Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
za tanią kawę oczekuje uśmiechu od ucha do ucha a za droższą pewnie seksu a to my jesteśmy materialistkami :D:D:D

Gość gość
ale ty jesteś debilem, serio :D facet płaci po to aby zrobić dobre wrażenie na kobiecie, choć są też tacy, którym wydaje się, że mają do niej prawo, bo "zapłacili" ale tylko im się tak wydaje :D przeważnie to są zwykle prymitywy, prostaki albo typ roochacza.

Gość gość
suki bez honoru dziś gość dziś nie ważne na co wydaje, ważne że na to pracuje, a nie jak suka spotkana na kawe która nic nie robi tylko wymaga, i jeszcze obrażona że na spotkaniu za własną kawe musi zapłacić, paranoja Wyobraz sobie idioto, ze pracuje i nie mam ochoty wydawać tej kasy na spotkania z byle kim,a takim się okazał buc z mojej randki. Od tej pory juz nie będę chodzić na żadne kawy. Chyba,ze jakis naprawdę przystojny mnie zaprosi. Przystojny nie musi płacić za mnie ;-) ale przystojno o dziwo zwykle są szarmanccy

Gość gość
inaccessible89 dziś koleżankom też zawsze fundujesz każdy wypad? jak tak to tylko pozazdrościć tak hojnej koleżanki. a jak nie to dlaczego od faceta tego wymagać?

Gość gość
"zależy na kobiecie w celu roohania, to jest chyba jasne od początku, a kobieta to wie, dlatego chce zaby facet płacił za kawe, bo to zaliczka, a jak na nią już wyda odpowiednią sume to szpara się otwiera i facet moczy kija, proste jak byk" hahahahahah

Gość gość
"zależy na kobiecie w celu roohania" Nie, tępy neandertalu. Wyobraż sobie, że niektórym facetom zależy na kobiecie w tym sensie, że coś do niej czują i chcą się z nią związać.

Gość gość
22:27 ja tez do tej pory spotykalam prawdziwych facetów i już gdy wyjmowałam portfel to mówili,weź przestan...a ten nic! Powiedział idziemy zaplacic,wyjal swoje grosze. No dosłownie jak nastolatek z kieszonkowego...

gość dziś - Nie na każdy wypad ja zapraszam. Czasem decyzja podjęta jest zbiorowo. Ale jak zapraszam, to płacę. Nie tylko za koleżanki. Za kolegów też ;-) BTW - jestem facetem...

Gość gość
ale co ci miała "zrobić" kretynie? obciągnąć czy dać doopy tylko dlatego że się z nią umówiłeś? bo nawet nie zapłaciłeś. yebnij się w dekiel. tobie naprawdę się za dużo wydaje.

Gość XXI wiek panie
gość dziś suka bo gdy się spotyka jej cel jest taki sam jak faceta, czyli zobaczyć czy druga osoba nadaje się do ponownego spotkania, więc na wstępie każdy płaci za siebie, a jak widać że to się wszystko "klei" to umówić się dalej i tyle. Dlaczego już od pierwszego spotkania facet ma inwestować w związek a baba nie? Bo tak to wygląda i nie chodzi tu o konkretną sume ale "zainwestowanie" w tą znajomość na zasadzie partnerstwa od początku a nie grać role pasożyta.

Gość gość
Facet, który oczekuje, że kobieta mu "da" bo za nią zapłacił raczej nie należy do tych facetów na poziomie. Tylko do tych z niższych warstw społecznych.

Gość gość
inaccessible89 dziś to prawda, ale gdy już na początku związek jest jednostronny to nie prowadzi to do niczego dobrego. Kobieta powinna mieć honor i klase, co niestety jest rzadkością, bo one dalej myślą że żyją w epce zeszłego stulecia. Niestety czasy i zwyczaje ulegają zmianom.

XXI wiek panie dziś - Inicjatywa pierwszej randki i propozycja zapłacenia to naleciałość kulturowa. W wielu życiowych sytuacjach ryzykujesz i tracisz - pieniądze albo czas. Normalka ;)

Gość gość
22:36 do tego prymitywa i tak nic nie dotrze,on pochodzi z patologii,gdzie nie było uczuć,ojciec o ile nie był kimś z przypadku pewnie tylko roochal i bil matkę, tego idiotę tez bil,pewnie metalowym prętem,dlatego teraz jest tepy,agresywny, a uczucia wyższe to dla niego abstrakcja,zarabia pewnie grosze jako robol i wydaje na dzivki a resztę na wódkę...

