Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać się aby spodobać się starszemu meżczyznie?

Polecane posty

Gość gość
SEEEEEEEEEEEEEEKS

Gość gość
aha, no tak, przeciez mam monopol na pisanie komentarzy w tym temacie, dzieki ze mi przypomnialas, tak w ogole to wszystkie wypowiedzi z tego forum zapewne wg ciebie sa moje. Jestem tu tylko ty i ja. Ok. Masz racje.

Gość gość
już sobie wyobrażam jak ta dziewczyna siedzi w eleganckiej restauracji, elegancko ubrana, otwiera usta...i czar pryska :D

Gość gość
Przemawia przez ciebie totalna zawiść. Zawiścisz mi tego, ze ma mnie na oku wspanialy starszy facet i tak, powiem ci na zlosc- ze jest bogaty.

Gość gość
"Zawiścisz". Boże, widzisz i nie grzmisz. Tak się broniła, że nie o kasę chodzi, a teraz mamy jej "zawiścić", że jest bogaty :D

Gość gość
a ja nie bede uzywac takich slow na S jak ty chcesz, bo ja posługuje sie wlasnym słownictwem i bede nazywac to zblizeniem, bliskoscia, uprawianiem milosci i nie potrzbuje suflera, ktory mi bedzie podpowiadal podszeptywal jak ja mam o tym i owym sie wypowiadac. mozesz sobie rzadzic, ale swoimi dzinami albo misiem z szafy.

Gość gość
Zżera cie wielka zawiść. Nie możesz tego znieśc i czujesz sie gorsza, wiec by poprawic sobie samopoczucie, że nikt nie chce na ciebie zwrocic uwagi. tlumaczysz sobie to codziennie, ze to nie przez wyglad, bo przeciez reprezentujesz taki wysoki poziom i ze oni wszyscy na ciebie nie zaslugują. ZAWIŚCISZ. Dokładnie tak to mialo brzmiec.

Gość gość
Uciekam z tego tematu, jest zbyt dziwny nawet jak na to forum. P.S. wolę sukienki od "dzinów".

Gość gość
I nie wypowiadaj sie za mnie - bo jak juz powtarzam od poczatku nie chodzi o pieniadze, nie chodzi o przygode ani o nic co jest zwiazane ze złymi intencjami z mojej strony. Widze w drugim człowieku, staram sie dostrzec druga zywa osobe, ktora ma uczucia, mysli i nie chce byc skrzywdzona, nawet w stosunku do ciebie odczuwam wielka litosc, że nie umiesz sobie pomoc i po prostu...dorosnac. Koncze juz dystkusje z toba, bo nie widze sensu. I tak nic nie zrozumiesz.

Gość gość
podziękuj trollowi, że ci temat rozwalił, było zabawnie :D

Gość gość
Dokładnie. To jest zbyt dziwne.

Gość gość
żeby coś z tego było, a nie chce wyjść na łatwą ale przeciwko uprawnieniu seksu nic nie ma. To źle o niej świadczy bo wychodzi na to, że myśli że ubiór w jej sytuacji cos zmieni (a nie zmieni). xxx a ty co masz przeciwko uprawianiu sexu? Jeden mysli o niebieskim ptaku, drugi o psiej kupie, a ktos inny o seksie. Jezeli laska mysli o seksie ze swoim przyszlym facetem to zle, ktos tu jej zarzuca, ze nie uzywa slowa seks, tylko milosc, czyli jezeli powiec sex to bedzie znow dowod na jej dojrzalosc, ale jak pomysli o seksie to juz "zle o niej swiadczy", ludzie, kto to pisze? Co o niej zle swiadczy? Ze sobie cos tam mysli? Zakaz myslenia teraz czy co? I skad ta pewnosc, ze ubior nic nie zmieni? Moze spotyka sie z takim, co ma takie podejscie jak ona i ubior bardzo wiele dla niego zmieni, przestancie wreszcie uogolniac i wyglaszac te pseudo prawdy jedyne

Gość gość
cieszy mnie to, ze ci tak wpiety weszlo i teraz nie zmruzysz oka myslac ze ktos idzie na randke z supergosciem.

Gość gość
kto to pisze? Ktos kto nie moze zniesc sukcesu drugiego człowieka.

Gość gość
a autorki dalej nie ma

Gość gość
Jaki sukces? Startowanie do starego dziada który ma kasę? Pewnie takie kokosy jak ten MENADŻER SPRZEDAŻY co ma 5 netto i szuka głupiej gesi. Dajmy mu namiary do autorki i po kłopocie.

