Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z tych atrakcyjnych

Czy nie wydaje Wam się ,że atrakcyjne kobiety,dziewczyny

Polecane posty

Gość z tych atrakcyjnych

szybciej odtrącają chłopaków ,którzy w jakis sposób im nie pasują ,szybciej się odkoc***a niz ze brzydsze,mniej atrakcyjne wychodząc z założenia ze mogę miec nie jednego więc po co sie użerac z kimś kto sie żle zachowuje wobec nich albo zwyczajnie im się znudził?Te brzydsze częsciej się uwieszaja na męzczyznach,proszą,błagają żeby wrócili,zeby od nich nie odchodzili,bardziej zabiegają o nich,są czasem wręcz zdesperowane żeby za wszelką cenę być z tym czy z tamtym,bardziej zazdrosne,zaborcze bo mają niższe poczucie własnej wartosci niz te ładniejsze.tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość gość
Mozliwe lecz poczucie wartosci nie zawsze idzie w parze z wyglądem.

Gość gość
gość dziś Mozliwe lecz poczucie wartosci nie zawsze idzie w parze z wyglądem. x U mężczyzn może tak ale nie u kobiet. ładna kobieta nigdy nie jest nieśmiała ani samotna. Zawsze ma jakiegoś adoratora. Natomiast mężczyzna nawet atrakcyjny w Polsce jak sam nie zagada to może być i 30 letnim prawiczkiem.

Gość gość
Można być śmiałym, pięknym i miec niską samoocenę.

Gość gość
Zgodze sie z wiekszoscia o z tendencja, zawsze znajda sie wyjatki sle ogolnie tak jest. Nie zgodze sie z jedna rzecza, ze sie szybciej odkoc***a. Jestem uznawana za atrakcyjna, nie mam problemow zeby znalezc faceta ale kochalam jednego faceta ponad 3 lata i nie moglam zapomniec. Wciaz duzo bym dla niego zrobila.

Gość gość
U mężczyzn może tak ale nie u kobiet. ładna kobieta nigdy nie jest nieśmiała ani samotna x Mylisz się i to bardzo, osobiście znam kilka prześlicznych dziewczyn na widok których faceci się ślinią, niestety z jakiegoś powodu brak im wiary w siebie i mają kompleksy. Na ogół są to bardzo spokojne dziewczyny, a co za tym idzie są mniej towarzyskie i rozrywkowe i może przez to czują się gorsze. Natomiast nie każda która ma wianuszek mężczyzn przy boku jest ładna, często są to bardzo przeciętne kobiety, ale mają branie bo są zwyczajnie łatwe.