Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwon  Zygmunta

Dlaczego nie dziewice biorą ślub w białych sukniach ślubnych?

Polecane posty

Gość gość
Tak powinno być jak Ktoś już wcześniej napisał - tego kanonu lampucery wstrętne się trzymajcie :D cytuję: Powinno być tak.... Dziewica -biala Jeden partner -maż =ecru suknia Więcej niż jeden mniej niż 4 =beżowa Pow 4 czerwona Pow 10 czarna :D Każdy by wiedział z kim ma sie do czynienia :D

Gość gość
Tak powinno być jak Ktoś już wcześniej napisał - tego kanonu lampucery wstrętne się trzymajcie :D Powinno być tak.... Dziewica -biala Jeden partner -maż =ecru suknia Więcej niż jeden mniej niż 4 =beżowa Pow 4 czerwona Pow 10 czarna :D Każdy by wiedział z kim ma sie do czynienia :D

Gość gość
gośćMarysia kompletna idiotka wtopiła ze swoimi wywodami i strzeliła sobie w kolano i już tu nie wróci tzn wróci pod innym nickiem ale już jako dziewica ;) Miło ci maryśka jak cię kobiety z zasadami jadą od puszczalskich i bezwartościowych?

Gość gość
Maryśka sama błony nie masz, a po innych jedziesz hipokrytko?

Gość gość
a co boli cię, że jeszcze Rydzyk premierem nie jest i te "powinności" nie są chronione ustawą? a co jeżeli ja dziewica mam ochotę iść w beżowej sukni do ślubu, bo w białym mi nieładnie? Właśnie beżową sobie kupiłam :D

Gość gość
Marysiu puszczalska gdzie jesteś?

Gość gość
gość dziś Jak Ci w białym nie ładnie to może w czarnym Ci ładnie :D

Gość gość
Kafeteria to jednak faktycznie zbiór wzorcowej patologii, dziwne że komuś normalnemu chce się odpisywać na te wszystkie bluzgi. Rynsztok to mało powiedziane.

Gość gośćMarysia
Owszem, nie jestem już dziewicą ale po pierwsze nie jestem z tego dumna i bardzo żałuję, po drugie od tamtej pory, po jednym partnerze (już prawie 5 lat) żyję w czystości, byłam z kimś związana ale dopóki nie będzie sakramentu nie zamierzam z nikim sypiać. Tak czuję się w zgodzie ze sobą, jedynie gdybym mogła cofnąć czas nie traciłabym dziewictwa przed ślubem, bo tego już nic nie cofnie. Mam prawo do swoich poglądów, zaś tutaj spotykam się tylko z prymitywnym obrzucaniem wyzwiskami, strasznie to słabe.

Gość gość
Marysiu Masz prawo do swoich poglądów i żyj w czystości jeżeli jest taka twoja wola ale innym nie ubliżaj tylko dlatego, że mają inne poglądy i nie wymyślaj historyjek jak to ty jedyna popełniłaś błąd, a inne kobiety puszczają się z brudasami, bo za to ci się oberwało, a nie za czystość! Nie przekręcaj faktów. Tak czy inaczej sama widziałaś co napisano o WSZYSTKICH nie-dziewicach w tym także o tobie - puszczalskie, dziurawe i bezwartościowe. Rozumiem, że w tę stronę już wolno wyzywać? Po drugie, możete które tak pojechałaś (z tymi brudasami)popełniły taki błąd jak ty i też żałują? a może sypiały ze swoimi przyszłymi mężami? dlaczego zatem z tego powodu piszesz, że sypiam z byle brudasem. Wiesz jak to się nazywa? HIPOKRYZJA! pierwsze zaczęłyście pojazd i ubliżanie, a teraz się dziwicie, że ktoś wam odpowiada tym samym. NIkt nic nie ma do waszego dziewictwa i nie zmyślajcie chodziło tylko o wasze teksty do nas. Rozumiesz co napisałam czy nadal będziesz płakać, że cię puszczalskie za czystość wyzywają?

