Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie, że koleżanka mi źle zyczy?

Polecane posty

Gość gość

Nieraz jak miałam jakieś małe niepowodzenie na studiach ( generalnie idzie mi lepiej od niej i tak) to ona mówiła " to sobie zawaliłaś", " będziesz miała z tego problemy" itd, a potem zwykle żadnych problemów nie miałam... Albo było też tak, ze puszczali listę z jednego przedmiotu i tam były rubryczki za poprzednie tygodnie i można sie było dopisac to mi doradzała żebym się nie dopisywała bo będe miała problemy bo niby jakis chlopak miał, co sie okazało nieprawdą... Co tam jeszcze... też ją kiedys prosiłam żeby mnie wpisała to listę to nie wpisała bo stwierdziła, ze sie boi :O Myslicie, ze zle mi zyczy? Czy to ja przesadzam?

Gość gość
Może zwyczajnie ma taki typ charakteru? osobiście też bym nie wpisała nikogo na listę.

Gość gość
Ale to trochę wredne moim zdaniem bo ja bym ją wpisała jakby mnie poprosiła... Tzn teraz już nie po tym jak ona mnie nie chciala wpisać :P

Gość gość
Jest jedna zasada: ludziom sie nigdy nie ufa w 100%. Rzadko zdarzaja sie ludzie naprawde szczerzy, prawdziwi przyjaciele. Moze kolezanka tak sobie tylko powiedziala, moze miala jakis powod. Trudno powiedziec. Ale jak juz cos ci nie pasi to radze nie angazowac sie za bardzo emocjonalnie w ta znajomosc. Pozdrawiam