Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
chodzi o moją córke, osobe której chce nieba uchylić, a tak niewiele moge dac smutas.gif xxx jesteś głupia możesz dać jej cała siebie, swoj czas, swoje troskę i swoje zainteresowanie. Większość matek wybiera pracę zawodowa a ty jestes w tej komfortowej sytuacji ze MOZESZ dać dziecku swój czas i możesz go w tym czasie nauczyc wielu pozytecznych rzeaczy, które potem dzieciak wykorzysta w dorosłym życiu. Np. jak się fajnie bawi z mama przy lepieniu pierogów albo pieczeniu torta na urodziny To jest bardzo dużo, wiekszośc dzieci tego nigdy nie będzie miało, rozumiesz? DOCEŃ to i przestań żebrać do cholery ofiaro reklam

Gość gość
Ilez jest na swiecie ,ilez jest w Polsce kobiet ktore tez chcialyby dziecku kupic na rok zabawke fisher price. Impertynencja autorki jest niewiarygodna ale mimo wszystko nie chce byc naiwna i smieszna i mtsle ze to prowo.Brzydze sie i gardze takimi bezmyslnymi a przede wszystkim bezczelnymi zebrakami. Ten temat zyje bo nie ma innych ciekawych na cafe to tyle.A autorka db sie bawi. Ten sposob odpowiadania , te teksty ze maz 60km stad pracuje,ze kto jej z dz.zostanie-wszystko tak chamsko bezczelne i niepokorne ,az wzbudza agresje.Ale autorka sie nudzi a prowo sie ciagnie. Te co autentycznie chca przelac jakas kase wcale nie sa db ludzmi.One namawuaja innych do dziadostwa i utwierdzaja buractwo w przekonaniu ze takie postepowanie jest naprawde ok,zwyczajne i w normie A NIE JEST. Jakbyscie takie milosierne byly i skolonne do pomocy to byscie staruszkom czy samotnym zakupy na swieta porobily.Bo co wybierzesz fanaberoe lenia i patologii czy chleb dla glodnego?

Gość gość
Podaj numer konta, przesle Ci, ale nie licz na duża sumę, bo mi samej się nie przelewa.

Gość gość
Mnie nie stac na odkładanie...wszystko idzie na rachunki i bierzące wydatki typu jedzenie kosmetyki leki...nigdy bym nie uzbierala sama takiej kasy...wierze, ze z Wasza pomocą mi sie uda...

Gość gość
a na kosmetyki ile wydajesz?

Gość gość
Tak?;) Dziewczyny, a mi możecie wpłacać nawet po 50gr. Zbierzcie jak najwięcej ludzi i mi dajcie. Tak strasznie nie chcę mi się robić :( Dla was 50 gr to nic, a dla mnie to dużo tym bardziej, że liczę na to, że wasi znajomi to też jelonki :(:( Proszę was!

Gość gość
Dasz te nr konta??

Gość gość
Gość z 20:10 ! DZIĘKUUUJE! Strasznie Ci dziękuje! Mój numer konta: 79 1140 2004 0000 3802 7500 2473 Wcześniej pisałam, że posty od godziny nie są moje! O mężu czy pracy...ani o miejscu zamieszkania....

Gość gość
no wszyscy czekają. Daj ten numer konta.

Gość gość
Do osoby z 20:14 -> Nie podszywaj się pode mnie! Eh...

Gość Jakie to żenujące
Widzę ze tupetu ci nie brak.Zrozumiała bym gdybyś potrzebowała na lek dla chorego dziecka, ale na zabawkę??? Czy ty nie przesadzasz? W kwietniu otrzymasz 500 zł. to kup dziecku, jeszcze reszta ci z tego zostanie.Bezczelna dziwa.

Gość gość
Nie podszywam się. Skoro Ty zbierasz to ja też mogę. Promocja!!! Chcę tylko 40gr od każdego. Podać numer konta?;)

Gość gość
20:24-dawaj numer,40 gr to tyle co nic

Gość gość
No przecież ona nie może czekać tak długo. Przecież dziecko będzie miało traumę jeśli nie dostanie zabawki za miesiąc. Koniecznie różowej, nowej i na urodziny. a kasę mogą wypłacić z opóźnieniem. Zero zrozumienia! Wstyd. :O

Gość gość
Jasne! Teraz piszesz, że ktoś się pod ciebie podszywa. Po prostu wstyd ci, że takie bezczelne wpisy wyprodukowałaś. Jak się o coś prosi, to przynajmniej trochę pokory trzeba zachować.

Gość gość
Do roboty! Naciagaczko! Ja wychowuje swoje dziecko sama. Mimo,że kokosow nie zarabiam to potrafię zadbać o to,żeby niczego jej nie zabrakło! Bez żebrania!

Gość gość
Dziewczyny po co to komentujecie? Autorka ma dobrą zabawę z Was.....

Gość gość
20.27 - a co się dzieje z Twoim dzieckiem Jak jesteś w pracy? Masz sumienie oddawać maleństwo obcym pod opiekę? Ja nie mam co liczyć na pomoc ze strony babć.

Gość gość
Jutro założę bo nie posiadam. Taki ze mnie dziad ;( A Ty w tym czasie poinformuj znajomych o akcji. Dziękuję, dziękuję, dziękuję:):);)

Gość gość
20:28 a ty po co piszesz? My też mamy ubaw. :D

Gość gość
niech ma nawet najlepszą zabawę, ale to nadal świadczy o tym że ona sama jest rozpuszczonym roszczeniowym bachorem i tego samego nauczy swoje dziecko

Gość gość
Ej to jak ja wstawie swój numer konta to też mi dacie? Kupię wtedy chomikowi markowy piasek do sikania :P I rozowe trociny papierowe :P

Gość gość
20:31 Spadaj to mój rewir. Autorka

Gość gość
wymyslilam, ze na drugie urodzinki moje dziecko...dostanie tablecika. Wplacajcie pieniazki na konto, blagam was...bedzie na drugi rok :(

Gość gość
Ja prdle! Tu chodzi o zabawkę! A nie o jedzenie czy leki! Jak masz takie widzimisię to z***********laj na to, a nie żebrasz na forum!

Gość gość
Człowiek nie może jednak liczyć na pomoc od ludzi :( Dla Was te 2-3 zł to tyle co nic, a mojemu dziecku mogłyby przysporzyć tyle radości. Nie robię niczego złego. Wstyd to kraść, a ja tylko proszę o wsparcie marzenia mojej córeczki.

Gość gość
Ale mój chomik tak się cieszył jak mu przed chwilą powiedziałam, że kupię różowe trociny i wypaśny piasek :( Chyba tak samo jak roczne dziecko które ma urodziny :)

Gość gość
Tablecika? Ja na Twoim miejscu zaczęłabym zbierać już na Porsche na 18. Ludzie skąpi to może trochę potrwać :(

Gość gość
w wielu domach jest mnostwo drogich zabawek juz dzieciom niepotrzebnych, bo wyrosły. Gdybys o nie poprosiła pewnie niejedna mama skompletowała by ci cały wor. Ale ty masz wymagania, nowe musi byc ... rzygam jak cie czytam

Gość gość
gość dziś widać, że niektóre piszą dla jaj, ale są osoby, które w to uwierzyły.. o czym świadczą kolejne wpisy, że ludzie nie mają pieniędzy na jedzenie, a ty chcesz abawakę itd.