Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość Nostradamus
Ciekawe jak autorka dziś spała i reszta znajomych z kafe ? *_*

Gość As28
Dziękuję. Odkąd wstałam to nie miałam chwili na przyjemność :) Sny pod postacią koszmarów to przeważnie odzwierciedlenie naszych przeżyć, obaw i problemów z którymi sobie w danej chwili nie radzimy. Przekłada to się na nasze sny, ponieważ podświadomości wizualizuje nasze lęki w obrazy, których się baliśmy w dzieciństwie i w życiu dorosłym. Czasem mózg sam nam w snach podpowiada rozwiązanie ;)

Gość gość
Cala idea eksterioryzacji egzystencji pozacielesnej polega na oddzieleniu się duszy skupienia mysli i emocji od ciala fizycznego Wowczas nasza świadomosc przenoszona jest do ciala astralnego W astralu czas i rzeczewistosć nie istnieje to jest inny wymiar i świat bytow duchów dziwnych energi demonów itp

Gość to ja od kota
As 28 zombi to mowisz o sobie tak? Ze rano jestes jak zombi? Hehe ja tez. Dzisiaj mam wolny dzien to nie jestem zombi ale jak wstaje rano to tez tak sie snuje , jakby samo cialo bez wnętrza. Dopiero w pracy sie rozkrecam

Gość gość
A moje sny nie podpowiadają mi rozwiązań. Czesto sni mi cos i nikt nie chce mi pomoc . Czyli mysle ze nie mam osoby przy sobie ktora by mnie kochala.

Gość gość Nostradamus
Dzięki za odp w temacie snu As28 pozdrawiam *_*

Gość As28
Człowiek dopiero zaczyna normalnie funkcjonować na 2-3 godziny po obudzeniu. Wtedy mózg podejmuje pracę na najwyższych obrotach. Ja dzisiaj musiałam jeszcze przeredagować pismo dla wujka. A za godzinę na pocztę, aby tego gniota wysłać. Dwa dni zmarnowałam na nie mój problem :D

Gość gość Nostradamus
Do gosc z godz11; 52 Jescze poznasz kogos kto będzie cię kochał szanowal dbał wspieral itd tego życzę *_* Tylko nic na siłę czasu trzeba

Gość gość Nostradamus
Zmykam teraz jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dzięki za wszystkie gesty w moją stronę *_*Nostradamus

Gość gość na wesoło
Siedzi żydek przy ognisku i miesza patykiem w środku unoszą się ogniki Podchodzi drugi żydek i pyta co ty takiego robisz ? odp nie wiesz No nie wiem Jestem na naszej klasie;)

Gość gość
Wiecie jaka jest najlepsza pozycja dla tesciowej kto wie? Czekam do 14;00 na odp

Gość gość
Najlepsza pozycja dla tesciowej to pozycja 102 sto metrów od domu 2 pod ziemią

Gość gość
Weekendowy maraton opowiesci z dreszczykiem godz 22;00 <¤.¤>

Gość gość
<¤,¤> `,`

Gość As28
Zapomniałam, że dzisiaj jest piątek.

Gość to ja od kota
Nie szkodzi ze piatek ;) moze byc*****atek , u nas mrocznie kazdego dnia o kazdej porze. ;)

Gość gość
Paskudna pogoda

Gość gość
Jak mam wolne to nie ma slonca €

A pro po... "gdyby wszystkie religie tego świata wrzucić do sporego miksera i przemielić, wyszła by z tego ta jedna, jedyna, właściwa." oraz "W każdej religii jest cząstka prawdy Gdyby pozbierać te wszystkie cząstki mielibyśmy w co uwierzyć" x Mroczna opowieść na faktach z dreszczykiem... radości ;) x Buddyjski mnich w piekle https://www.youtube.com/watch?v=O_IY0d8TMqQ

Gość As28
Cały dzień na wariackich papierach :( Jeszcze czekam, aż się synek wykąpie i może się położę. Pooglądam z nim jakąś baję przed snem, a potem do Was wracam, więc piszcie jak najwięcej ciekawych snów i historii ;)

Z N F dziś x spróbuj metody tego księdza, pomódl się o zdrowie nad tą kotką, jak się zjeży to znak, że jest może pod jakimś wpływem w przeciwnym wypadku dobry weterynarz się przyda a gdy wet nie pomoże to meliska 3x dziennie dla niej i dla Ciebie ;)

