Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie dziewczyny

Polecane posty

Gość Grzes42
Chętnie bym poznał jakąś miłą dziewczynę, porozmawiał, oczywiście cenię sobie kulturę osobistą, szacunek, jestem facetem z zasadami, chciałbym podkreślić iż mam zawsze dobre intencje, nie jestem żonaty , nie mam dzieci, to tak dla informacji, chciałbym również podkreślić , że seks nie jest najważniejszy w życiu, dziwi mnie to ,że większość facetów tak myśli, nawet mnie to irytuje. Nie jednokrotnie słyszałem teksty typu;(ale laska, ale bym takąąąą przele...ł) naprawdę żle się czuję z takimi tekstami, dziwię się że takie teksty padają z ust większości facetów. Z góry przepraszam za wystąpienie takiego wątku. Serdecznie pozdrawiam. Grzegorz.

Gość Grzes42
Może póżniej jeszcze tu wpadnę, buziaki.

Gość gość
Ja mam 177 wzrostu, 56 kg i rozmiar buta 38 :)

Gość gość
Grześ a może ty się przeniesiesz na forum erotyczne, co?? Bo to jest dla matek. PS. poszukaj sobie chłopaka.

Gość Grzes42
Każde forum jest dobre, nie tylko dla matek, widzę że tu też są dziewczyny wolne.

Gość gość
A czy wy przy takim wzroście jesteście takie jakby to powiedzieć sztywne? Czy tylko ja tak mam, jestem trochę taki powolniak, np. w tańcu ciężko mnie rozruszać, ale jak wypiję to jest ok

Gość gość
Na całe forum tylko 6 wysokich dziewczyn

Ja mam 177 i ważę około 65kg. Powiedzcie mi jak się przyzwyczaiłyście do szpilek? Bardzo bym chciała zacząć nosić, ale.. nie umiem :p bo zawsze się czułam jak potwór i nigdy nie nosiłam.

Gość gość
158 cm, 47 kg :classic_cool:

Gość gość
176,69kg. Kiedyś nie chodziłam w szpilkach, bo czułam się jak kobyła ;-) Idąc na imprezę z moim facetem zawsze marudzilam, że nie wloze wysokich butów, bo będę od niego wyższa. On natomiast twierdził że w ogóle mu to nie przeszkadza,bo przecież wyglądam bosko :-D Jakoś mnie w końcu przekonał. No i teraz rzadko kiedy zakładam płaskie buty :-D

Gość gość
158 cm, 47 kg hahah idż mała mi do piaskownicy :P

Gość gość
177, 76 kg...i nie, nie jestem gruba :) poszło mi w biust i długość nóg. Dłuuuugo nie nosiłam butów na obcasie, bo czułam się jak wielkolud, aż pewnego dnia dorosłam do tego, że mam tyle wzrostu ile mam i już! i teraz pomykam w butach na obcasach, a kiedy założę płaskie, to czuję się źle :)

Gość gość
gość dziś 158 cm, 47 kg hahah idż mała mi do piaskownicy jezyk.gif VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Wolę robic gałę na stojąco

Gość gość
zbereźnik spierdzielaj stąd

Gość gość
09:30 ty tak na co dzień chodzisz w szpilkach? ja cały czas w trampkach lub w balerinach, szpilki tylko na imprezę

Gość Grzes42
najlepiej zostać starym kawalerem.