Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ignoruje go często, bo on sam tego chciał, aby kontakt się zupełnie urwał

Polecane posty

Gość gość

No i się urwał, ale i tak jest ciężko. Kocham bo wciąż. Jak o nim zupełnie zapomnieć. Tak bardzo się staram i mi nie wychodzi :/

Gość gość
chciał żeby kontakt się urwał, to wystarczy żeby się odkochać. Pewnie ma inną a ty niepotrzebnie wzdychasz, on już pewnie o tobie nawet nie pamięta

Gość gość
Nie ignoruj mnie :(

Gość gość
Może przesadziłaś z tym "ignorowaniem"- wszystko ma swoje granice, udawanie niedostępnej też się sprawdza do pewnego momentu

Gość gość
A nie doczytałam... Skoro on chciał żeby kontakt sie urwał to powinnaś pozwolić mu odejść

Gość gość
Powiedział ci "masz mnie ignorować" :-D

Gość gość
No właśnie pozwoliłam tylko im bardziej ja odpuszczam i nie kontaktuje się to on tym bardziej szuka ze mną kontaktu sam. A ja próbuje odpuścić, a on mi to utrudnia swoim zachowaniem. I to tak bardzo boli.

Gość gość
Nie, powiedział takie słowa, które mocno zabolały i stwierdził, że kontakt nasz w tej chwili byłby niepożądany, a ja na to ok i zamilkłam. I po kilku dniach on do mnie pisze jak gdyby nigdy nic. Nie rozumiem go i już nawet nie próbuje zrozumieć. Chce tylko po prostu zapomnieć o nim i o wszystkim co z nim związane.