Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówa 234

portal estheticon, czy coś w ogóle warty???

Polecane posty

Gość Gościówa 234

Słuchajcie, czy ten portalik do czegoś służy? Komuś pomógł w wyborze lekarza??? Ja chciałam umieścić opinię o mojej pani dr, ale nawet nie umieścili mojej opinii- a była pozytywna. Nie wiem, płacić trzeba czy co??

Gość ZuzannaMath
Witaj Gościówa, opinie o lekarzach to tylko jedna z wielu opcji, z których można korzystać na Estheticonie. Każdy pacjent, który chce zamieścić opinię o lekarzu, musi się zarejestrować i zaakceptować warunki portalu. Opinie mogą być publikowane anonimowo, ale powinny być uzasadnione, z konkretnymi odczuciami i spostrzeżeniami, dlatego są preferowane opisy doświadczeń. Jeśli przesłałaś opinię, ale nie potwierdziłaś swojego adresu emailowego, Twoja opinia prawdopododnie "czeka" na to potwierdzenie. W razie dalszych problemów skontaktuj się z administracją portalu: katarzyna.wrzosek@estheticon.pl Na Estheticon oprócz opinii pacjentów jest np. Forum, gdzie pacjenci zadają pytania lekarzom lub innym użytkownikom, którzy już są po zabiegu . Można też wybrać lekarza i bezpośrednio do niego przesłać swoje pytanie poprzez formularz kontaktowy. Można się tutaj umówić na konsultacje, dowiedzieć, jakie ma lekarz doświadczenie zawodowe, gdzie przyjmuje, jakie zabiegi oferuje i w jakiej cenie. Poza tym jest wiele artykułów, opisów zabiegów, zdjęć przed i po, filmików wideo, które poinformują Cię, jak przygotować się do zabiegu, jak sam zabieg wygląda oraz jak przebiega rekonwalescencja. Na Estheticon masz gwarancję, że nie trafisz na żaden gabinet kosmetyczny, gdzie nie ma lekarza. Poza tym dotrzesz do informacji dotyczących medycyny estetycznej, a więc nie będziesz się przebijać przez setki stron o innych specjalizacjach. Ciekawe są również widea i artykuły publikowane po kongresach - tam sami lekarze Ci podpowiedzą, jakie zabiegi są warte uwagi: http://www.estheticon.pl/video/vii-miedzynarodowy-kongres-dermatologii-estetycznej-i-anty-aging-warszawa-2016 Możesz sobie wybrać zabieg lub lekarza, który Cię interesuje i po prostu oznaczyć, że go chcesz obserwować. Wtedy na Twój email będą przychodzić powiadomienia o każdym nowym poście, artykule, wideo na ten temat. Jak ty znalazłaś swoją Panią Doktor? Pozdrawiam!