Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Z Kafe miałam styczność pierwszy raz 10 lat temu, ale forum było przyjazne i bez obecnego trollowania i hejterów. Rzadko zaglądałam, bo nie miałam czasu i potrzeby siedzieć na forum. Jak byłam w ciąży zrezygnowałam z wchodzenia na tematy. Wróciłam na tydzień przed naszym tematem ;)

Gość Hehgość
Ja w Bugu zakochałem się będąc jeszcze nastolatkiem. Pojechaliśmy z rodzicami do Horodła a tam piękna urocza wioska (a kiedyś było miasto), piękna rzeka, o pięknych dziewczynach już nie wspomnę ;-) Wały Jagiellońskie (tu Kot będzie miał pewnie skojarzenia) pozostałości po zamku Jagiełły (tylko już w wyobraźni) Ta wioska kapitalnie wtopiona w przyrodę x As Do Sanoka Beksińskiego też daleko nie było ...

Gość Hehgość
W jaki sposób trafiłem na Kaffe? Oczywiście, że w idiotyczny! :-D Dostałem jakąś reklamę na e-maila, miałem kliknąć "usuń" a kliknęło mi się "otwórz" No i jestem :-)

W jakich miastach/wsiach na terenie starego województwa zamojskiego miałeś okazję być?

Kicia jak wygram główną pulę to zrobimy Ci wycieczkę po Roztoczu i lubelszczyźnie ;) Jeszcze wyników nie sprawdzam, bo wolę mieć nadzieję do jutra ;)

Telefon mi co chwilę pada więc zmykam do spania. Dobranoc Kochani Kolorowych snów :)

Gość Hehgość
As28 Łatwiej byłoby mi wymienić te wsie (w miastach wszystkich), w których nie byłem. Ale też nie na pewno. Mogłem być przejazdem i nie utrwaliło się. Jednak nie dotyczy to jedynie Zamojszczyzny. Krążę po tym naszym kraju od lat w te i nazad, prawie jak zawodowy kierowca tira, więc dotyczy to również większości regionów. Mam swoje ulubione miejsca (ściana wschodnia) i te mniej (Polska centralna). Moja praca ma dużo wspólnego z telefonią komórkową i stąd się biorą takie eskapady.

Gość gość
>>><<

Gość To ja od kota
Witajcie mile ludziki. Wczoraj zasnelam zbyt wczesnie . Zycze wam milego dnia :)

Dzień dobry :) Ja pierwszy raz od dawna tak długo spałam. Przeważnie się budzę po 6.20. Dzisiaj złapała mnie 8.30, ale większość nocy miałam pobudki co pół godziny :/

Miłego i spokojnego dnia Wam życzę. Odpoczywajcie przy niedzieli ;)

Gość Hehgość
As28 Fajne stwory ;-) Kołbuk który podkradał sąsiadom i znosił gospodarzowi (było na kogo zwalić, jakby co) i te zielonowłose rusałki co to załaskotywały na śmierć a jeszcze brzeginia ukrywająca skarby przed kociczką ;-) x Dzieńdobry :-)

Gość gość
Witajcie kochani :) jak wasz totolotek ? Prawda, ze trzy osoby wygrały ? ;) Kot

Gość Hehgość
KOT Też wygrałem! :-) Jak nie zapomnę to odbiorę wygraną. Muszę się jeszcze zastanowić co za nią kupię. Z tego co pamiętam, to chyba pół lira się da ;-)

Gość gość
20:54

Gość gość
20:55

Gość gość
20:56

Gość gość
20:57

Gość gość
----------------------->

Gość gość
<--------------------------------------

Gość gość
qwerty

Gość gość
to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam to jest spam

Gość gość
a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne a to są groźby karalne

Gość gość
a to jest seria z karabinu maszynowego trrrrrrrrrrrratata

Gość gość
Kafeterio wyjrzyj przez okno Ten grzyb to nie prawdziwek!

Gość gość
KOT As wygrała, ale się nie przyzna ;-) Nie po to jeździła do sąsiedniego powiatu oddać kupony

Cholera akurat ktoś trafił w moim mieście powiatowym - w Zamościu. Ja miałam szustkę ale po złożeniu z trzech kuponów ;) Takie już moje zasłane szczęście :P. Hehgość mówiłam, że trójkę trafisz :D

Będę bliżej 22.30 - 23.00

Gość gość
21:07 wali ci na mozg