Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie robie świat bo nie mam kasy

Polecane posty

Gość gość

Totalnie jesteśmy wyplukani, przeprowadziliśmy się musieliśmy zrobić remont łazienki kupić dziecku meble do pokoju i nie mamy już nic kasy. Mnie to nie rusza, bo wolę boże Narodzenie niż Wielkanoc, ale cała rodzina o tym wie i nikt nawet nie wspomniał żeby do nich przyjechać a jak trzeba kasę pożyczyć to wiedza do kogo przyjść. Wyciągnę jakieś mięso z zamrażarki ugotuje ziemniaki i tak spędzimy święta.

Gość gość
Ja mam kase a nie robie. Pewnie pojedziemy do parku na rowery.

Gość gość
A ty lobuzie aleś wymyśliła, przytulam.

Gość gość
chamską masz rodzinę, lepiej późno się o tym dowiedzieć, niż wcale

Gość gość
A co to znaczy, że nie stać was na święta?Przecież chyba i tak musicie coś jeść przez te 2 dni, to równie dobrze można kupić trochę jajek, jakaś kiełbasę i upiec z jedno ciasto.

Gość gość
To znaczy ze wole zjeść raz a porządnie jednego schabowego niż 10 jajek którymi się nie najem do tego trzeba zrobić jakąś sałatkę ciasto upiec to trzeba i jajka i mąkę i mleko i cholera wie co jeszcze a jestem dopiero po przeprowadzce wiec nie mam wszystkich produktów jeszcze po prostu nie stać nas i tyle

Gość gość
ch/uj nas to obchodzi. Ty i twoje swieta . po co zalozylas taki temat?

Gość gość
a ja mam kase a nie robie , wyjezdzamy z dzieciakami do hotelu z krytym parkiem wodnym

Gość gość 2o
A ja mam kasę a nie mam czasu. Pracuje do soboty. W niedziele u rodzicow jednych a w poniedziałek u drugich. W sobotę upieke blaszkę sernika i podziele na pol dla rodzicow i teściów. Swojej mamie dolozylam do zakupów, teściowej zawioze swojskie jajka i tyle. Nie mam siły na więcej.

Gość gość
Up

Gość gość
Współczuje. Pomogłabym ale sama nie mam jak. Powiem Ci że lepiej spędzić Święta w taki sposób jak Ty niż w taki sposób jak ja-ja będę sama ze swoją kruszynką pod sercem a Ty masz jednak rodzine.

Gość gość
Ja tez nie mam kasy

Gość gość
Do gościa 11.56 Ty tez masz rodzine 'pod sercem'

Gość gość
i bardzo dobrze ludzie kupuja jakby przez caly rok nie jedli tylko w swieta.. ja tego nie rozumiem wystarczy zrobić normalny obiad kolacje a nie rzucac sie na wszystko

Gość gość
12:27 święte słowa :-) dzisiaj stałam 40 minut w kolejce po chleb. Normalnie bym nie stała, ale akurat nie miałam w ogóle pieczywa w domu :-O Szaleństwo, komercja, cwaniacy tylko sobie kasę nabijają, a durnie dają się nakręcać. Jeszcze pożyczki na święta biorą :-O