Gość gość
- Maryśka- ty też dobra jesteś :D Sama straciłaś dziewictwo przed ślubem i to był błąd, żałujesz, masz zasady i jesteś taaaaaaaaka wartościowa ;) ale wszystkie inne kobiety, które zrobiły to samo co ty to rozbuchane dajki, które tylko wyczekują chłopa i idą z byle łachudrą do barłogu jak sama napisałaś :D Brawo Ty :) Oto jest obraz najgorliwszych katoliczek. Modli sie pod figurą, a diabła ma za skórą :D Wiesz co ja jestem dziewicą i teraz mogłabym cie pojechać, że co mnie twój obchodzi, ze żałujesz bo jesteś używana i koniec czyli jesteś taka sama jak te które wyzywasz a nawet gorsza ale wiesz co? Nie zniżę się do twojego poziomu ;)

Gość gość
dziś - 🌼

Gość gość
TRZYY wpisy MARYSI świadczące otym, że jest ona skończona idiotka i hipokrytką: gośćMarysia dziś Ale ból czterech liter, że ktoś ma zasady i nie idzie z byle kim do łóżka, jakąś byle brzydką łachudrą bo pojawił się chłop x gośćMarysia dziś Nie jestem już dziewicą, straciłam kilka lat temu mając prawie 24 lata i niestety bardzo żałuję, że straciłam dziewictwo przed ślubem. Z chłopakiem i tak już nie jestem, dodatkowo cały czas czuję się, że zawiodłam w jakiś sposób Boga. Gdyby było po ślubie czułabym się całkowicie w porządku. Na tym forum często widzę hejt na KK i osoby mające silny charakter z zasadami, to bywa wkurzające. x gośćMarysia dziś P.S. Nie był brzydki, śmierdzący czy inne wady, po prostu nie dobraliśmy się charakterem, ale jak zwykle forume wie lepiej xxxxx Tobie nie przeszkadzało, że wiesz lepiej od innych, że niby z byle brudasem do łóżka chodzą :D :D Sorka ale nie jesteś juz dziewicą tak jak i my i g...wno kogo twoje żałosne lamenty obchodzą :D jesteś tu z nami w piekle hahaha :P niewartościowa, używana i jak tam jeszcze nas święte dziewice wyzywały :D Sorka pogódź się z tym albo przyznaj, że palnęłaś durnote na początku i nie wolno nikomu tak nikogo nazywać jak się nie zna sprawy :)

Gość gość
hahaha ale wam moherowe gule skaczą Ja szłam w białej sukni i welonie, bo mi się tak podobało i nic wam do tego :P może wam nawet z żalu tyłki pościskać :) ale macie nudne życie skoro nie możecie żyć ze świadomością że jakaś obca kobieta idzie do ślubu w nie takiej sukni jak wam się podoba :D

Gość gość
Nie dziewice powinny iść bez welonu do ślubu, i w innej suni niz biel.

Gość gość
gość 2016.04.08 hahaha ale wam moherowe gule skaczą Ja szłam w białej sukni i welonie, bo mi się tak podobało i nic wam do tego jezyk.gif może wam nawet z żalu tyłki pościskać usmiech.gif ale macie nudne życie skoro nie możecie żyć ze świadomością że jakaś obca kobieta idzie do ślubu w nie takiej sukni jak wam się podoba x to tobie gul skacze, że szłaś do slubu jako bezwartościowy odpad :P ale masz nudne życie, że musisz się tym chwalic na podrzędnym forum dla prawików i kur domowych :D

Gość szeregowy czereśniak
Nie dziewice mają iść do ślubu w innym koloże niż biel. Może być nawet czerń :P to będzie taka kara dla Was. Chyba że do cywilnego. Do cywilnego możecie iść nawet w tęczowym kolorze ale do ślubu kościelnego macie mieć sukienke w koloże obojętnie jakim tylko nie biel. !!! Zrozumiano? !!!

Gość Dzwon Zygmunta
Nie dziewice wstydcie sie !!!

Gość gość
Zygmuś buraku nudzi ci się? ile będzie tu jeszcze pisał o tych kolorach sukien ciotko? No ujawnij się już i nie truj. Ulżyj sobie i napisz coś o swoich koronkowych majteczkach i lateksowych szpileczkach, w które namiętnie się odziewasz prawiku niespełniony.

Gość gość
"szłaś do slubu jako bezwartościowy odpad" xxx tak oto wygladają polscy katolicy :D nazwać drugiego człowieka bezwartościowym odpadem - Jezus jest z ciebie dumny :D Ty to jesteś super wartościowy/a :o

Gość gość
Nie dziewice macie iść w dowolnym koloże do ślubu byle nie w bieli. !!!