Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebo slonce

Dziewczyny, nie wolno byc " za dobra "

Polecane posty

Gość niebo slonce

Witam. Wlasnie przezywam najgorszy okres w zyciu, czyli rozstanie!! Facet rozstal sie ze mna podajac powod - za dobra!!! A jak to wygladalo w skrocie ?! Otoz, podrywajac go, nie liczylam Na cos szczegolnego. Ot co, chec podniesienia swoje "ego" I sprawdzenie czy sie uda. Byl ciezko do rozmowy, nawet specjalnie nie podobal mi sie... Jednak po jakims czasie, stalo sie!! Zauroczylam sie! On dosc szybko wypowiedzial slowa ze kocha, szybkie plany Na dlugie lata.. Mi dosc wolno przychodzila milosc, bo jestem z tych ze poznaja, doswiadczaja... Jednak pokochalam ze wszystkimi wadami, zaletami. Docenialam, wspieralam, dodawalam skrzydel. Byl dla mnie "idealem". Nie mialam potrzeby ogladac sie Na innych... Moj byl dla mnie najcudowniejszy.. I co ?! Nagle obrot o 180• - bo moj cudowny Misiak, stwierdzil- to nie to. Jestes za dobra.. Czytaj- uczciwa, lojalna, Na kazde zawolanie. Takze porada- nie starajcie sie dziewczyny. Bawcie sie w Te glupie gierki- typu- gonic kroliczka. To lubia faceci. Niby chca normalnych zwiazkow a naprawde lubia adrealinke I niewazne jak bedziecie ich kochac... Grajcie niby a bedziecie szczesliwe.

Gość gość
Nie wmawiaj coś mężczyznom czegoś co lubią ci wybrani przez ciebie

Gość gość
miałaś gonić króliczka a złapałaś go to błąd, to błąd, to błąd

Gość gość
Czy dorosli ludzie musza prowadzic Te gownia.ne gierki?!

Gość gość
dorośli ludzie nie prowadzą gierek 💤

Gość gość
za dobra w łóżku ?

Gość gość
Wcisnął ci brednię, że niby jesteś "za dobra", bo chciał mieć jakieś wytłumaczenie, może nie chciał cię zranić. Ale nie ma czegoś takiego jak "za dobra". Musisz mieć jakieś wady, których on nie akceptuje, albo po prostu "wypaliło się", to się zdarza. Nie ma co tłumaczyć tego czymś tak głupim jak "za dobra". Chyba że tak łatwiej ci przeżyć rozstanie, to spoko.

Gość gość
Wcisnął ci brednię, że niby jesteś "za dobra" xxxxx nasza typowa wymówka kazdy szuka dobrej nie suki, laska znajdziesz innego i przestań chrzanic glupotki jak mala dziewczynka