Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
To jak,masz juz wplaty na ten wymarzony prezent?

Gość gość
Nie, nikt nie pomógł ;(

Gość gość
Zebrałaś całosc,bo chce dołożyć.

Gość gość
I wcale mnie to nie dziwi. Na takie zachcianki sama sobie zarób.

Gość gość
Niestety nie zebrałam całości, nikt nie pomógł, a mnie samą na to nie stać ;(

Gość gość
Odnoszę wrażenie,autorko tematu,że masz 16-17 lat albo po prostu jesteś bardzo ograniczona umysłowo i inteligencja jest ci obca. Ty masz zachciankę,kaprys, ty żądasz... nie twoje dziecko. Mało tego,roczne dziecko nie rozumie,że ma urodziny,nie wie które i niespecjalnie je to obchodzi. Tak samo prezenty. Możesz kupić coś za 90 zł..ale nie,ty się upieprzyłaś tej zabawki. I kobiety ci chciały tutaj wysyłać,a ty wiecznie jakieś problemy stwarzasz; jesteś normalna? A może ten skoczek,to dla ciebie?? :D :D Niech mąż zarobi na zabawkę albo poproś rodzinę. W nocy mąż zostaje z dzieckiem,a ty...nie wiem,do pracy, może do go-go klubu? ;) Za dniówkę kupisz sobie nawet 2 takie zabawki,no chyba,że nie jesteś urodziwa. Jesteś tak roszczeniowa i nieogarnięta,że faktycznie chyba tylko do burdelu się nadajesz... :/ Współczuję dziecku takiej matki. A porządne zabawki są nie tylko z Fisher Price, jest mnóstwo tańszych ,a FP nie gwarantuje,że się to nie rozwali po 2 miesiącach, bo wysoka cena nie zawsze jest gwarancją jakości.

Gość gość
Mój synek ma taką ma 11 mies. a tym skoczkiem jak na razie szarpie za uchwyty i nawet nie myśli usiąść i skakać.

Gość gość
Laleczko wez jakiś kredycik w providencie dostaniesz brakujaca kwote

Gość gość
Ja nie radzilabym prac zadnych pożyczek, można sie niezle wkopać. Poza tym ona nie chce pozyczyc i oddać, tylko urządzila zbiórkę pieniędzy na zabawkę dla siebie (bo raczej nie dla dziecka).

Gość gość
Mnie tez na wiele rzeczy nie stać. Bez wielu rzeczy musze sie obejść, zarówno ja jak i moje dziecko. Kupuje tyle na ile mnie stać, jeśli mnie na coś nie stać to zwyczajnie tego nie kupuje, proste.

Gość gość
Na serio chciałam kupic te zabawke,ale za 150 ktos znalazł i wkleił i naprawde bym kupiła,ale autorka sie nie odezwała i nie odpisała ,nie wiem dlaczego. Miała by juz skoczka w domu.A tak sama niech robi za tego skoczka,córka bedzie jeszcze bardziej zadowolona niż z kwałka plastiku.

Gość gość
Ona nie chce tej za 150, tylko za 300.

Gość gość
a jeśli znalazłoby się 500 osob ktore wplacilyby tę zlotowkę, to co zamierzasz zrobic z nadwyzką?

Gość gość
Wtedy kupię więcej zabawek córce...mam całą listę rzeczy jaką chciałabym jej kupić, kilka zestawów duplo, miś podróżnik, drewniany pchacz do nauki chodzenia, oj pełno tego

Gość gość
nie ma co inwestować w takie dziecko, zmarnowane pieniądze. Inteligencje odziedziczy pewnie po matce wiec będzie takim samym tępym pasożytem i nikim

Gość gość
" a jeśli znalazłoby się 500 osob ktore wplacilyby tę zlotowkę, to co zamierzasz zrobic z nadwyzką? " Spodziewałaś się, że przekaże komuś potrzebującemu nadwyżkę? :D

Gość gość
Kilka zestawów duplo? Te klocki tanie nie są.. Widzę,że celujesz w drogie zabawki. :D Wiesz,ja mojej córce chciałam kupić taki zamek z Krainy Lodu, duży i ładny,znalazłam na ebayu (mieszkam w Niemczech),ale jak zobaczyłam cenę 250 euro, to podziękowałam... :D Popatrzcie, a może ja głupia jestem? Zaraz zorganizuję zbiórkę na ten szczytny cel . :D Nie myślę kretywnie,nie to co autorka. :P A tak serio...może i by mnie było stać na takie coś,ale nie zgłupiałam do reszty,żeby wydawać 1000 zł na zabawkę dla dziecka... Musiałoby mnie do reszty popieprzyć. ;/

Gość gość
po co się produkujecie? przecież to prowo:-P

Gość gość
gdzie tam prowo ;(

Gość gość
i jak,uzbierałaś potrzebną kwotę,autorko?

Gość gość
W ogóle ktoś ci cokolwiek wpłacił?

Gość gość
nie, ktos wplacil 50 gr z urzedu pocztowego z dopiskiem f******u

Gość muhh
Hahahaha padlam :-) to zostało ci tylko 299,50 zł do uzbierania...

Gość gość
A teraz przed mikołajem będzie następny wysyp patologicznych , żebraczych tematów , żeby ludzie kupili... :-D :-D :-D

Gość gość
16:54 Ale wyczulas moment. Autorka zalozyla kolejny temat.

Gość gość
20:31 Wiem , widziałam już ten temacik -teraz laska to już równo pojechała po bandzie-niech się dobre duszyczki zrzucą na kuchnię dla jej córeczki za , bagatela , 2 500 zł , :-D:-D:-D