Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka z barlinka

patole kombinatorzy dostaną 500 zł

Polecane posty

Gość linka z barlinka

Dziś u fryzjera przeżyłam szok.niestety nie primaaprilisowy...moja sąsiadka chwaliła sie na cały salon jak to sobie po szaleją w lipcu gdy przyjdzie im kasa z 500 plus- z wyrównanie 2000.co za bezczelne babki. Ona nigdzie nie pracuje wyfiokowana markowe ciuchy tipsy itp on na czarno na budowie jedno dziecko ale za to dwa auta i wielkie biedak. Chwalił się ze żadnych dochodów nie mają więc sprawa czysta i dostaną na jedno dziecko.paranoja co za kraj w tej ustawie są takie luki ze szok dla nierobów złodziei istny raj

Gość gość
500+ to zalegalizowana łapówka w zamian za głosy w wyborach, i to wszystko za nasze pieniądze :o

Gość gość
Masz racje.normalni ludzie będą utrzymywać bandę nierobòw

Gość gość
ha ha, te dzieciaki co na nich rodzice biorą po 500 będę te pięcet spłacać do starości :P ale że mnie qrwa pisiory zabierają przyszłą emeryturę, żeby swoje kłamstwa czymś pokryć i mieć dzisiaj na cudze dzieci, to ich pier.olę. jak mi mają dziś zabrać 500 na cudzego bachora, to wolę dać swoim wnukom, jak będę je miał.

Gość gość
żeby jednemu dać, trzeba zabrać drugiemu plus koszty. ale elektorat pisiorów tego nie rozumie. cieszą sie z "sukcesu".

Gość gość
a dlaczego on pracuje na czarno na budowie ,kto dopuscił do takiej patologii na rynku pracy a niedaj Boże wypadku w pracy i kalectwa zostają z reką w nocniku (znam taki przypadek)

Gość gość
Hehe zazdro, nie? :D Ja 1000 dostanę, bo mam troje huehue

Gość gość
Tez znam takie osoby, które nigdzie nie pracują i im się wszystko należy . Mamusia wystrojona, najmodniejsze ciuszki, stać ją na wiele, na co ja, niestety ale nie mogę sobie pozwolić. Po co ma pracować jak państwo da kasę na takich nierobów. Krew mnie zalewa jak widzę takie coś. Sama wychowuję syna i nie dostanę 500+, bo zarabiam najniższą plus alimenty i przekraczam 800 zł na osobę. Kur.. człowiek pracuje legalnie, płaci podatki, dorabia żeby wystarczyło, żeby w miarę normalnie żyć a tu kur.. "takim" wszystko się należy.

Gość gość
Przecież to jest program dla bogatych i cwaniaków. Dla przedsiębiorców i rolników, którzy wykażą przed urzędem zerowe dochody albo i straty i 500 plus się należy. Do tego dla pracujących na czarno, różnej maśc***ijaków tych ostatnich akurat jest mały procent, bo sąsiedzi widza i doniosą jak coś się dzieje i dadzą bony zamiast pieniędzy.

Gość Oburzony
W moim pięknym mieście lębork mieszka taka jedna co ma szóstkę dzieci, i się śmieje ironicznie z tych co chodzą utcziwie do pracy. Na fejzbuku ma wpis:miejsce pracy:szlachta nie pracuje. A jej mąż wogule nie garnie się do pracy bo poco jak głupi PiS da kosztem pracujących podatników.

Gość gość
pracujacych jest więcej - wiec juz wiecie na kogo głosowac!