Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gothic

Mam 29 lat i nie rozumiem ludzi którzy decydują się na dzieci

Polecane posty

Gość gość
kinga o co ty sie klocisz wogole?:D wariatka powiedzial ci prawde ze zes z wiochy bo sama to potwierdzilas a ty temu zaprzeczasz pomysl nad tym co piszesz:)

Gość gość
ludzi i tak jest za dużo na świecie. Zajmijmy się tymi dziećmi, które już są i nie mają normalnych rodzin a potem myślmy o następnych. Ja bym podniósł płacę minimalną o te 500 zł bo człowiek musi najpierw mieć by się zdecydować na dziecko a jak nie ma często na siebie to jak po 1 zaimponować kobietom po 2 jak myśleć o dziecku po 3 powinni dawać tylko ludziom po ślubach choćby cywilnych bo teraz to zachęta na puszczanie się kobiet. Babka dostanie alimenty i 500 zł

Gość gość
ach niech sie decydują jak zarabiają po 3000 to niech tam maja, ja jestem zwykłą kasjerka ,jak trafie kogoś wartościowego i bogatego to tez mogę mieć nawet 6 , bo choć ze mam wykształcenie średnie to w tym kraju ciężko z praca ,chyba ze wyjazd za granice, zresztą patologia ***** się na morgi, a kasę zebrze i program ich500 obejmie a komu dochód przekracza nie dostanie, bo nikt normalny sobie bachorów z6 nie sklepie.

Gość gość
to nie jest czas na plodzenie dzieci, lepiej juz nie bedzie, czeka nas masowa depopulacja a ci ktorym dane bedzie przezyc skoncza jako bydlo robocze w europejskich obozach zaglady