Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
a co ma do tego kraj? to że jest teraz moda na płacenie za siebie to nie znaczy, że nie ma tych, którzy mają klasę i płacą.

Gość gość
gość dziś Przepięknejezyk.gif Pełno takich na wiejskich imprezach. Jeśli nawet solary nie chcą ci dać za parę drinków to musisz być cholernie szkaradny. >>>>> mam wykorzystywać biedne dziewczyny z wioski za pare drinków? tak nisko to nie upadłem. co innego wspierać studentke za 100, nikt nikogo nie wykorzystuje wtedy, ona dostaje 100 a ja godzine z nią. Mam swoje morały, co nie można powiedzieć o sukach spotykanych na "kawe"

Gość gość
gość dziś tu nie chodzi o kraj, kase i płacenie, tylko że one tego oczekują jak prawa od urodzenia

Gość gość
"gość dziś gość dziś zazdrosna suka musi inne ładniejsze wyzywać, typowe" x suka to twoja stara, a ja suką być nie mogę, pomyliłeś płeć, analfabeto 🖐️

Gość gość
Dziwka to kobieta, która została zaproszona do kawiarni i myślała, że facet nie będzie chciał zwrotu 6zł za kawę :P Kobieta, która zasługuje na szacunek bierze pieniądze za seks. Kończy lodzika z połykiem i wypina się parę razy dziennie różnym kolesiom. Wiesz, że jesteś p**********y? :P

Gość nowoczesny w rurkach
mam kase ale za suki nie płace, a jak suka nie zapłaci za siebie to odpada, pasożyt mi nie potrzebny

Gość gość
gość dziś jesteś suka, rozczarowana ale suka, ktoś prawde musi ci uświadomić

Gość gość
gość dziś tak jest dokładnie, jest 21wiek a nie 18ty, takie czasy, albo się przyzwaczaisz i dostosujesz albo marnie zginiesz

Gość gość
Nic dziwnego, że kobiety nie chcą się spotkać drugi raz z gościem, który za nie nie zapłacił. Po prostu wtedy myślą, że mu nie zależy - i dużo w tym prawdy. Już pomijając kwestię klasy, grzeczności itd. to facet, któremu będzie zależało na kobiecie, po prostu zapłaci i tyle. Dziwne, że nawet ci wcześniej tłumaczący się równouprawnieniem jakoś nagle zmieniają zdanie gdy kobieta naprawdę im się spodoba ;) Facet jest w stanie dużo zrobić dla tej, na której mu zależy.

Gość gość
"co innego wspierać studentke za 100" tak, tak, na pewno tą kasę wydają na podręczniki, naiwny ułomie :D każdej biednej studentce przysługuje socjal, więc na chleb i rachunki mają. rodzice też najczęściej pomagają. więc się tak debilnie nie usprawiedliwiaj. dają doopy za kasę po to aby mieć na nowe ciuszki i kozaczki za 300, mentalność galerianki 🖐️

Gość gość
gość dziś bo facet myśli kútasem nie głową, tymbardziej jak młody i napalony

Gość gość
Ma "morały" regularnie chodząc na dzi/wki, trzymajcie mnie :D Jakbyś miał morały to byś z nich nie korzystał, a już na pewno tego nie gloryfikował, bęcwale.

Gość suki bez honoru
gość dziś nie ważne na co wydaje, ważne że na to pracuje, a nie jak suka spotkana na kawe która nic nie robi tylko wymaga, i jeszcze obrażona że na spotkaniu za własną kawe musi zapłacić, paranoja

Gość gość
Masakra już 10stron :O koleś jest mocno sfrustrowany. Zrobmy gdzieś listę z kolesiami nieplacacymi na randkach! miasto,imię, litera nazwiska i wiek! Będą mieć przesrane

Gość gość
up#8203;up

Gość gość
"gość dziś bo facet myśli kútasem nie głową, tymbardziej jak młody i napalony" A kiedy wy nie myślicie ku/tasami? :) Jak facetowi zależy to zapłaci, proste. I wiele przypadków to potwierdza.

