Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość To ja od kota
Slowianin to jakis fanatyk ;) i nerwus

Gość To ja od kota
Jak myslicie dlaczego wstrzymują strony? Nasz pierwszy temat to samo bylo. Inne tematy nie wstrzymują. Moze jakas osoba na kafe zgłasza niektore tematy do usunięcia i dlatego. Wiecie cos na ten temat?

Gość gość
Przesunąć strone ale juz.

Gość gość
>>>>>> !

Gość gość
U was tez jest fajna mokra pogoda? ;)

Gość To ja od kota
As kochana pchaj , ja nie mam sily :( co napisze to gowno i tak sie nie otwiera

Gość gość
Znowu strona stoi :/

Gość gość
Brrrrrrrrrr mam ochote walnac miesem

Gość gość
xxxxxxxxxxxoxxxxxx

Gość As28
Wiem czemu strona wisi. Pewnie osoba odpowiedzialna za moderację ogląda Teletubisie i tak się zapatrzył/a, że o pracy już nie pamięta ;)

No i tej 1 za moderację się przestraszyli ;)

Cieszę się, że doceniłaś ten piękny utworów z najlepszej Polskiej bajki, która podbija teraz serca dzieci w 40 krajach na świecie :P :D Byłam w szoku jak przeczytałam artykuł o tym fenomenie Agi Bagi. A to najlepsza piosenka jaka była w tej baji :)

Gość gość
Oooooooo

Gość To ja od kota
Super pioseneczka, bardzo wesola milutka i energetyczna :) no i bardzo kolorowa i antydepresyjna :). As znow tobie udalo sie przesunąć strone ;)

Jestem "miszczem" w popychaniu stron :P

Gość To ja od kota
Mam ochote nieraz obrazić kafeterie ale teraz weszło cos ze moga karać za obraźliwe slowa pomowienia i takie tam bzdety. Od marca podobno to weszło i jak ktos ma kase i sily to moze sie sadzić z trolem hejterem i takimi podobnymi ;) wiele osob by sobie odpuscilo bo komu sie chce sadzić ale MENDA zawsze sie znajdzie co przezyc by nie mogla, jesli ktos by ja wlasnie od mend wyzywal albo innych ;)

Zawsze możemy sobie w stałym gronie zrobić grupę dyskusyjną na innym forum, tylko najpierw trzeba by było znaleźć najlepsze miejsce dla nas :D

Gość To ja od kota
Tak jestes miszczem ;) hehe

Gość To ja od kota
Hehgosc zniknal , drugi dzien jak nie widze jego wpisow

Może jest na jakimś wyjeździe służbowym i nie ma czasu dla nas.

Albo odebrał swoje 24 zł. z Lotto i teraz ma problem z tą obietnicą zwiedzania świata ;)

Możecie przenieść się ekipą np. na mój temat albo założyć nowy. Ten kafeteryjny program hamowana stronek nie służy już normalnej rozmowie. -o- As28 - fajna skoczna pioseneczka tylko ten refren ;) zebromarchewka kurze jajo motylopapuga :D - co to ma znaczyć? ja nie wiem - i nie wiem czy też dzieci to wiedzą ;) Może tu chodzi o genetyczną zabawę w zmienianie gatunków? Bo teraz od przedszkolaka przyzwyczajają dzieci do różnych dziwactw. Nie znam współczesnych bajek ale przypomniały mi się bajki typu Pszczółka Maja czy Dżeki i Nuka... to były piękne spokojne bajki. Z sensem i normalnym przesłaniem. I bajka w TV raz dziennie tylko na dobranoc. A teraz kanały 24H. Tak mnie to zastanowiło. Jakoś w moich rocznikach nie było żadnych adhdowców ani u starszych i młodszych w tamtej epoce. A teraz wszędzie nadpobudliwe dzieci, które od małego są bombardowane hałaśliwymi bajkami i karmione bajkami bez morału i sensu.

Modelko Agi Bagi uczy dzieci dbania o przyrodę. Musiałabyś obejrzeć jeden odcinek aby zrozumieć tą bajkę. Jako pedagog mogę Ci powiedzieć, że to pierwsza taka bajka rozwijająca zmysły i edukująca dzieci na temat przyrody.

O proszę jest piosenka - z mądrym tekstem - teraz już idealna :) AGI BAGI "Co śpiewają kwiatki (BEZ Zebromarchewki)" - Piosenki dla dzieci https://www.youtube.com/watch?v=tWLDAextsaQ x co śpiewają kwiatki ? - woda ziemia słońce czysty tlen... to jest nam potrzebne by cieszyć się - teraz ma właściwy prawdziwy sens :D

Gość To ja od kota
As28 dziś Albo odebrał swoje 24 zł. z Lotto i teraz ma problem z tą obietnicą zwiedzania świata Hahahahahahahahaha padlam

As28 dziś - teraz już kumam :) bo te zebromarchewki i inne genetyczne hybrydy to od razu skojarzyły mi się z UE, wg której ichniejszej machiny marchewka to owoc :D Tą prawdziwie ekologiczną - bez zebromarchewki - puszczę siostrzeńcom :) przy okazji, ciekawe czy im się spodoba :)

Nawet nie wiedziałam, że zrobili drugą wersję tej piosenki, bo tamta wersja jest akurat z jednego odcinka. Ale każda wywołuje taki sam duży uśmiech na twarzy :D Cieszę się, że Wam się też podoba ;)