Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci bardziej podobają wam się blondynki czy szatynki?

Polecane posty

Gość gość

kobiety o ciemnych włosach?

Gość jołki_połki
musi kobieta posiadać zielone lub lazurowe oczęta , to jest podstawowa sprawa , inaczej nawet na jej vaginę opaloną nawet nie popatrzę !

Gość gość
każda kobieta jest śliczna na swój sposób ;)

Pewnie, ze blondynki. Nie ma nic przyjemniejszego niz patrzec na kobiete blond wlosy blond rzesy i niebieskie oczy

Gość gość
up

Gość gość
dymam wszystko co sie rusza,puknąć cię?:-)

Gość gość
Ja lubię zwłaszcza ciemne oczy u kobiet włosy nie grają roli ale nie lubie rudych i czarnych.

Gość gość
Z natury jestem ciemną szatynką, ale byłam też czarna, ruda, a aktualnie jestem blondynką o brązowych oczach. Co mogę powiedzieć? Ten śliczny, popielaty odcień włosów nie tylko przyciąga męskie spojrzenia jak magnes ale również sprawia, że jestem odbierana przez pryzmat stereotypów oraz wpływa na inne aspekty... W tym odcieniu uwierzyłam wreszcie, że jestem atrakcyjna, czuję, że mogę być w pełni sobą, czyli szaloną, otwartą, wesołą i nikogo to nie dziwi. W blondzie czuję się wyśmienicie choć są i tego gorsze strony... Odkąd zdecydowałam się na blond często nie jestem traktowana przez ludzi zbyt poważnie, każda moja najmniejsza pomyłka jest przypisywana kolorowi włosów i ogólnie otoczenie odbiera mnie jak frywolną, głupiutką aczkolwiek słodką dziewuszkę. A o tym, że faceci uważają blondynki za puszczalskie chyba nie muszę wspominać...