Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komentarz nauczycielki na temat mojego syna jakbyście zareagowaly

Polecane posty

Gość gość
no nie wiem

Gość gośććć1
Dziecko nie powinno przeszkadzać na lekcji owszem ale ta "nauczycielka" z bożej łaski powinna zabrać cię na stronę i pogadać sam na sam, a nie przy innych rodzicach ośmieszać ciebie, dziecko, skarżyć się i mówić, że opowiada głupoty i że dzieci z niego się śmieją. No wybaczcie ale ktoś taki nie powinien być nauczycielem skoro podstaw w komunikacji z opiekunami nie zna. Zero taktu i pokory. Następna "nauczycielka" po prywatnej, zaocznej pedagogice na powiatowej Sorbonie :o Ja kończyłam pedagogikę na UW, 10 lat temu i wtedy współpraca oraz komunikacja z opiekunami to była podstawa pracy z dzieckiem jeżeli chodzi o zajęcia terapeutyczne i dydaktyczne. To były praktyki, to były rozmowy z rodzicami dzieci niepełnosprawnych, to było uczestniczenie w zebraniach z rodzicami, to był wolontariat żeby właśnie poznać specyfikę pracy, a dzisiaj? Idziesz do byle szkółki płacisz i masz magistra.

Gość gość
9:07 nie masz racji nauczyciel ma prawo zwrócić uwagę ale nie powinien robić tego w obecności innych rodziców. U nas już od ładnych kilku lat Wywiadówki są indywidualne dla każdego rodzica

Gość gość
nauczycielka na pewno zachowała się nieprofesjonalnie. Co dziwnego jest w tym że 6 latek rozmawia na lekcji? i na studiach gadają na wykładach :) dziwne że nauczycielka z 30 letnim stażem nie odróżnia prawdziwych problemów wychowawczych. A rozmawianie z tobą przy innych rodzicach to już żenada.

Gość gość
Pewni rzecz się dzieje w małej miejscowości bo nie wierzę że w mieście nauczycielka odważył by się na takie zachowanie

Gość gość
Autorko nie możesz tego taj zostawić musisz poruszyć ten temat bo inaczej będzie za każdym razem robić ci uwagi przy wszystkich

Zwrocilabym uwagę do dyrektora, iż na przyszłość proszę o komentarze na temat dziecka w osobnosci a nie na forum.chyba istnieje coś takiego jak tajemnica zawodowa

Gość gość
Na przedszkolanki Ida najwieksze prostaczki

Gość gość
Tez miałam podobna sytuacje z tym ze mój syn miał opinie ze ma kłopoty z koncentracja i w wytycznych dla nauczyciela było żeby dziecko motywować , pilnować by na biurku były tylko ważne rzeczy itp. .. a pani do mnie wyskoczyła z tekstem przy rodzicach ze syn siedzi, się popiera i tym podobne rzeczy powiedziałam jej otwarcie ze nie podoba mi się fakt ze mówi to w obecności osób postronnych ze zdaje sobie sprawę z tego ze syn ma problemy z koncentracja i ze ona również powinna o tym wiedzieć bo dostarczyłam opinie do szkoly - teraz jest zmiana o 100% na plus nie daj poniżej dziecka.Nauczycielka ci powiedziała ze dzieci się smialy a co miały robić gdy powiedziała twojemu synowi ze opowiada głupoty? Raczej typowa reakcja dzieci

Gość gość
a myślisz ze jak dzieci tych matek wrocily do domu to nie powiedziały co kolega opowiadał?

Gość gość
nie daj się nauczycielce widać glupia ges z niej