hmm taki bardzo zbity, na wpół przeźroczysty na wpół kremowy, może to oznaczać, że jednak owu była wcześniej czy jest to jakaś oznaka przed owu?? można jedynie na podstawie śluzu stwierdzić?? nie pytam o 99%, bo bez w/w badań wiem, że nie, ale chociaż orientacyjnie. miała któraś tak?? a co do staranek to jak na złość Małż mi się buntuje, dużo pracy stresu bla bla i mu się nie chce.... no klękajcie narody, akurat teraz!!

Ja taki śluz miałam i to oznacza,że jesteś raczej przed owu...ja taki śluz miałam dokładnie 2 dni temu...tylko mój był lekko spermowaty jesli chodzi o kolor :D....a u mnie ból podbrzusza straszny,że aż czuję ból w lewej nodze i pośladku :D...cycoszki dokuczają niemniej niż podbrzusze i do tego ból głowy,brak apetytu....przed chwilą zrobiłam test owu i wyszedł wynik pozytywny,co oznacza że mam drugą w tym miesiącu owulację???? w szoku jestem bo zawsze miałam jedną owu w trakcie cyklu...nie wiem co jest cięte...śluz płodny tez jest :) trzymajcie kciuki !!!

Gość iwona25lat
U mnie śluzu płodnego nie ma, jest cały czas mleczny i nie mam go duzo. Szyjka dzis twarda aż ciężko dosięgnąć, czasem brzuch boli jak przy @

Ja szyjki sobie nie badam,bo nie potrafię...mam ręce bardzo drobne i paluszki zakrótkie by dosięgnąć bo jedynie moge wyczuć ciankę pochwy...dlatego ta metoda u mnie się nie sprawdzi i jestem zdana tylko na testy owu albo obserwację śluzu....

Gość S992
U mnie ladne staranka, juz dwa dni pod rząd i dzis znów mam chęć ;) libido duze jak na mnie ;) Robie testy owu ale pozytywnego jeszcze nie bylo. Musze jutro dokupic paczkę bo dzis mam ostatni :)

iwonka-zrób test ....od owu minął juz ponad tydzień ,więc wynik raczej powinien być wiarygodny...tak mi się wydaje...

Gość iwona25lat
Michiganka tez o tym myślałam ale boje sie ... Wyczytałam ze najlepiej robić minimum 10 dni po

Ja z moim ukochanym starałam się przedwczoraj,wczoraj x2...dziś mam pierwszy pozytywny test owu....(nie licząc ostatniej owulacji).....i teraz nie wiem,czy dziś znowu się przytulać czy poczekać do jutra rana.....w takim tempie to maż nie nadąży z produkcją plemników :D niby nie powinno się bzykować codziennie bo wtedy plemniki słabe,a że wczoraj było szaleństwo o nie wiem jak z dzisiejszym dniem...co Wy myslicie? poczekać do jutra czy wieczorem coś zadziałać?

Gość iwona25lat
Michiganka ja bym poczekała żeby było więcej spermy ;)

Kochane robiłam test codziennie od 7dpo i pozytywny wyszedł dopiero 15dpo :) z własnego doświadczenia wiem ,ze człowiek nie-czekając na @ po prostu jest mega przewrażliwiony i dostrzega to co w normalnych warunkach po prostu by przeoczyl Michiganka my kochaliśmy się co dzień ,z racji że mąż jest kierowca nie mogłam ,,odpuścić,, :)życzę owocnych staranek i pięknych różowych kreseczek :):):)

Dziewczyny... a czy Wy palicie albo Wasi mężowie??? mój pali....staram się go namówić na rzucenie,ale się upiera....za to ograniczył,ale rzucić nie chce bo lubi peta w "gębie" potrzymać ;).....jak jest u Was?

Gość iwona25lat
Mój nie pali, w tym miesiącu zabroniłem mu nawet piwko wypić :) bidulek;)

Gość iwona25lat
Miało być zabronilam :)

Gość S992
My nie palimy ale piwko czasem fajnie po pracy wypić jak ładna pogoda :) ale ja juz od kilku dni nic :)