Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wózek niemowlęcy wytrzyma 3 dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, czy zdarzyło się wam jeden wózek niemowlęcy używać dla 3 dzieci (oczywiście nie jednocześnie ) planuje mieć 3 i czy jest wózek który da radę? Jakiej firmy, za jaką kwotę

Gość gość
Hej- ja kupiłam używany wózek typu 3 w 1, na którym wychowała się 3 dzieci- najpierw 1, potem 2, a ja jestem jego 3 właścicielką. Wózek jak na taki przebieg -mój egzemplarz jest naprawdę w dobrym stanie- tzn wiadomo są rysy, otarcia, trzeba dopompować koła itp ale poza tym wygląda ok. Ma stabilną konstrukcję i jest wytrzymały. Musiałam dokupić do niego folię przeciwdeszczową i moskitierę. Jest to mutsy 4 rider, kosztował mnie 600zł. Na rynku są pewnie modele z mniejszym przebiegiem- choć pewnie trochę droższe. A jak chcesz nowy, to też są jeszcze dostępne- tylko wiadomo trochę to wtedy kosztuje.

Gość gość
Ja kupiłam używany po 1 dziecku. Pòźniej moje pierwsze z niego korzystało a teraz drugie. Czyli już trzecie :-) Mamy Jedo model Bartatina. Jedynie koła trzeba było dopompować i raz jedną oponę wymienić bo się dziura zrobiła.

Gość gość
Mój już wytrzymał trójkę- moje, siostry i bratowej, i dalej w super stanie, czeka na moje drugie. Miałam Mutsy 3w1. Z tym że spacerówka nie była jakoś bardzo eksploatowana, bo szybko albo na parasolkę się przesiadałyśmy, albo dom z ogródkiem i mniej tych spacerów.

Gość gość
Ja miałam tako warriora i już 4 dziecko w nim jeździ. Używąłam i gondoli i spacerówki do roku, siostra też. Bratowa woziła w spacerówce do 1,5 roku a teraz jej młodszy jeździ w gondoli. Jedyne co to wymienili opony i dętki.

Gość gość
Używam od 1,5 roku ANEX SPORT i na dzień dzisiejszy wygląda tak jak bym wyjechała z nim dopiero ze sklepu. Solidnie wykonany i myślę że bedzie na drugie dziecko. Po prostu trzeba dbać o wózki i napewno je oddawać co jakiś czas do serwisu na sprawdzenie . Mój był dwa razy ale nic oprucz przesmarowania i dopompowania kółek nie trzeba było w nim robić . Oby tak dalej.

Gość gość
a może 5 dzieci, co tam 3, masz tyle porodów wytrzymać, ja pieprzę , nie do zajebania

Gość gość
Kupiłam Anex Sport i myślę że dwujkę dzieci to spokojnie wychowa pod warunkiem że się będzie dbać o niego. Jak każdy wózek trzeba czyścić , smarować , nie jeździć po schodach. po prostu dbać :-)

Gość gość
Jeżeli chcesz jednego wózka używać po jednym i następnym dziecku to najlepszy wózek będzie firmy EMALJUNGA jest dość drogi ale wart tych pieniedzy :)

Gość gość
Ze znanych mi wózków: Quinny Speedi - wozi czwarte dziecko, wózek z rocznika 2006. Zupełnie sprawny i dobrze wygląda Jedo Fyn 3 dziecko i tylko wypłowiała nieco buda. Emmaljunga wozi czwarte dziecko Mountain Buggy, nie wiem które dziecko bo kupiony 7 lat temu przez siostrę jako używany i aktualnie oddany kuzynce wozi 3 dziecko. W sumie dla tego egzemplarza może to być 4 albo 5 bo model ze starym logo ma jakieś 12 lat. Piszę o wózkach które znam i wiem że są w pełni sprawne, wygodne więc zostają w rodzinie i wizualnie nic im nie dolega. Z innych osobiście mi znanych: Nie wytrzymał pierwszego dziecka ;) Baby Smile i Graco. Przy drugim został wyrzucony na złom Tutek, stary Tako, Camarelo, Adbor Co do reklamy Anexa w tym wątku to nie jest pytanie o przypuszczenia i zamiary.

Gość gość
I jeszcze o Taco i Baby Smile osobiście dbałam czyściłam i smarowałam żeby cicho jechały (daremnie). Myślałam na początku że dadzą radę jak dbać będę ale złom pozostaje złomem. O Emmaljungę nie dbałam w zasadzie i nie smarowałam, czyściłam koła karcherem po spacerze błotnistą drogą i co? Nie piszczy, nie zgrzyta i jeździ jak trzeba nadal.

Gość gość
Myślę, że Anex dwójkę wytrzyma spokojnie. Ja go nie oszczędzam i nic się z nim nie dzieje.

Gość gość
Jak sie dba to wytrzyma , ja mam wózek jak nowy a drugie dziecko , jedyne ślady użytkowania na gąbce w środku bo czasem się cos wylalo

Gość gość
Wybrałam Anexa z myślą, że zostawię go dla drugiego dziecka. Myślę ,że bez problemu bo mam go ponad rok i zero problemów.