Gość gość
hah, najpierw piszesz o roochaniu, a potem o związku, zdecyduj się

Gość gość
gość dziś chce zrobić dobre wrażenie bo wtedy łatwiej zaroohać, czy naprawde jesteś taka tępa by tego nie rozumieć?

Gość gość
"Kobieta powinna mieć honor i klase" Gustowanie w facetach, którzy płacą, jej tego nie pozbawia. I nie wypowiadaj się o honorze ani o klasie bo nie masz owych pojęcia. Używasz tych pojęć jak ci wygodnie.

gość dziś - Sam fakt zapłacenia za kawę bądź nie niewiele mówi o Waszych przyszłych potencjalnych relacjach. Gdy po kilku spotkaniach kobieta nie wykazuje żadnej inicjatywy, wtedy można pokusić się o stwierdzenie, że jest osobą raczej bierną i roszczeniową.

Gość gość
gość dziś wyobraź sobie że taką samą perypetie ma facet, też nie chce wydawać kasy na spotkanie z byle czym, a taka suka wręcz wymusza na nim fundowanie spotkania z sobą. I co teraz?

Gość gość
"gość dziś chce zrobić dobre wrażenie bo wtedy łatwiej zaroohać, czy naprawde jesteś taka tępa by tego nie rozumieć?" Czy naprawdę jesteś tak ograniczony iż do twojego móżdżku nie dociera to, że nie dla każdego liczy się tylko seks?

Gość gość
gość dziś może i to śmieszne ale tak podświadomie to działa, tylko nikt tego tak wprost nie powie jak ja, ale ja nic nie ukrywam tylko mówie prosto z mostu o co chodzi

Gość gość
"a taka suka wręcz wymusza na nim fundowanie spotkania z sobą. I co teraz?" w jaki sposób "wymusza"? :D ma prawo mieć własne oczekiwania, czy ci się to podoba czy nie, tak jak ty oczekujesz seksu na pierwszych randkach, co też dla wielu kobiet jest śmieszna i co też im się nie podoba

Gość gość
gość dziś tak, coś do niej czują, czyli kútas im w gaciach stoi i chcą zaroohać, mówie tylko tak jak to w rzeczywistości jest, bo to nie komedia romantyczna w TV z hollywood

Gość gość
gość dziś sprawdzał cie czy jesteś pasożytem, i okazało się że TAK. Dobrze wiedzieć teraz niż później, bo innych najwyraźniej już ponaciągałaś i to nie raz.

Gość gość
"może i to śmieszne ale tak podświadomie to działa, tylko nikt tego tak wprost nie powie jak ja, ale ja nic nie ukrywam tylko mówie prosto z mostu o co chodzi" No, amerykę odkryłeś :) Każdy wie czym jest pożądanie, ale to nie znaczy, że każdy ma parcie czy ochotę na seks na pierwszych spotkaniach, dociera to do ciebie czy nie?

Gość gość
inaccessible89 dziś jak idziesz z grupą to zawsze za wszystkich płacisz? a czemu nie?? a baby od facetów tego wymagają, czyli to już związek jednostronny z pasożytem. Suka nawet 6zł na kawe nie chce zainwestować w związek, a co potem jak choroba czy inna katastrofa? Pierwsze co zrobi to pójdzie w pízdu bo facet już na nią nie zarobi? To znak pasożyta i takie panienki odpadają, nawet jak mam ferarri zaparkowane za rogiem.

Gość gość
"tak, coś do niej czują, czyli kútas im w gaciach stoi i chcą zaroohać, mówie tylko tak jak to w rzeczywistości jest, bo to nie komedia romantyczna w TV z hollywood" i myślisz, że jak ty nie jesteś w stanie się zakochać (bo jesteś na to zbyt prymitywny) to dla każdego innego faceta jest to obcy stan? :D

Gość gość
gość dziś co ma zrobić? ma zainwestować w spotkanie tępa szmato, na tym samym poziomie co facet, bo jak to ma prowadzić do partnerstwa to po co komu pasożyt? 6zł szmacie szkoda za własny honor zapłacić? jak można tak nisko upaść suki?