Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznac faceta inaczej niz na imprezie,pubach,internecie jak kolezanki nie ma

Polecane posty

Gość gość

jak kolezanki nie maja kolegow? Na imprezie i w pubie raczej ciezko spotkac kogos, komu zalezy na czyms powazniejszym, a portale randkowe... sa dla mnie jakies dziwne, kiepsko sie czuje, jesli bedzie trzeba to sprobuje, ale wole poznac kogos na zywo, gadac w cztery oczy, kiepsko idzie mi nawiazywanie kontaktow przez internet :d ma ktos jakies rady?

Gość gość
nie zalezy mi

Gość zaKODowany
czytaj fora kulinarne , gdzie faceci opisują , że upiekłem dzisiaj wspaniały schab ze śliwkami i przed pieczeniem namaściłem czosnkiem, przyprawami , kminek i majeranek to podstawa , lub kaczka z farszem po pieczeniu wyszła z piekarnika pyszna , szkoda , że nie mam się z kim podzielić i wszamię wszystko , albo upiekłem tak zwaną 'babkę' w formie , pięknie ciasto wyrosło będzie kolejny tort a mam zamówień kilka na torty , dodaję sporo spirytusu do tortu i klienci oraz klientki są bardzo zadowolone

Nie wiemy jak kogoś poznać. Sam się nad tym głowie jak poznać dziewczynę. Więc ja chodzę trochę po mieście ale nie widzę zainteresowania swoją osobą. Mogę tak do usranej śmierci chodzić. Tak nie powinno być. Trochę to inaczej sobie wyobrażałem, że w wieku 24 lat już będę kogoś miał. A tu nie mam i nie mam i nie mam! I nie wiadomo czy kiedykolwiek będę kogoś miał.

Gość gość
20:58 brzmi pysznie :p taki facet kucharz chyba bylby dla mnie zbyt fajny, ja jednak jestem malo wygadana, zbyt niesmiala i nie mam prezencji. :p o to sie pewnie rozchodzi

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa a co porabiasz w wolnym czasie? Masz jakies mozliwosci, zeby poznawac nowych ludzi ? bo ja niezbyt... tez pewnie z tego powodu nikogo nie mam.

Gość gość
ile masz lat i skad jestes ?

Gość halmahal
Nawet jak nie masz z kimś iść na imprezę, to nie znaczy, że nie możesz na nie chodzić, tak mi się wydaje. Jednak akurat impreza moim zdaniem nie jest dobrą opcją do poznawania facetów. Alkohol robi swoje, czy to u niego czy u Ciebie, a najlepiej poznawać jednak z głową... A gdzie indziej możesz spotkać? Tak naprawdę wszędzie... Czy to na studiach, w pracy, na ulicy, w kinie, w sklepie. Nie ma reguły. Ale moim zdaniem powinnaś się zastanowić co lubisz robić. I realizować swoje pasje, lubisz jazdę konno, zapisz się do jakiejś stadniny, tam będą ludzie o podobnym do Ciebie pasjach. Lubisz malować, zapis się na kurs malowania. A czemu nie odpowiadają Ci portale? Ja akurat jestem zwolenniczką, bo jestem z facetem, którego poznałam na mydwoje. Chociaż wiem, że są różne portale, niektóre lepsze, niektóre gorsze i różnie można trafić. Ale ja akurat trafiłam dobrze, trafiłam do miejsca, gdzie były osobe z podobnymi oczekiwaniami do mnie, czyli oczekujące poważniejszego związku. I moim zdaniem, umiejętnie wykorzystywany, internet jest dobrym miejscem na poznanie kogoś nowego. Ale ogólnie musisz być po prostu otwarta, mieć oczy szeroko otwarte, udzielać się towarzysko, realizować swoje pasje, a na pewno prędzej czy później znajdziesz tego odpowiedniego...

Nie wiem, ja zawsze poznałam facetów na imprezach. Kilka razy coś z tego wyszło, kilka razy nie, ale ogólnie to najlepsze miejsce.

Gość gość
Ja raz w internecie, raz w pracy.