Gość Hehgość
Modelka Och słoneczko Ty nasze! :-) Podziękowania za ten link. Filmik jak to tego rodzaju filmiki nikogo raczej nie przekona. Za to BARDZO CIEKAWY jest pewien komentarz zawarty w opiniach poniżej - zacytuję go w kolejnym poście, bo dość długi. x "Po jakiejś godzinie podróży powierzchnia zmieniła się w czyste złoto" x Kiedy słyszę o złocie, złotym pyle czy innych złocistościach, to jak dla mnie za takimi obrazami (wizualizacjami) kryją się ludzkie pragnienia obarczone ciężarem grzechu chciwości. Nie ładnie katolicy, oj nie ładnie! ;-) x Buziaki!

Gość Hehgość
Cz I "Totalna sciema ! A co sie stalo z ludzmi zyjacy wieki przed Chrystusem i Mojrzeszem ? Przed Adamem i Ewa ? Nic im sie nie stalo i nie trafili do piekla bo wtedy nic niewiedzieli o kims takim jak wyzej wymienione osoby. Rozmowa z demonem, ktory daje mu wybor, pokazuje mu jak jest w piekle i puszcza go wolno ;] ladna sciemia. Opis piekla i nieba typowy wymysl sredniowiecznego umyslu. Ludziom wmawiaja takie bzdurne wyobrazenia i bedac do nich przekonanym to w astralu powstaje takie iluzoryczne miejsce dla tych co sa do tego przekonani. Pozniej tkwia tam miesiacami, latami az przyjda im z pomoca wysoce duchowo rozwiniete istoty i pomoga sie z takich przekonan wydostac ! "

Gość Hehgość
Cz. II "Po co na koncu jest tekst "ze musisz pokutowac za swoje grzechy skoro Jezus wlasnie za nie umarl" ? To nie logiczne i glupie dla mas i mocherowych ciemnot ! OCzywiscie lepsza jest nasza religia od islamu! Dodam ze na poczatku w chrzescijanstwie byla prawktykowana wiara w renkarnacje. Niestety na jednym ze wczesnych soborow okolo roku 200 n.e. wiara w reinkarnacje zostala zakazana. Tak samo ewangelia Mari Magdaleny w ktorej jest wiecej opisane niz we wszystkich pozostalych razem wzietych, równierz o swiecie astralnym. Wszystko to zostalo utajnione i lezy w archiwach watykanu! Dalej Jezus i inne istoty to byli kosmici przybierajacy ludzka forme lub jak sam Jezus jako wyzej rozwinieta duchowo istota wcielil sie w ludzkie dziecko tak jak my to robimy jako istoty duchowe mniej rozwiniete. Przyjmujemy cialo i potocznie nazywamy sie ludzmi. Jesli ktos tego nie rozumie to czlowiek - te cialo materialne staje sie czlowiekiem dopiero gdy wejdzie w nie istota duchowa, czyli my urzywajacy te ciala. Niestety wiekszosc istot jest tak ograniczona wlasnie porzez swoje cialo, ze wydaje sie jej ze jest tylko cialem, nawet jesli tempo wierzy w ducha swietego to po kosciele odpowiadajac na pytanie czy wierzy w duchy, odpowie ze nie chodz przed chwila cytowala regolke wyznania wiary ! W ogole czy ta osoba zrozumiala pytanie "czy wierzysz w duchy" ? Chodzi o to czy wierzy sie w ich istnie a nie jako kogos ponad wszystko jak tkz Boga. Tak samo mozna wierzyc w kosmitow, ze sa tzn. isnieja tak samo jak ludzie na ziemii."

