Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwon  Zygmunta

Dlaczego nie dziewice biorą ślub w białych sukniach ślubnych?

Polecane posty

Gość gość
osakosa- czemu robisz z siebie debilkę na środku internetu i dajesz się kopać w tyłek przed o wiele bardziej wartosciowa dziewczyne od siebie? daj sobie spokoj bezmózga amebo, tylko sie osmieszasz.

Gość gość
Julka najbardziej jadem to ty teraz plujesz, pewnie cię to szczęśliwe dziewictwo tak uwiera :D sfiksowałaś bo..... ( i tutaj cytat z klasyki kina ale ty i tak nie ogarniesz, bo to nie Trudne Sprawy ani M jak Mdłości) :D

Gość julka_koszulka
A mogła byś mi wstawić link do odpowiedzi w której pluje jadem czy wymyśliłaś to sobie bo mi zazdrościsz? Dziecinko, jestem zbyt z******ta, idelana, mądra,lubiana i popularna w szkole aby sie przejąć czymś takim jak znudzone życiem babsko z forum ;) napisałam że jestem szczescliwa i lubiana dziewicą, mam branie, na ulicy często ktoś do mnie podchodzi i komplementuje, męzczyzni wydzwaniają, koledzy się we mnie podkochują, ale widzisz, ja nei musze się dowartościowywać spaniem z nimi, tak robią kobiety które wyrwą jednego faceta na poł roku, a nie takie jak ja, które maja 5 w czasie jednego dnia :D :D :D A akturlanie jestem bardzo spokojna, siedzę sobie z koleżankami i śmieję się z osób na kafe, często tu wchodzimy aby cisnąć bekę z anonimków bez szczescia w zyciu :P :p :p także kaboom ośmieszacie sie przede mną ;) :P

Gość gość
dziewico-trolle w natarciu :D like it :D tego tu jeszcze nie było. No napiszcie dzidy jeszcze coś o swoich zasadach i wartościach wyzywając innych od debili, chce się jeszcze trochę pośmiać :D Chryste panie jakie wy kobiety jesteście głupie jednak :D długo jeszcze będziecie pod naszym butem.

Gość julka_koszulka
Ojej ale ty musisz mi tego dziewictwa zazdrościć że tak je hejtujesz :) :) Gdybyś była normalna to miała byś gdzieś czyjąś cnotę a ty najwyraźniej masz nudne życie :D :D :D Ps: Dzida to osoba tępa czyli ty, bo nadal nie rozumiesz,że jesteś obiektem kpin młodych dziewczyn, dzięki za umilenie wieczoru, miłego :********

Gość julka_koszulka
Ps: Nie jestem pod niczyim butem, robię, co chcę, a podszywająca się kobieta to dopiero troll, beka jak rzeka :******

Gość gość
Ja nie jestem dziewicą, ale sznanuje zdanie innych ludzi, tylko na prawdę bardzo nisko rozwinięte osoby muszą nie nawidzieć wszystkich, którzy maja inne podejście do życia, wstyd.

Gość gość
julka_koszulka dziś następna upośledzona gimbaza :o a my kobiety przed trzydziestką śmiejemy się z całego waszego skretyniałego pokolenia. Pielęgnuj ten wianeczek między nóżkami, bo to jedyne co masz do zaoferowania mężczyźnie. Klasy ci brak, bo człowiek z klasą nie wchodzi na forum żeby cisnąć bekę z anonimków (głupolu sama jesteś anonimkiem z którego ludzie mają bekę), inteligencją też nie grzeszysz jak widać więc trzymaj tę błonę, bo to jedyne co masz. Żaden wyczyn to nie jest, że jesteś dziewicą, ja w twoim wieku też byłam no ale teraz w waszej pustej generacji to wyczyn na miarę lądowania na księżycu. Za lekcje się weź dziecko. I przestań zachwalać z gościa swoje posty, bo się ośmieszasz.

Gość gość
gość dziś a czy ty nie widzisz, że to te "szczęśliwe" dziewice zrobiły gnój opowiadając bzdury na temat ludzi, którzy śmią żyć inaczej niż one?

