Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja to grzech śmiertelny

Polecane posty

Gość gość

Nie wstyd wam mężczyzni, że tyle plemników wyrzucacie ??? To są nienarodzone dzieciątka które Bóg wam zesłał a wy beszcześcicie jego dar do reprodukcji. Będziecie się smażyć w piekle. Jak smiecie chodzić do kościoła i obchodzic święta chrześcijańskie skoro tak sprzeciwiacie sie Bibli, słowu Bożemu! Nie ma prawa nazywać się synem Bożym, chrzescijaninem ten co sie masturbuje7, chyba bibli nie czytales!

Gość gość
Precz dewoto

Gość gość
A jak uprawiam stosunek i bombarduje prezerwatywy to już nie grzech?

Gość gość
PrezerwTywa to tez grzech

Gość gość
spokojnie, to tylko elektorat pisu w natarciu :) widziałem film, jak emigrant wsadził peńolca w rurę wydechową samochodu i dymał :) u nich jest zabroniona masturbacja więc gwałcą samochody.

Gość Krzysiek Jerzyna
Odyeb się od pisu c/hamie chciwy! My ludzie prawicy wcale tak nie myślimy to wasza wybujała pełowska wyobraźnia ! Nikt nie jest aż tak głupi! Znam wprawdzie taką dewo/tę ale ona jest z peło! Także kurfa nie obrażaj najmądrzejszego elektoratu jaki istnieje ok?

Gość gość
pis liże dype rydzowi i kościołowi ty jełopie.

Gość gość
dewoty to chodzą na miesięcznice, uwielbiają małego na stołeczku i napadają na dziennikarzy.

Gość gość
kościół też zabrania masturbacji, a co na to kawaler prezes?

Gość gość
szoruj jarzyna ty młotku, skąd wymyślliłeś te bajki? pisałem coś debilu o islamie? umiesz czytać tłuku?

Gość gość
dla idioty każdy, kto skrytykuje pis to od razu musi być z peo? ludzie, jakim trzeba być kretynem, zeby tak myśleć? nie przychodzi ci do głowy, że nie trzeba być po żadnbej stronie, żeby widzeć co odwala banda przy korycie? są jeszcze gorsi jak poprzednicy.

Gość gość
gość dziś Nie wstyd wam mężczyzni, że tyle plemników wyrzucacie ??? To są nienarodzone dzieciątka które Bóg wam zesłał a wy beszcześcicie jego dar do reprodukcji. Będziecie się smażyć w piekle. Jak smiecie chodzić do kościoła i obchodzic święta chrześcijańskie skoro tak sprzeciwiacie sie Bibli, słowu Bożemu! Nie ma prawa nazywać się synem Bożym, chrzescijaninem ten co sie masturbuje7, chyba bibli nie czytales! x dawno tak się nie ubawiłem... hahaha

Gość gość
... połknąć to kanibalizm, wypluć to morderstwo... LITOŚCI

Gość gość
a jak uprawiam seks małżeński prokreacyjny i żona nie zajdzie w ciąże to też grzech bo sie sperma zmarnowała? ja z moją żoną 5 mcy się o dziecko staraliśmy prawie co dzień moja sperma lądowała w jej pochwie i dopiero po wielu wielu próbach się udało, mam zatem grzech że zmarnowałem tyle spermy czyli jak to mówisz "nienarodzonych dzieciątek" ?? a może jeszcze dodatkowo razem z żoną mamy grzech za seks dla przyjemności? no bo prokreacyjny byłby tylko ten jeden dzięki któremu udało się zapłodnić a te wcześniejsze próby starań o dziecko to już wg ciebie nie był seks prokreacyjny tylko rozpusta cielesna i sodoma i gomora? oh ludzie... :D

Gość gość
przecież zapładnia jeden plemnik, a pozostałe miliardy i tak idą na zmarnowanie. codzień przelewaja sie dziesiątki ton spermy, a żeby zapłodnić wszystkie kobiety na świecie wystarczy sperma jednego faceta :P