Gość Hehgość
Cz. III "Wasze wyobrazenie Boga ? Zapewne jest takie jak zostalo wam to rzedstawione w sredniowieczny sposob. Bog czyli mezczyzna ;] bzdura Bog nie jest mezczyzna ani kobieta, jest bezcielesny. Tak samo jak my jako istoty zanim sie wcielimy nie mamy plci. Istota to istota bez plciowa. Dopiero pozniej wybiera sie w jakie cialo chce sie wcielic czy w mezczyzny czy kobiety odpowiednio dla potrzebnych doswadczen i zrozumienia. Anioly i demony ( istoty duchowe dobre lub zle) nie maja plci, ale moga przybrac dowolna forme. Czlowiek tez moze, ale ze wzgled na swoj ograniczony umsyl przez rozne doktryny zatracil ta umiejetnosc. Tylko cwiczac i praktykujac przestrzen swojego umyslu mozna zrozmiec dlaczego, po co i jak. Zaleznie od swojego zaangazowania religijnego, doktrynalnego bedziecie miec rozne wizje i pojawiajace sie tego typu istoty w snach lub w astralu a nawet mozna zobaczyc je w tej rzeczywistosci. Tez oge opisac swoje doswiadczenia i senne, astralne i realne. JAk jeszcze bylem maly to snilo i se ze bede swiety i zostane wyniesiony naoltarze (czego bym niechcial, chyba ze wzgledu na ograniczenia umyslu cielesnego przez ktory tak wlasnie mysle lub z tego powodu, ze niebede mogl przez lata opuscic swojego ciala po jego smierci jak inni swieci, ktorym kradnie sie energie, ktora zostala uwieziona poprzez rozne rytualy koscielne). "

Gość Hehgość
Cz. IV "Po kremacji dusza zostaje calkowicie oddzelona i moze isc dalej w rozwoju a po pogrzebie musi czekac rok zani cialo sie rozlozy i ujdzie energia eteryczna. Dalej Jezus we snie mowil mi" chodz zamna", Matka Boska czy jestem gotow zostac jej rycerzem", Demon zebym oddal mu poklon, oczywiscie odp., ze nigdy. Pozniej mowil zebym nie sluchal Jezusa bo on nie przyjdzie i to bylo naprawde straszne takie z szeptami z poczatku i z przerazliwy jekim krzykiem. "

Gość Hehgość
Cz.V "Walki z demonami w astralu, ktore czekaja na twoj strach bo nim sie zywiol. Jedno doswiadczenie bylo tez naprawde cudowne bo czule sie jak w rekach Boga a sam zostale tam wciagniety pewnej nocy po wczesniejszych udanych probach z oobe i ld. Bylo tak wspaniale, ze nieda sie tego opisac slowami, ale to taka nieskonczona milosc i cieplo. Mowie za co to, zrobilem troche zlych rzeczy i ta ostatnio a glos odp. "ze to nie jest mi potrzebne"w sensie ta ostatnia rzecz , ktora jak widac niebyla taka zla a normalna rzecz popelniana przez wiel ludzi i ta istota to rozumiala i nie byla zla tylko pelna milosci do mnie. Niechciale z tatad wracac a troche to trwalo, ale niestety musialem wrocic do ciala. Gdy to sie stalo odczuwalem to jeszcze w ciele okolo 7 minut. Mniej wiecej tak myglada niebo (pierwotne zrodlo przyjscia) zebyby tam wrocic trzeba wiele reinkarnacji chodz byc moze zdarzylo sie, ze ktos wrocil juz po jednej. Inni jednak chca pomagac i przekladaja powrot na rzecz innych zablakanych itot. Ale im sie jest blizej powrotu do pierwotnego zrodla (u nas nazywamy to Bogiem) ty wiecej jest przeszkod w zyciu i nawiedzajacych cie demonow aby ci to utrudnic, chodz i one same sa tylko projekcja astralna innych ludzi istot. To sa istoty ale bez istoty puste programy dzialajace wedlug wlasnego schemat, algorytmu." x Pozdrawiam

Gość gośćwystraszona
Witam wszystkich...po dzisiejszej nocy doszlam do wniosku, że przerzucam się na tryb nocny. Będę spać w dzień gdyż noc była potworna i nie chce by to się powtórzyło. Teraz już jestem pewna, że te inne byty naprawdę istnieją i ewidentnie czegoś odemnie chcą i niestety starają się mnie przekonać siłą...najgorszemu wrogowi nie życzę takich wrażeń. Pozdrawiam

Gość Hehgość
gośćwystraszona x Tylko żebyś nie zasnęła później na maturze, kiedy tak się przestawisz na tryb nocny ....

gośćwystraszona Czy miałaś Chrzest św., Komunię św. i Bierzmowanie może ? PS.: Tryb nocny czy dzienny w moim przypadku nie miał znaczenia, męczyły mnie również paraliże wielokrotnie w dzień również nawet w trakcie 5min drzemki. Także tu nie o to chodzi. x Hehgość Mój drogi, jutro Tobie odpowiem ponieważ temat jest dłuży a już muszę znikać tymczasem. x pozdrówka (również wszystkim)