Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekomiczna koleżanka z pracy nie ma facebooka ubiera się jak szara mysz

Polecane posty

Gość gość

Do tego ciągle siedzi przy komputerze i pracuje jest przekomiczna! Z koleżankami chodzimy na lunch to ta nigdy zawsze jakąś kanapkę tylko w kuchni, wychodzi o czasie, jest beznadziejna. Przed nią była taka fajna rozrywkowa, zastanawiamy się czy nie podłożyć jej jakiejś świni aby wymienili na fajną dziewczynę a nie takie zahukane nie wiadomo co.

Gość gość
ten post to zart? wydaje mi sie dziwnie, żeby ktoś naprawdę myślał w tak kretyński sposób jak autor tego tematu.

Gość gość
1/10 na zachętę. naucz się pisać prowokacje, jeśli chcesz, żeby ludzie je czytali.

Gość gość
0/10 slabe

Gość gość
No nie?! Serio?! Przychodzi do pracy by pracować?? I nie ma fejsbuka? I przynosi swoje kanapki? I pewnie nie obgaduje innych?Jak ona śmie! Zniszczyć koleżankę! Tak przecież nie może być!

Gość gość
Nie, nieżartuje, czy rzeczywiście nie macie tak że w pracy próc tego że pracujemy trzeba tez trochę odpocząć? Przecież można się pośmiać ze znajomymi, jak się wychodzi na papierosa czy coś! Praca to nie kierat, więcej uśmiechu!

Gość gość
he he, uparciuszek z tego prowokatora :P co ma zachowanie w pracy do zachowania po pracy? ta dziewucha po robocie przeskakuje w seksowne ciuchy i idzie z towarzystwem poszaleć. Jak ma w pracy jakąś hołotę za towarzystwo to nie ma chęci z nimi nigdzie wychodzić.

Gość gość
A ja się zgadzam z autorka. Mamy 21 wiek wiec bez facebooka ja bym nie przyjela nikogo do mojej firmy bo to znaczy ze ktos cos ukrywa

Gość gość
Ktoś coś ukrywa czy po prostu nie ma potrzeby obnażać się publicznie? To chore, żeby oceniać człowieka po tym czy ma facebook czy nie, a tym bardziej decydować czy go zatrudnić!

Gość gość
najlepiej to pocałuj ją w dupę, a potem wyliż jej cipę, jesteś tak debilna że szkoda dyskutować z takim ćwokiem, powinnaś szmato jej buty czyścić

Gość gość
na fejćwoku każdy pisze co chce, kłamstwa też, każdy coś ukrywa. oj dzieci dzieci, życie w internecie to nędzna namiastka prawdziwego życia.

Gość gość
Mamy 21 wiek wiec bez facebooka ja bym nie przyjela nikogo do mojej firmy bo to znaczy ze ktos cos ukrywa hmmmm.... życie osobiste?

Gość gość
Mamy 21 wiek wiec bez facebooka ja bym nie przyjela nikogo do mojej firmy bo to znaczy ze ktos cos ukrywa--- do jakiej firmy, do burdelu pewnie

Gość gość
he he, niektorzy to życie osobiste też wwalają do fejćwoka. współczesna ciemnota, ludzie którym fejćwok zastępuje normalne życie :(

Gość gość
Podona mialysmy w pracy okazalo sie ze straszny kabel i lizus ja bym sie jej szybko pozbyla bo ona moze tylko zlo przyniesc do pracy pewnie was nagrywa szmata

Gość Michał121212
A ja bym nie przyjal do pracy nie dziewicy.

Gość gość
Cholerka! Wiecie co się okazało? Że ta szara myszka to była babka z zarządu firmy, z centrali. Nie znałam jej, a ona przyjechała skontrolować nasz dział, bo mamy słabe wyniki i raczej prowadziy rozrywkowe życie (ploteczki, papierosek, lanczyk, kawka) i przy okazji wykryć osoby, które na,mawiją inne do nieróbstwa. No i ja i moja koleżanka dostałyśmy przed chwilą wypowiedzienie :-o, bo wg jej analiz najsłabiej pracujemy i obniżamy motywację innych :-O. Świetny prezent na święta :-o. Wiedziałam że takie szare mysze to podłe suki są :-o

Gość gość
gość dziś - nie podszywaj sie. Też się zastanawiam czy nie jest to tak ze ona będzie chciała się podlizać szefostwu ale już obmyśliłyśmy z dziewczynami że będziemy ją olewac i świnie jej podkładać

Gość gość
Nie ma facebooka straszne....A po co komu facebook?Dla sztucznych znajomosci na liscie, kazdy kto chce ze mna kontaktu zna moj numer telefonu.Nie wspomne o tych zdjeciach czesto przeklamanych bo ludzie chca sie pokazac w lepszym swietle niz naprawde.Na deser te statusy wolna/w zwiazku.Masakra.