Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
LOL:D

Gość gość
Jaki lol kretynie przecież Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Maciek B 2015.04.22 Aha, juz sobie przypomnialem. Olka zaproponowala nazwe dla ziemniaka, a Agnieszka mi nie powiedziala, ze to ona sama wymyslila ta nazwe, a Olka mi na gg ja napisala jako wymyslona przez siebie. To wtedy Olka zaczela mnie podpuszczac przeciwko Agnieszce, ze tamta ukradla jej nazwe dla ziemniaka i ogolnie tam jakies rzeczy pisac brzydkie na Agnieszke.

Gość gość
gosc k 2015.04.22 a Olka mi na gg ja napisala jako wymyslona przez siebie X A podobno ja zablokowales na komunikatorach oczko.gif

Gość gość
wojna o nazwe dla ziemniaka:D :D :D :D :D :D : D:D :D

Gość gość
Maciek B dziś O 20 w TVP Info wywiad z Jaroslawem Kaczynskim. ,wrescie zdejme majtki i bede sie brandzlował przed ekranem

Gość gość
to tutaj nie tylko blogi kradna, ale takze ziemniaki?? 😭

Gość gość
Zaba ukradla Mackowi blog, Agnieszka kasztany, Olka ziemniaki, a gosc k kalesony 😭

Gość gość
i o co chodzilo z ta nazwa? kto ja w koncu wymyslil, a kto ukradl, bo nic nie rozumiem?:D

Gość gość
Olka przeprowadzi sie do Poznania i beda z Mackiem chodzic razem na zakupy, po ogorki do warzywniaka:classic_cool:

Gość gość
Maciek, przed przeznaczeniem nie uciekniesz:classic_cool:

Gość gość
Maciek B 2015.05.19 Ale wezdzie zrobcie szybka zrzutke, kazdy po kilka zlotych i bedzie akurat. Dostane certyfikat i zdjecie wilka, ktorego adoptowalem. Bede na to rwal laski.

Gość gość
nie wiem, ale podobno ma wasy:o

Gość gość
Maciek B 2015.05.20 Mi kiedys wspollokatorka zbila ucho od kubka z Flinstonsami, za kare porysowalem jej ulubiony koncert Pink Floyd na DVD.

Gość gość
kto ma wasy???

Gość gość
Ala:o

Gość gość
zamow dostawe do domu razem z kelnerka:classic_cool:

Gość gość
zamow przez telefon sobie

Gość gość
rumcajsik:classic_cool:

Gość gość
a gdzie jest pavlo kretaczavlo?:D :D :D

Gość gość
buuuuuuuuu, gotowcom mowimy nie

Gość gość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Pokolenie-III-RP-uwierzylo-w-obietnice-rzadu-Mlodzi-Polacy-nie-chca-byc-Europejczykami-gorszego-sortu,wid,18209573,wiadomosc.html?ticaid=116a6d

Gość gość
Maciek B 2015.06.01 Moi starsi sie pol wieczoru smiali z tekstu, ze Aleksandra sie rozczarowala i zawiodla, bo myslala, ze jak rodzice lekarze, to chodza do opery na koncerty Geppert i Błaszczykoczko.gif

Gość gość
Maciek B 2015.06.01 Ola zostala kefeteryjnym "czarnym ludem", "potworem spod łóżka", jezdzi po miescie czarną wołgą i porywa niegrzeczne dzieci do wal izki. Maciek B 2015.06.01 Nosze przy sobie gaz pieprzowy, psikne ją.

Gość gość
Maciek B 2015.06.01 Aha i powiedzialem tez rodzicom, ze Aleksandra Ciesielska powiedziala,ze sasiadka z dołu, sędzina (40stoparoletnia kobieta mieszkajaca z matka na 2 pokojach), powiedziala o nich, ze to dziwni ludzieoczko.gif

Gość gość
Maciek B 2015.06.01 Nie znaja, moj ojciec sprawdzil w swoich kartotekach i tez nie znalazl nikogo takiego w swojej liscie pacjentow. Kojarza o tyle, ze to ta wariatka sprzed paru lat co mi napisala w mailu, ze mnie kocha i kupila plakat z Frankiem Sinatra i The Rat Pack. Powiedzialem, ze teraz z tego co pisala,to leczy sie gdzies w Bydgoszczy

Gość gość
Maciek B 2015.06.01 No Oli niestety nie byloby stac na oplacenie wesela. gość 2015.06.01 To dlatego jej nie chciales?smutas.gif Maciek B 2015.06.01 Nie dlatego. Nie chcialem jej, bo mi sie nie podoba i ma nierówno pod sufitem.

Gość gość
gość 2015.06.01 To po co sie z nia spotkales? Maciek B 2015.06.02 Z litosci. Tak, mam. Maciek B 2015.06.02 No i powiedziala, ze postawi obiad. Maciek B 2015.06.02 Zajelo mi to okolo godziny, a zjadlem pizze za darmo w mojej ulubionej pizzerii. Maciek B 2015.06.02 Siedzialem z tym młotkiem przy stoliku chyba ze 40minut.

Gość gość
Maciek B 2015.06.02 Tak, podwiozlem ja na PKP. Maciek B 2015.06.02 To kaleka, a ja mam dobre serce.

A tam od razu pieniacz, on po prsotu nie ma zycia poza Kafe, i koniecznie musi udowodnic wszystkim nickom ze ma racje x 1. a skad wiesz, że nie ma??? 2. Ty masz??? X Jak to skad? Ze szklanej kuli :) A odpowiadajac na twoje pytanie, nie bronie Macka a juz napewno nie zaciekle. Przed czym mialabym go bronic? Przed grupa kafeteryjnych nikow, gdzie kazdy moze pisac co chce i jako kto chce? Bez sensu.