Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
A ja mam kota, który lubi dobrze zjeść :(

Gość gość
Pomóżcie spełnić marzenie mojego chomika :(

Gość gość
Twoja roczna córka powiedziala Ci ze ma takie marzenie????

Gość gość
A ja chciałabym zrobić sobie cycki,zasponsorujecie?

Gość gość
To nie musi być prowo. Tacy ludzie jak autorka niestety istnieją;)

Gość gość
" A ja chciałabym zrobić sobie cycki,zasponsorujecie? " Jak będe mogła pomacac to się mogę dorzucić. Od zawsze ciekawi mnie jakie sa w dotyku

Gość gość
20:39, kurcze, ze i ja o tym nie pomyslalam. ps. jak dostaniesz na konto za duzo kasy, to podziel sie.. ;)

Gość gość
20:40 na cycki ci dorzucę dawaj konto

Gość gość
gość dziś gość dziś widać, że niektóre piszą dla jaj, ale są osoby, które w to uwierzyły.. o czym świadczą kolejne wpisy, że ludzie nie mają pieniędzy na jedzenie, a ty chcesz abawakę itd. xxxx stąd juz tylko krok do tego co robią etetowi żebracy. bachorek pod rękę, stare szmaty na siebie i kartka: zbieram na jedzenia albo na operacje. a potem pytanie skąd taka znieczulica w narodzie

Gość gość
20.27 - nie napisałaś mi co robisz z dzieckiem, jak idziesz do pracy? Przecież jako samotna matka, pewnie nie dajesz dziecka ojcu pod opiekę? Jak już mi tak dowalasz, to poradź coś konstruktywnego.

Gość gość
Na cycki chętniej dajecie? To ja też zbieram na cycki. Sponsorom wyśle foto po operacji :)

Gość gość
Dodam, że osoba, która da najwięcej będzie mogła przyjechać do kliniki i pomacać:)

Gość gość
no dawać te nr kont tylko z dopiskami na co. Zeby się chomiki i koty z cyckami nie pomyliły tak czasem.

Gość gość
Kurczę jak nie chcecie, to nie dawajcie, zamiast się wyśmiewać! Zjechałyście ważny dla mnie temat, zrobiliście sobie jaja i podszywy. Połowa wypowiedzi jako niby ja, nie są moje. W ogóle tego nie przyjmujcie do wiadomości. Już kilka osób zadeklarowało pomoc, ale teraz widzę, że się wycofały, dlaczego?

Gość gość
A moim marzeniem są usta takie jak ma Siwiec,niedługo kończę 40 lat, czuję się stara i nieatrakcyjna, PROSZĘ prześlijcie choćby 1 zł żeby spełnić moje marzenie i poprawić samopoczucie,PROSZĘ,podam nr konta:-):-):-)

Gość gość
Ja zbieram na opony letnie do mojej Mazdy. Pomóżcie:(

Gość gość
gość dziś Kurczę jak nie chcecie, to nie dawajcie, zamiast się wyśmiewać! Zjechałyście ważny dla mnie temat, zrobiliście sobie jaja i podszywy. Połowa wypowiedzi jako niby ja, nie są moje. W ogóle tego nie przyjmujcie do wiadomości. Już kilka osób zadeklarowało pomoc, ale teraz widzę, że się wycofały, dlaczego? xxx a ty przyjełas do wiadomości ze to co robisz świadczy o twoim lenistwie, prózności i chęci zaspokojenia swojej zachcianki (swojej, nie dziecka bo roczne dziecko nie ma takich zachcianek) kosztem jeleni w internecie? też nie :P

Gość gość
Jak wybiorę klinikę to Ci wyślę, żeby uczciwie było. Nie chcę dla siebie tylko dla moich cycuszków. Dla siebie nie miałabym tupetu prosić.

Gość gość
A ja bym chciala kupic nowe renault captur zeby moj syn byl szczesliwy bo uwielbia auta i bardzo by sie cieszyl jezdzac do zlobka w takim aucie. Wplacicie mi po 10-20 zl? Za pol roku ma 3 urodzinki to akurat w tym czasie nazbieramy. Dla Was to tyle co nic a dziecku mona spelnic marzenia. To co pomozecie? Błagam!!!

Gość gość
20:50 chcesz mieć szanse u naszego kafeteryjnego debila, który gustuje w Dodzie i Siwiec****ełnych ustach u kobiet ? :D

Gość gość
Autorko, ty i inne osoby tu dyskutujace, wpiszcie w Google: Emilove lub w link: www.siepomaga.pl/emil Tam rodzice zbierają na operację synka. Jeden jedyny szpital w USA podjął się operacji, której odmówiono im wszędzie. Jeśli do końca marca nie zbiorą depozytu, szansa przepadnie a chłopczyk umrze. Płakałam strasznie jak to przeczytałam... Autorko jeśli masz serce to ubierane pieniądze możesz w imieniu swojej zdrowej córki wpłacić na ratowanie Emilka. On nie będzie już miał kolejnej szansy... I proszę, udostępniajcie to na facebooku i gdzie się da! Nie pozwólmy mu umrzeć przez brak pieniędzy

Gość gość
Dziewczyny nie chcecie jej pomóc, to dajcie sobie spokój z pisaniem. Autorka podała numer konta i jesli ktoś chce, to może jej wpłacić 5 złoty, nie chce, to nie musi. Ale takie obrzydliwe komentarze co poniektórych, wcale dobrze o Was nie świadczą.

Gość gość
Wow jaki wątek.A to przypadkiem nie jest wyłudzanie takie rzeczy sa karalne.

Gość gość
niech do ciebie dotrze ŻĘ ONA NIE POTRZEBUJE POMOCY tylko przetrzepania skóry i poznania co to prawdziwa bieda i prawdziwe zmartwienia

Gość gość
"Autorko, ty i inne osoby tu dyskutujace, wpiszcie w Google: Emilove lub w link:www.siepomaga.pl/emil " Poszło. Niewiele im brakuje do zadatku to może się uda

Gość gość
A skąd wiesz czyj to numer konta? gośc***iszących jest mnóstwo więc naiwnością byłoby wierzyć w to co ktoś tu pisze. Autorka miała propozycje ale nie, stale coś nie pasuje. Kolor, że używane, komentarze na allegro, oszuści na olx, ba nawet jej adres jest top secret bo ktoś wyłudzi. Pełne zaufanie.

Gość gość
Wszystkim dam pomacac, wystarczy dowód wpłaty :-D

Gość gość
przeciez autorka moze te przykladowe okna myc po poludniu, jak jej maz bedzie w domu- wtedy on moze przypilnowac dziecka.co za problem? przeciez maz nie pracuje od 8 do 20. ps. tak zaraz bedzie ze pracuje caly dzien. No biedna nie moze zarobic pieniazkow. A jak nie moze, to bedzie zabawka za 90 zl. a nie za 300!

Gość gość
"Ale takie obrzydliwe komentarze co poniektórych, wcale dobrze o Was nie świadczą. " Cóż, wolę być obrzydliwym człowiekiem, który potrafi ironizować, ale wie komu pomagać niż egoistyczną naciągaczką.