Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy oburzaja was babcie, ktorym nie chca byc opiekunkami

Polecane posty

Gość gość

nie mowie tu raz na jakis czas, bo od czasu do czasu mozna, ale dzisiaj babcie tez pracuja, a mamusie nadal wpychaja im dzieci. Cos strasznego. Nie mowie tu o sobie, tylko z tego co zaobserwowalam w swoim otoczeniu.

Gość gość
nie, dla mnie to nie jest problem. Większość czasu musieliśmy sobie radzić sami.

Gość gość
*ktore nie chca

Gość KingaStefankaFanka
Nie bardzo :) nie chciałabym zresztą żeby nawet najlepsza babcia opiekowała się moimi dziećmi. Wolę nianię albo przedszkole - babcia robi co chce i głupio byłoby mi mówić im co mają robić. Idealną babcią jest moja teściowa, która raczej nigdy nie odmówi pomocy, jeśli jest potrzebna i lubi zajmować się wnukami, choć nie prosimy o to często. Za to wkurza mnie moja matka, która nigdy, ale to dosłownie NIGDY, nawet przez 10 minut nie popilnuje dziecka :o nawet na dzień babci do przedszkola nie pójdzie BO NIE :o no cóż :)

Gość gość
ona juz wychowala ciebie wiec czemu ma twojego bachora nianczyc?

Toteż mówię, że nie chcę żeby jakaś babcia wychowywała za mnie dzieci :) ale akurat moja mama była najwyższej klasy specjalistką w podrzucaniu swoich dzieci komuś do opieki :D tak że ten...nie nawychowywała się mnie za bardzo...w sumie mogę powiedzieć, że z powodzeniem skupiała się na finansach i to tyle :) więc skoro sama podrzucała mnie komu popadnie przy każdej okazji nie umarłaby chyba gdyby pobawiła wnuczkę np kiedy u niej w domu chcę wyjść do toalety na 2 minuty