Gość gregor1111
nadal nie rozumiesz,że jesteś obiektem kpin młodych dziewczyn, xx chyba młodych idiotek :o

Gość gość
julka_koszulka dziś Ojej ale ty musisz mi tego dziewictwa zazdrościć że tak je hejtujesz x ojej ale ty musisz zazdrościć innym tego nie-dziewictwa skoro tak je hejtujesz :) pisząc o tych kobietach że nie mają przyjaciół zainteresowań i stwierdzając, że chodzą do łóżka z byle kim. Jak już poznasz tego jedynego to nie otwieraj pyska aż do ślubu, bo ucieknie gdzie pieprz roście i nawet ci ta błona nie pomoże. a tak na marginesie - to są te twoje pasje i zainteresowania? beka na kafe? to są ci twoi przyjaciele? takie same puste dziunie beczące na kafe jak ty? No faktycznie dama jesteś pełną gębą :D Powiedz gdzie mieszkasz żebym omijał twoją wieś z daleka, bo jeszcze mnie słoma z twoich gumofilców porazi mościa panno :P

Gość julka_koszulka
Ale ja wam kobiety współczuję. W którym miejscu hejtuję? Chyba to jakaś pani zaczęła mnie hejtować bo napisałam że jestem dziewicą i chce taka pozostać do ślubu :) Komuś to przeszkadza? A bekę z upośledzonych ludzi którzy nie czytają ze zrozumieniem i życzą innym nie miłym rzeczy oraz dają się sprowokować osobie która może pisac ironicznie to cisnę bardzo chętnie, moi przyjaciele to moi równieśnicy, mam ich sporo, jestem zapraszana na domówki czy urodziny, mam mnóstwo zainteresowań, chodzę do jednej z najlepszych szkół i z nikim nei chciała bym się zamienić życiem, jestem śliczną i zgrabną blondynką, zostalam zaproszona już na jakieś 5 sejsi zdjęciowych, więc nie wymyslajcie sobie, kochane, bo do mnie wam daleko ;) Bardzo mi żal osób dajacych sie sprowokować bo równie dobrze mogę być prostytutką tworzącą g****oburzę na forum dla "dorosłych" i podobno myslących osób :P :P :P Lepiej drogie Grażyny i Karyny bierzcie sie za obiad albo zapiszcie się na zajęcia dla osób nie potrafiących przystosować się do reszty spoleczeństwa, skoro przeszkadzaja wam cudze zasady czy religia, nie krzywdzące nikogo w okół, ogarnijcie się i zrzućcie parę kilo, skoro wam tak przeszkadzaja :) :) :) Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia wszystkim Grażynkom które nadal przeżywają to że raz się wypowiedziałam jakbym była nie wiadomo jak niezwykła ;) :P

Gość julka_koszulka
Ps: Ktoś w moim wieku napisał że jest dziewicą....To ile mam lat w takim razie? Ktoś też wspomniał że jestem mało inteligentna...To skąd co roku czerwony pasek i liceum biologiczno-chemicznej? :) Biedne Grażynki mają spinę :)

Gość gość
ja p*****le dobrze ze jestem facetem bo kobiety sa tak tepe ze jedna prowokacja inteligentniejszej jednostki i juz robia jakies afere zazdrosne babska :( dlatego wole bys sam

Gość gość
Julka aleś ty tępa :D

Gość gość
Julka aleś ty tępa x odezwał się inteligentny inaczej Tak w ogóle takich tematów na forume jest multum, każdego dnia kilkanaście/dziesiąt o dziewicach, nie nudzi wam się w kółko o tym dyskutować? Ileż można...

Gość julka_koszulka
Popieram ostatnią odpowiedź ;) A jestem tępa samotna osobo bo co? Bo biolo chem? Bo paski? Bo dziewica? Bo mam przyjaciół? Zainteresowania? Osiągnięcia? Współczuję :P :P :P Jestem szczęśliwą dziewicą otoczoną mnóstwem ludzi i nie zamierzam tego zmieniać, chyba że przydarzy sie ktoś wyjątkowy. ;)

Gość gość
julka koszulka 🌼 :D

Gość gość
ktoś wyjątkowy czyli czyli czyli mąż :D

Gość gość
Dokładnie, wg przykazań kościelnych tylko mąż :) Ja też czekam do ślubu, bo dla mnie wiara jest ważniejsza niż inne sprawy, ale nie potępiam myślących inaczej, każdy ma prawo do własnego światopoglądu.

