Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam napiszcie kto z was ogladał planetę singli??mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy moge tam isc z facetem? czy raczej nie ? bo moja kumpela stwierdzila ,żebym nie ryzykowała bo moj facet na bank sie zakocha i zauroczy w aktorce z tego filmu..agnieszce więdłocha. ze podobno ona w tym filmie jest boska i kazdy facet ktory tam idzie z kobietą to potem fantazjuje na temat tej aktorki:) mówie serio.. nie bardzo chce by moj facet wpatrywal sie w obcą babę i marzyl o niej..jestem zazdrosna..

Gość gość
komentarze facetów na temat tej aktorki: "Kilka dni temu byłem na filmie "planeta singli" i tak jak w temacie, cieżko oderwać od niej wzrok. Delikatna kreska na oku, bez tony makijażu, twarz pełna wdzięku, skromna z pięknym uśmiechem, a jej mimika powala na ziemię. Moim zdaniem, nawet lepiej jej było w stylu nauczycielki, niż w imprezowym outficie. Piękna jest!" "Nie ma się co dziwić, że niektórzy faceci na to chodzą do kina po kilka razy. Usłyszałem w kinie, jak dziewczyna się pyta chłopaka "a powiedź czemu na to idziesz, przecież już raz byłeś, no powiedź?".

Gość gość
no może sobie uzmyslowić , że wokoło tyle pięknych singielek do wzięcia a on z tą marną pokurczoną zapasioną kuropatwą młodość i libido marnuje

Gość gość
He he, kobieto ile masz lat - 16? Wędłocha faktycznie jest śliczna i przyciąga uwagę, ale jak masz w porządku faceta, to popatrzy, doceni urodę, urok i oczywiście grę aktorską AKTORKI i tyle. Film ogólnie w porządku, przyjemny, ale jak dla mnie bez rewelacji. Na pewno nie zaszkodzi pójść. Też byłam z facetem i jakoś nie zauważyłam by po seansie rozpływał się nad Wędłochą, raczej nadal ciągnie go do mnie, a na pewno piękniejsza i bardziej zgrabna od tej pani nie jestem. Wyluzuj.

Gość gość
kobiety narzekające , że ich facet rzadko je róha , powinny wziąć go na ten film. po seansie chłop będzie tak napalony , że nawet swego maszkarona , z którym do kina przylazł w końcu wyróha

Gość gość
potwierdzam ,że więdlocha zwala z nóg. jest przepiękna.. ideał kobiety i zapewniam ,że każdemu facetowi się podoba. każdy na nią po tym filmie leci....wiem ,bo mam kolegów w akademiku i byli na tym filmie i tylko opowiadali jaka ta aktorka jest sliczna...:)

Gość gość
jakbys szla z facetem i byla kobieta to nie musialabys sie takimi pie/rdolami martwic, ale widze, ze jestes nastolatka i idziesz z chlopakiem, to moze... nie wiem, nie znam sie na psychice nastolatkow, zawsze bylam pewna, jak reszta swiata, ze nastolatek ma w glowie tyle by zaliczyc laske a nie tam fantazjowac o aktorkach, ale skoro dzisiejszy chlopiec wyglada, coz, jak wyglada to kto tam moze wiedziec?

Gość gość
nie zgadzam się że tylko nastolatka ma prawo się obawiać. AUTENTYCZNA SYTUACJA: Moja siostra ma 43 lata i byla w styczniu z męzem na tym filmie i tak mu sie spodobała weronika książkiewicz ,że potem caly tydzien mówil do siostry ,że ta laska jest niezla. Siostra sie tak wkurzyła ,ze prawie się rozstali przez te głupią sytuację.Ciągle się kłócili o to.

Gość gość
Bo to durny facet. Rozumiem, że spodobała mu się babka i był nią zauroczony, ale mógł to zachować dla siebie. Nietaktowny dureń.

Gość gość
bo widac, ze facet zatrzymal sie na etapie rozwoju nastolatka i koniec tematu.

Gość gość
mój mąż po 10 latach małżeństwa nad naszym łóżkiem wiesza plakat Ruhanny . dzięki temu czasem jest seks.