Gość matematyka i logika
gość dziś Ma "morały" regularnie chodząc na dzi/wki, trzymajcie mnie smiech.gif Jakbyś miał morały to byś z nich nie korzystał, a już na pewno tego nie gloryfikował, bęcwale. >>>> co mają morały z chodzeniem na panienki? Tu działa prosta logika i opłacalność przedsięwzięcia, bo jak ide na 5 spotkań na kawe i płace po 20zeta( w tym za każdą suke pasożyta ) i gòwno z tego, to już 100 na panienke jest i pewna akcja, a ze spotkań lipa. Po co rzucać dobrą kase za złą? znasz takie powiedzenie?

Gość gość
gość dziś zależy mu na wyroohaniu tej suki w którą pakuje kase, a jak już wyrooha to rzuca szmate i szuka innej, proste

Gość gość
"nie ważne na co wydaje, ważne że na to pracuje...paranoja" paranoją to jest twój tok myślenia :D dawanie du/py to pseudo-praca, nie zasługująca na szacunek, no i składek też nie płacą. "nie ważne na co wydaje, ważne że na to pracuje, a nie jak suka spotkana na kawe która nic nie robi tylko wymaga, i jeszcze obrażona że na spotkaniu za własną kawe musi zapłacić" a co niby miała "robić" na tym spotkaniu? bo nie wiem o czym ty piertolisz

Gość gość
gość dziś tak, i strone z fotkami suk które facetów naciągają, jestem pewien że faceci by nawet płacili za taki serwis zamiast się osobno nacinać na tępe suki

Gość gość
"Tu działa prosta logika i opłacalność przedsięwzięcia, bo jak ide na 5 spotkań na kawe i płace po 20zeta( w tym za każdą suke pasożyta ) i gòwno z tego, to już 100 na panienke jest i pewna akcja, a ze spotkań lipa" x no to nie zależy tobie na kobiecie, tylko na roochaniu, więc po uj w ogóle chodzisz na randki?

Gość import kotów
gość dziś jak to co ma robić na spotkaniu? to wy suki nawet tyle nie wiecie? nic dziwnego że potem same stare panny z kotami, koty trzeba będzie importować bo zabraknie

Gość gość
gość dziś - Nie będę nawet cytować tych postów, bo są poniżej poziomu. Powiem tylko, że jednym płacącym zależy na kobiecie, a drugim jedynie na seksie z nią.

Kto zaprasza ten płaci, ale nie rozumiem robienia problemu z płacenia 50-groszówkami, nie wspominając o napiwku. Napiwek daje się za dobrą obsługę. Była wyjątkowo dobra, zwykła czy podła?

Gość gość
gość dziś każdemu zależy na roohaniu, nawet gejom i lesbijkom, co ty wczoraj urodzona? czy głupia i naiwna??? cel spotkania jest taki aby kiedyś w przyszłości zaroohać, a te wszystkie aluzje i sztuczności tylko do tego w końcu prowadzą, tu chyba dorośli piszą mam nadzieje

Gość gość
"suka" bo oczekuje postawienia głupiej kawy za 5 zł? lecz się, frustracie :) i idąc dalej tym tropem to w takim razie ty jesteś tępym, prymitywnym chu/jem oczekując roochania po pierwszych randkach

Gość gość
ja p.......le każda się kłóciła ze mną że zapłaci za siebie a tu normalna kobieta :) Facet to ma być facet a nie c**a co od starych wyciąga tylko na kawę i to jeszcze dla siebie. Jak go spławić ? powiedz że nie masz jak dojechać na spotkanie i niech Ci taksówkę zamówi i opłaci :D

Gość zapłaci i zamoczy
gość dziś zależy na kobiecie w celu roohania, to jest chyba jasne od początku, a kobieta to wie, dlatego chce zaby facet płacił za kawe, bo to zaliczka, a jak na nią już wyda odpowiednią sume to szpara się otwiera i facet moczy kija, proste jak byk

Gość gość
A ja zapytam inaczej - nie postawiłeś nawet taniej kawy, więc czego od niej oczekiwałeś, hmmm?

Gość jedni uwodzą a inni nie
gość dziś sprostowanie, każdemu zależy na seksie, jedni to tylko innaczej maskują niż inni, ale cel każdy ma taki sam, nie bądź naiwna