Gość gość
raczej do tej laski co się pod nią podszywa :D

Gość gość
Ola lola, ide zaraz do przedszkola sama nie wiem o co mi biega czy moj narzyczony to narzyczony czy kolega nie bede z nim nic uprawiac bede sobie czystosc wmawiac jak udam skromna to mnie weznie a jak ubiore sie ladnie to mnie przerż...e Ola lola, ja zara ide do przedszkola Wracam sie edukowac szare swetry zakładać i łachmanowac Moja dojrzałośc inteligencka Niepotrzebna mi jest kiecka Mam problemy emocjonalne mam napady schizoidalne Raz powiem tak, zaraz sobie zaprzeczam Mam poglady rodem ze sredniowiecza Zeby mam co drugi wystąp do zascianku chetnie przystap dam ci niebo, bedzie jak w raju postrofuje cie bez sensu jak gdybym byla na haju ale to tylko moje zaburzenia moje imaginacje i chore urojenia dlatego pora juz na dobranoc bo narzyczony misio z szafy obudzi mnie rano

Gość gość
gdzie ty mieszkasz, że takich ludzi widujesz? W brazylijskich slumsach? Normalni ludzie noszą normalne, czyste, nieporozrywane ubrania, nawet jak są ubrani w jeansy i kurtki zimowe stojąc w kolejce po bułki. x podaje przyklad, by zobrazowac, nie bierz wszystkiego tak doslownie, bo zaraz i tobie wmowia, ze jestes infantylna i niedojrzala. Normalni ludzie nosza...skad wiesz co nosza normalni, a co nosza nienormalni? Wszyscy ci, ktorzy nosza "normalne" ciuchy musza byc automatycznie normalni? Kurtka i jeansy w kolejce po bulki sa ok, ale odpowiedni stroj na randke, bron boze prowokujacy, juz nie jest ok bo tak "nie wypada". Dlaczego jeansy w markecia sa uwazane za ok, a dziewczyna myslaca o seksie juz nie ok?

Gość gość
nie pojmujesz tego, ze ktoś może po prostu kogoś....kochać? że chce dla niego co najlepsze, że troszczy się o t.ę osobę, chce jej sprawiac przyjemność, dopieszczać słowem gestem, okazywac czułośc, okazywac jak bardzo jest ważna w jego zyciu, jak bardzo wiele zmieniłoby sie gdyby jej nie poznał, jak bardzo teskni, tak przerazliwie, że każda noc bez tej osoby jest koszmarem? Nie rozumiesz tego, ze nie wszystko mozna przeliczyc na pieniadze. Nie rozumiesz, BO TY TEGO NIE MASZ.

Gość gość
bo twoja szansa sie już zmarnowala i ciebie odrzucił? bhe bhe bhe jakos mnie to nie dziwi.

Gość gość
Jaki sukces? Startowanie do starego dziada który ma kasę? Pewnie takie kokosy jak ten MENADŻER SPRZEDAŻY co ma 5 netto i szuka głupiej gesi. Dajmy mu namiary do autorki i po kłopocie. x to bylo takie oczywiste, ze jak tylko padnie haslo, ze facet ma kase to z automatu pojawia sie zawistne larwy, ktore juz pedza by doniesc, ze dziewczyna spotyka sie z nim tylko dla kasy, no i nie moglo zabraknac chamskich, zalosnych teksow majacych na celu obrazenie jakiegos faceta, o ktorym wiadomo jedynie tyle, ze jest starszy. Ktos kto pisze takie komentarze i tak sie oburza musi zyc w strasznej nedzy i cisnienie go rozsadza kiedy tylko czyta, widzi, albo slyszy, ze ktos ma pieniadze.

Gość gość
nie, to było wiadome od początku, jeszcze zanim się przyznała

Gość gość
00:30 koleja prawda objawiona, jedna i kedyna sluszna, załosne. Tępota ludzi czasem moze byc przerazajaca:O

Gość gość
Oczywiscie, że mysle o tym z nim codziennie przed zasnieciem, bo kocham tę osobę. Kocham tego starszego mezczyzne całym swoim sercem i chce mu dac wszystko, co najlepsze oraz byc osłoda w jego trudnym zyciu. ❤️ Ale dla takich jak ty to cos infantylnego, bo nie ma tu słow ao dzinach, dziurawych rajstopach i rozwleczonym swetrze.

Gość gość
No stara się dziewczyna jak może, a że tylko wyglądem może osładzać to na tym się skupia. Dajcie jej jakieś punkty za chęci :D

Gość gość
Zawisc to jedyne do czego sie przyznałas i jedyne co mozna od ciebie oczekiwac, spodziewac po tobie, dlatego wiedziesz los jako wiedziesz. Nie potrafisz zblizac sie do ludzi, rozumiec ich i sluchac, nie rozumiesz czym jest uczucie do drugiej osoby, jak wiele to znaczy kiedy ktos patrzy na ciebie jak gdybys byla calym swiatem i teskni codziennie robiac wszystko by byc blizej, bo nie da sie wytrzmac tego poczucia pustki. Odrazasz mnie.

Gość gość
cyniczne uwagi zachowaj dla narzyczonego misia w szafie, bo tylko on cie rozumie.

Gość gość
zawiść, zawiść, zawiść...ktoś komuś tu źle życzył? Nie, po prostu próbowałaś trollować, a sama dałaś się sprowokować. No pośliń się jeszcze na monitor z tej złości, a potem paciorek i spać.

Gość gość
nie ciesze sie z czyjes nędzy, ale w tym przypadku jest wyjatek, bardzo mnie to cieszy, ze ty kladac sie spac cala zagotowana z wscieklosci, ze ktos inny ma szczescie i kogos kochajacego, a ty warujesz na kafe w piatek samotna i nie ma cie kto dotknac :D hahahahahhahahaha