Gość gość
Paski, dziewica i przyjaciele..... Nikt idiotko nie powiedział, że dlatego jesteś tępa. Poczytaj swoje wypowiedzi i pomyśl dlaczego jesteś tępa :D

Gość gość
Paski, dziewica i przyjaciele..... Nikt idiotko nie powiedział, że dlatego jesteś tępa. Poczytaj swoje wypowiedzi i pomyśl dlaczego jesteś tępa x spadówa frustracie, o tej porze normalni ludzie są w pracy lub szkole bezrobotny gościu 🖐️

Gość mama bliźniaczek1
Hej Julka to są te twoje pasje i przyjaciele? KAFETERIA? hahaha Ja w liceum siedziałam w książkach przygotowując się do wymarzonych studiów, grałam w siatkówkę, jeździłam na nartach i działałam w wolontariacie. Nie miałam czasu na trollowanie w necie i to codziennie :o Kiedy nie wejdę to ty tu jesteś i nawijasz o swoim dziewictwie, zainteresowaniach i "paskach", a jak wiadomo krowa, która dużo ryczy mało mleka daje :D więc te swoj***ajeczki o idealnym, wartościowym i pełnym przyjaciół życiu wsadź sobie wiesz gdzie :D

Gość gość
gość dziś a o zwolnieniach lekarskich, urlopach czy zwyczajnym wolnym nie słyszałaś Julcia co? :D i przestań się bronic z gościa, bo śmieszna jesteś. Do lekcji małoletnia puszczalska cichodajko! :D :D

Gość gośćMarysia
Ale ból czterech liter, że ktoś ma zasady i nie idzie z byle kim do łóżka, jakąś byle brzydką łachudrą bo pojawił się chłop :) Faktycznie ciekawe co niektórzy od rana robią na forum, ja pracuję i dzisiaj wyjątkowo w domu, bo chora a reszta? Wieczne bezrobocie?

Gość gośćMarysia
P.S. Nie jestem Julka, piszę na forum od dawna przygłupie (w innych działach).

Gość gość
gośćMarysia dziś Ale ból czterech liter, że ktoś ma zasady i nie idzie z byle kim do łóżka, jakąś byle brzydką łachudrą bo pojawił się chłop xx nie mierz innych swoją miarą :) mój narzeczony, z którym jestem od 5 lat i który jest moim jedynym mężczyzną nie jest brudnym łachudrą :) przykro mi, że z takowymi się zadajesz jakbym tak miała jak ty to też byłabym dziewicą. Masz takie zasady twoja sprawa ale zimnych się nie wyśmiewaj i w szale wściekłości nie popadaj w skrajności, że jak ktoś nie jest dziewicą to od razu puszcza się po krzakach z byle kim. Nie ma dla ciebie nic po środku? albo dziewica albo ku/rwa? Ile ty masz lat? 10?Ja się z dziewic nie wyśmiewam ale takie popadanie w skrajności, że jak nie dziewica to od razu szmata jest zwyczajnie kretyńskie... ale wątpię, że zrozumiałaś :o

Gość gość
No właśnie nie dopisujcie sobie scenariuszy, że jak ktoś nie jest dziewicą to od razu robi to byle jak i z byle kim. Kobieta idąc do łóżka z narzeczonym, którego kocha to idzie z byle brudasem? Tak to widzicie? Nie lubicie jak się z was wyśmiewa ale same nie przebieracie w słowach i scenariuszach na temat osób których nie znacie :o Popadanie w skrajności jest domeną ludzi prostych i prymitywnych.

Gość gośćMarysia
Nie jestem już dziewicą, straciłam kilka lat temu mając prawie 24 lata i niestety bardzo żałuję, że straciłam dziewictwo przed ślubem. Z chłopakiem i tak już nie jestem, dodatkowo cały czas czuję się, że zawiodłam w jakiś sposób Boga. Gdyby było po ślubie czułabym się całkowicie w porządku. Na tym forum często widzę hejt na KK i osoby mające silny charakter z zasadami, to bywa wkurzające.

Gość julka_koszulka
jeżeli idziesz do łóżka z mężczyzną z którym nie masz ślubu nawet z narzeczonym to tak dla mnie jesteś puszczalską szmatą i zdania nie zmienię. Normalny człowiek ma w życiu zasady i się szanuje a do ślubu może się jeszcze wiele wydarzyć :D :D :D i zostaniesz zużyta i nikt cię nie tknie żebyś potem nie płakała. Mówie to z czystej życzliwości :)