Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doris_77

Większość lekarzy to konowały

Polecane posty

Kolejny raz się o tym przekonałam. Dzisiaj byłam u lekarza, który był chyba pijany, najpierw mówił mi o swoich problemach z dziećmi i świętami, a na końcu nie słuchał w ogóle moich objawów tylko próbował mi wmówić inne... Aż mi brakuje słów. Wyobraźcie sobie, że poszłam do lekarza bo miałam jakiś napad migrenowy i chciałam się poprostu skonsultować, bo już kiedyś też tak miałam i okazało się, że to udar. A pani doktor zaczęła mówić jaka to jest nieszczęśliwa, bo się z córką pokłóciła, małżeństwo jej się sypie... potem łaskawie mnie wysłuchała i stwierdziła, że histeryzuje i że nic mi nie jest i zaczęła wypominać że jak ja się dzieckiem zajmę, że jestem nieodpowiedzialna i że pewnie poronie. Próbowała mi wmówić, że mam ból od stresu, a akurat niczym się nie stresuje. Wytrzymałam to jej biadolenie, a ona na końcu zamiast mnie zbadać, wypisała mi skierowanie do szpitala w którym jest napisane że ciąża zagrożona :O Ja poszłam w całkiej innej sprawie, z dzieckiem akurat wszystko w porządku :) Wy też macie takie doświadczenia? Tak mało jest dobrych lekarzy z powołania. Całe szczęście takich też znam :)

Zbieram pieniądze na cele charytatywne! Nie wspieraj fundacji TVN, ani Polsatu i nie daj grosza na WOŚP! Przelejcie chociaż najniższą kwotę na któreś konto bankowe: IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (Bóg nakarmi głodnych i chorych wyleczy!). 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Lekatstwo na raka wynajdziemy i uleczymy Tobie Twoją depresję!). Doładujcie mi numer pre-paid w Orange: 797802798 minimalną sumą 5 zł. Zbieram pieniądze na chleb też! Chcesz to wpłaj! Nie zmuszam! Podaj numer gg mi swój to Ci zdjęcia wyślę mojej nagiej żony, kochanki, konkubiny i swoje córeczki gołe Ci pokażę!