Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firma upraszczająca procedury finansowe

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie kogoś, a może firmę, która zajmuje się procedurami finansowymi? Chodzi mi o upraszczanie tych procedur, bo nie da się tego normalnie ogarnąć jak człowiek zaczyna..

Gość gość
Wiesz co, ja jakiś czas temu słyszałam o xbs group. Oni zdaje się maja różne ciekawe rozwiązania i księgowo-finansowe i logistyczne. Warto sprawdzić, może coś mogą zaproponować.

Gość gość
Dzięki a info, nigdy wcześniej nie słyszałem o xbs group. Zajrzę sobie na ich stronę, może faktycznie coś ciekawego się znajdzie.

Gość gość
XBS group faktycznie ma fajne rozwiązania, bardzo przydatne zwłaszcza dla młodych firm, dopiero na starcie.

Gość gość
Ciekawe jakie rozwiązania zaproponuje XBS group odnośnie fakturowania. Bo z tym mamy największy problem.

Gość gość
XBS group z tego co wiem ma rozwiązania indywidualne dla klientów. Moga np wziąc całe FV na siebie, a Ty dostaniesz raz w miesiącu tylko 1 FV od nich. Wygodne!

Gość gość
Kurczę, taka usługa z fakturowaniem przydałaby się w firmie mojego taty. Nie znaliśmy wcześniej xbs group, gdzie mają siedzibę?

Gość gość
Nawet jeśli mieszkasz na drugim końcu Polski to warto się do nich zgłosić. Jak zakładaliśmy z kolegą warsztat i sklep z częściami to xbs bardzo nam pomogli. Ich obsługa pomoże ci w problemach z z fv, logistyką, magazynowaniem... Fajne jest też, że na stronie mają zakładkę ze specjalistami, wystarczy, że zostawisz swoje dane i sami się odezwą.

Gość gość
My też zlecamy sporo rzeczy na zewnątrz, całą księgowość, usługi kadrowo-płacowe itp. Outsourcing księgowości, kadr i płac naprawdę pozwala zredukować koszty administracyjne w tych obszarze, ryzyko błędów też jest zminimalizowane. Polecam firmę Intertax. Dobrze się z nimi współpracuje.

Gość gość
Też korzystałam z ich usług, bardzo upraszczają wszystko, można się połapać.

Gość gość
A może zamiast kogoś, kto poukłada Wam procedury, po prostu oddać całość tych kwestii w ręce specjalistów? Outsourcing kadr i płac to naprawdę spore ułatwienie, a jeszcze większe oszczędności. Polecam raczej większe firmy, a nie takie, o których niewiele osób słyszało. Spore doświadczenie na polskim rynku ma Unit4 http://www.unit4.com/pl/produkty/hr/outsourcing-kadr-i-plac . Jest to chyba jedna z najstarszych firm w kraju, która oferuje rozwiązania dla biznesu. W księgowości po prostu trzeba postawić na jakość i doświadczenie.