Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze raz o ozdobach bo temat przepadł...Nie widzę go :o

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupujecie ozdoby wielkanocne ? Markety są pełne kiczu a do tego ceny za ten plastikowy kicz zs kosmiczne. Pomóżcie ;)

Gość gość
Haloooo jest tu kto ??

Gość gość
Robie sama

Gość gość
A co ty za wielkie ozdoby potrzebujesz. Pare pisanek,ja ubieram jajka w kolorowe koszulki wydziergane na szydelku . Kupuje tulipany ,żonkile,bazie i robie kompozycje,oczywiscie żywe wszystko.

Gość gość
Pepco ewentualnie w galerii gdzie są,stoiska z ręcznie robionymi rzeczami

Gość gość
Byłam w pepco. Bez obrazy ale okropne te ozdoby. Pstrokate i bez gustu. Do tego tandeta Nie warta swojej ceny. Mam czarno biały wystrój w salonie. Lubię minimalizm. Szukam stonowanych ładnych ozdob Nie mam czasu na robienie ozdób samodzielnie. Doba ma tylko 24 godziny...

Gość gość
Nieasz co z pieniedzmi robic?

Gość gość
A co Ciebie obchodzą moje pieniądze ? Ja tu pytam gdzie można dostać ładne gustowne ozdoby. Konkretnie w jakim sklepie bo już nie wiem gdzie szukać... :o

Gość gość
Home&You np. Ale najlepiej zrobić samemu, kupić materiały (nawet w empiku sporo tego jest), różne filce, nie filce wstążki itp jajka też są styropianowe, można z serwetek na nie wzory przenieść, można powbijać w nie za pomoca szpilek różne koraliki itp mnóstwo jest opcji, można dostosowac kolorystycznie pod swój gust

Gość gość
W sklepie KIK

Gość gość
w tesco były ładne ceramiczne zajączki,filcowe motylki,

Gość gość
Szkoda kasy na takie dziadostwo.

Gość gość
Nie wiem jaka jest twoja wizja takiej ozdoby... Dla mnie Wielkanoc sama w sobie jest dekoracyjna, bo są pisanki, palma, bukszpan, rzeżucha, bazie, świeże kwiaty itp, itd i już nie trzeba dodatkowych ozdób. Dekoracje z " wyższej półki" to rzeczywiście Home&You lub Almi Decor. Ale jezeli lubisz styl minimalistyczny to ograniczyłabym się do bukietu tulipanów w przezroczystym wazonie o prostej formie- w Ikei jest masa tego. Albo możesz wziąć takie właśnie naczynie i umieścić w nim kilka dekoracyjnych piórek ( do kupienia w marketach) lub gniazdko z siana i w tym umieścić świecę w kształcie jajka- nie napracujesz się. W zeszłym roku coś takiego przygotowałam w dużych kieliszkach.

Gość gość
Dzięki za konkretne odpowiedzi ;) Poszukam w Home&You w takim razie. Ewentualnie KIK :) Świeże tulipany zawsze mam w wazonie w salonie. Białe. Piękne sa, uwielbiam białe tulipany ;)