Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w kobiecie którą widuję na siłowni ale jest problem

Polecane posty

Gość gość
A jak ona wyglada? Jak mozna sie zakochac w kims nawet nigdy nie rozmawialo z ta osoba? Chyba zakochales sie w jej wygladzie a nie w niej

Gość jestem autorem tematu
Szczupła jakieś 170 cm wzrostu. Włosy ciemny blond do tego niefarbowane długie. Ale oczy ma takie że oszaleć można. Jak dwa atlantyki :) I chyba pracuje przy czymś / zna się na tematach samochodowych bo slyszałem dwa razy jak rozmawiała przez telefon o tym.

Gość gość
O oczach piszesz? To chyba faktycznie Cię wzięło skoro nie o doopie :P

Gość gość
a gdzie ta siłownia? :P

jedna z warszawskich

Gość gość
Jeśli to jest w pracy to nie wychodź z inicjatywą zbyt szybko - czyt. nie zapraszaj na kawę. Możesz za to dzielnie pomagać i oferować swoją pomoc w ramach wykonywanej pracy. Jeśli trafi Ci się okazja zaproszenia na kawę poza pracą - skorzystaj.

Gość gość
Na moje nieszczęście także zakochałem się w kobiecie w pracy. Najgorsze jest to, że nie ma najmniejszej szansy na bycie razem a moje oczy nadal wędrują w jej stronę dzień za dniem.

Gość gość
to ja poznaj.

Gość gość
jak nie masz szansy to zapomnij.

Gość gość
Tak łatwo powiedzieć zapomnij. To nie takie proste bo jej nie chcę zapomnieć.

Gość gość
też się zakochałam i nie wiem co dalej zrobić, bo nie możemy być razem :(

Gość gość
Zagadaj jak odmowi to raczej tego więcej nie rób bo to będzie napastowanie. Jak taka fajna to nie będzie łatwo bo pewnie zajęta albo na mnóstwo adoratorow innych.

zrób coś co Ci wolno co nie może być określone jako podrywanie ale pozwoli Ci np. złapać kontakt, poznać ją. Co to nie wiem. Ćwiczy zawsze sama i zawsze poprawnie a może znasz lepsze ćwiczenia? Wymyśl coś. Sprawdź jaki ma stosunek do Ciebie. Jak zechce sama dużo utrzymywać kontakt to powiedz że nie możesz bo ktoś pomyśli że podrywasz a nie wolno Ci klientek i to w pracy, powiedz żartem ale serio. Może zechce się spotkać i zaprosi Cię albo da Ci karteczke albo będzie niezainteresowana i zajęta albo jakaś wycofana (taka nie wiem co zrobi o ile coś zrobi)

Gość wojtek36_
Również miałem podobną sytuację. Jestem trenerem. Zakochałem się w klientce. Jednego razu po zajęciach spotkaliśmy się przy samochodzie. Zaiskrzyło. Ona zapisała się na inną siłownię, by nie było problemów, no i jesteśmy razem od paru miesięcy. Stary powodzenia :)

właśnie sobie poszła po treningu. Żeby było śmieszniej akurat miałem zajęcia z klientem chłopak 25 lat in on do mnie z tekstem - a widzi trener tamtą w białym na bieżni? Fajna, nie? Ano fajna..... :(

Gość gość
Ej wez się nie wygłupiaj skoro ci się aż tak podoba to rób coś bo może cię ominąć szansa na miłośc :)

Gość Beagość
Jezu na co czekasz aż faktycznie ktoś inny Cię uprzedzi :( Jeśli jeździsz autem i ona też to możesz wyjść za nią pod pretekstem, że niby do auta i wtedy zagadać, że może wspólny trening w parku, rower, wspólne bieganie lub ta zwyczajna kawa. Albo podejdź i popraw ją jak ćwiczy na jakimś przyrządzie, że jakieś ćwiczenie może wykonywać poprawniej + jakieś porady na bieżni, itd. Nie czekaj, bo zwłoka działa na Twoją niekorzyść. Powodzenia!!!

Wiem że zwłoka działa na moją niekorzyść bo mam oczy i widzę że nie mnie jednemu się podoba, sporo facetów w klubie się za nią ogląda. Nie umiem zrobić tego pierwszego kroku bo ona zauważyła już, że mi się podoba, i teraz to będzie wyglądało tak, że szukam pretekstu. Nieźle się w tym zakręciłem :O

Gość Beagość
To chyba oczywiste, że normalnemu mężczyźnie podoba się kobieta. W jakiś sposób musisz jej pokazać, że jesteś zainteresowany. Chyba nie będziesz udawał, że jej nie zauważasz + chyba nie będziesz czekał, aż on zacznie podrywać Ciebie :(

Gość Beagość
oczywiście miało być "ona" nie on ;)

Gość gość
A ile ona ma lat? Pozatym chyba masz wgląd do karnetów? może uda Ci się podglądać jakieś dane np.adres. I przypadkiem" pod domem" ją spotkać.

Gość gość
To ze nie nosi obrączki nic nie znaczy. ja tez nigdy na siłę /basen nie noszę.

Gość gość
Wiesz co? Nie masz jaj!

Nie chodzi na karnet tylko na Multisport. Z tego co zauważyłem. Poza tym nie chcę pytać dziewczyn na recepcji o takie rzeczy dziwnie by to wyglądało. Wiek? Nie wiem...może ok 30. Nie może być młodsza bo jest managerem w jakiejś firmie. Ale ma ciało nastolatki. :) Zresztą wiek dla mnie nieważny chciałbym ją po prostu poznać.

Gość gość
Rany ale problemy zagadaj po prostu

mam 33 lata więc nie taki młody :P

Gość gość
Niepotrzebnie się cackasz podejdź do niej, klepnij w tyłek i powiedz - jesteś moja, mała :classic_cool: :P

Gość do tego powyżej
a następnego dnia pozew o molestowanie..... :D