Gość gość
Ja tylko 3 razy dzennie strzepuje

Gość gość
Jakbyście czytali biblie to byscie widzieli co jest zle a co nie . wkurza mnie ze tyle ludzi chodzi do kosciola i robi z siebie swietych a tak plugawi slowo boze. Niczym zlym nie jest jesli mezczyzna konczy w środku, ale wszystko inne jest surowo karane przez Boga . nie po to wam dal przyrodzenie byscie uzywali go do uciech w wlasnym zakresiezakresie, ale do miłości i reprodukcji, do szerzenia narodu boskiego

Gość gość
aaaaaaaaaaa sio... idź precz szatanie :)

Gość gość
nawet seks małżeński dla przyjemności też jest dozwolony, po to też na naukach przedmałżeńskich uczą metody kalendarzykowej. Pan Bóg dał ludziom popęd płciowy i wie że trzeba go rozładowywać, ale ma to być robione w odpowiedni sposób czyli z własną żoną/mężem i po ślubie, wtedy można harcować do woli nie tylko w celach prokreacji, jednak jest to wtedy po prostu wyższy etap miłości, a nie że idą na pierwszą randke i już sie bzykają, to jest tylko zwierzęce mechaniczne. Natomiast jak z mężem seks jest z miłości i przede wszystkim ten związek jest już uświęcony (bo są po ślubie) i wtedy mogą rozładowywać wspólnie ten popęd po to by właśnie nie musieć schodzić na drogę grzechu (przelotny seks, seks przedmałżeński, zdrady itp) Mają siebie zaspokajać ale w małżeństwie. To że Adam i Ewa skrzywili to wszystko grzechem pierworodnym nie oznacza że popędu nie ma, on jest i Pan Bóg o tym wie bo sam nam go dał, lecz aby uniknąć grzechu i kuszeń szatana rozładowywać go powinniśmy z własnym mężem/żoną, tak jest po Bożemu natomiast seks przed ślubem to już się szatan cieszy...

Gość gość
Jak bym konczyl w srodku mialbym juz 15dzeci

Ha ha ha ha ha Nie rozśmieszaj mnie opróćz pisu każdy jest z peło! Pedały żydzi wyzyskiwacze pasożyty i zdrajcy. RZĄDZILI S*********I TO PRZECHRZCILI SOBIE NAZY I ŚWIRUJĄ PAWIANA! Mi tam kościół nie przeszkadza-nikomu krzywdy nie robi Nie inwigiluje na siłę Nie kradnie na siłę Nie reformuje bezmyślnie dla korzyści Jest nieszkodliwy. A wszyscy co nie z pisu to z PO ! LISY PRZEBIERAŃCE!

Gość gość
Czyli kobiecie wolno bo nie marnuje spermy bo jej nie ma :)

Gość gość
Bezpłodni też nie maja prawa do sexu bo to dla przyjemności bachora nie zrobią.

Gość Gothic
Ja się masturbuję prawie codziennie. Spuszczam się do chusteczki higienicznej, którą później wrzucam do toalety. I tak kolejne miliony dzieci giną w odmętach kanalizacji ściekowej :)

Gość gość
Ja strzepuje kotu do miski mleko sie nie marnuje nie grzesze :)

Gość gość
wystarczy nie spożywać wędlin i wyrobów z wieprzowiny a problem zaniknie w miesiąc.

Gość gość
ja bym chciał, żeby ktoś mi wreszcie pokazał fragment Pisma piętnujący masturbację i penalizujący ją jako czyn grzeszny...

Gość gość
"Ha ha ha ha ha Nie rozśmieszaj mnie opróćz pisu każdy jest z peło! Pedały żydzi wyzyskiwacze pasożyty i zdrajcy. RZĄDZILI S*********I TO PRZECHRZCILI SOBIE NAZY I ŚWIRUJĄ PAWIANA! Mi tam kościół nie przeszkadza-nikomu krzywdy nie robi Nie inwigiluje na siłę Nie kradnie na siłę Nie reformuje bezmyślnie dla korzyści Jest nieszkodliwy. A wszyscy co nie z pisu to z PO ! LISY PRZEBIERAŃCE!" jak widać na powyższym przykładzie dyskusja z debilem nie ma sensu; umiejętności logicznego i analitycznego myślenia brak. Ale to w gruncie rzeczy stała cecha elektoratu kurduplej partii :o