Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Czuly_Wojtek_1000

JEŻELI ZAŚ O FILMY CHODZI.....

Polecane posty

Gość Czuly_Wojtek_1000

to stwierdzam iż jestem ich największym koneserem wielbiąc zarówno klasyki jak wilk z wall street, forrest gump czy pulp fiction dając również szansę transformersom i high school musical. ale dość o filmach pogadajmy o mnie. jestem więc właścicielem ogromnej firmy farmaceutycznej którą nie chwaląc się odziedziczyłem po rodzicach. jestem po prostu w czepku urodzony . mając obecnie lat 20 (urodziłem się 15 października 1993 roku) romansowałem już z wieloma dziewczynami, prawiczkiem przestałem być w wieku lat 16. w łóżku byłem już z kobietami starszymi o lat 2 , 5 , 20 jak i młodszymi. moja obecna luba właśnie przygotowuje się do matury w klasie filmowo-teatralnej. dziewczyny zawsze woziłem w swoim porsche 911 turbo. wogóle poza filmami kocham także szybkie samochody (mam ich 4) i motocukle (2). kiedyś sam uczęszczałem na imprezy ale obecnie sam je organizuję i nie chwaląc się cała młodzież z miasta (poza oczywiście rudzielacmi, grubasami i brzydkimi dziewczynami które przegania ochrona) się zwala. w swojej kolekcji mam 1400 płyt muzycznych , 1200 filmów na dvd i 700 gier komputerowych. byłem już w stanach zjednoczonych, rpa , francji , włoszech , hiszpanii, turcji a w ostatnie wakacje (studiuję marketing i zarządzanie) pojechałem do rosji po raz pierwszy w celach biznesowych (miałem podpisać ważny kontrakt dla mojej firmy). w szkole nigdy nie przykładałem się do nauki bo ta zawsze przychodziła mi niezwykle łatwo. właściwie to wogóle nic się nie uczyłe, skupiając się na wypadach z kumplami, flirtowaniu z dziewczynami, ostrym sexie i - to lubię ! - obrzydzaniu życia żałosnym rudzielcom, grubasom i brzydkim dziewczynom. prześladowanie innych to jedna z moich ulubionych rozrywek. w szkole należałem do najwyższej elity , każdy chciał być moim przyjacielem (oczywiście nie dla rudzielca ten zaszczyt), każda laska chciała być moja, byłem nie tylko człowiekiem ,byłem stylem bycia. nie myślę oczywiście o ślubie bo bycie z jedną to najgorsze co może człowieka spotkać. gorsze jest tylko posiadanie rozwrzeszczanych bachorów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować