Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłociłam się z facetem kto ma rację? Tak obiektywnie

Polecane posty

Gość gość

Więc tak: Facet miał do mnie przyjechać w ten weekend bo mam zjazd na studich ( w miescie ,ktore jest blisko niego). Nie wiedzielismy sie juz 2 tygodnie. Ale jego kumpel nagle powiedzial, ze do niego przyjezdza bo nie ma sie gdzie zatrzymac ,a ma rozmowe kwalifikacyjną. Wiec facet odwołał spotkanie. Mnie sie to nie podobało, ale nie robiłam mu afer tylko to zrozumiałam. Zaplanowałam sobie ,ze wroce dzisiaj do mojego rodzinnego miasta bo tu studiuje drugi kierunek i musze oddać do jutra 15 ston pracy ,a promotor ma dyzur ( i tak jestem z ta praca spozniona). A on wczoraj wieczorem powiedzial, ze koledze sie cos odmieniło i on by do mnie przyjechal dzisiaj na kilka godzin. A ja na to, ze dzisiaj mi nie bardzo pasuje bo muszę wracac i oddac ta pracę na jutro. To on sie obraził , napisał żebym s**********a i takie tam.... Co o tym myslicie?

Gość gość
jakby mi facet tak napisał, to już nie byłby moim facetem

Gość gość
zrób jak ci powiedział - s********j od prostaka jak najdalej.

Gość gość
napisał żebym s**********a i takie tam.... Co o tym myslicie? xxx co myślimy? że skoro pozwalasz żeby tak do ciebie pisał to znaczy, że jesteś zwykłą szmatą bez honoru

Gość bella  86
Odpowiedz mu tym samym, niech s*******a.

Gość gość
11;13- nie pozwalam sobie... Kiedys raz mi tak powiedzial to sie bardzo obraziłam, zwykle sie tak do mnie nie odnosi :O Przykro mi sie zrobilo bo jak on nie ma czasu to jest ok, a jak mnie nie pasuje sie dzisiaj spotkac ( zwykle mi pasuje) to jest wielka afera, a to on zmienil plany

Gość gość
Napisał, że masz spierdalać? Posłuchaj go.

Gość gość
Zreszta już pominmy to "s********j" choc było nie do przyjęcia, ale co myslicie o calej tej sytuacji?

Gość gość
11:16- no i tak zrobiłam , nie zamierzam sie mu narzucac, ale teraz mi jest przykro....

Gość gość
dlamnie nie ma co myśleć, po tekście "spierdalaj" nawet nie traciłabym czasu na dywagacje o takim ścierwie, ale skoro tak lubisz to myśl dalej

Gość gość
Pominac? Dobre. Pomyslala bym,ze facet jest wygodny,a ty masz sie do jego planow dostosowywac. Innym slowem,nie liczy sie z toba i twoim zyciem.

Gość gość
A wiec: po pierwsze to jak to jest? On moze zmienic plany i ty nie mozesz sie obrazic a jak on zmienil plan to juz ty nie mozesz? Masz swoje sprawy, bylas fair wobec niego i zaplanowalas swoje rzeczy wiec on teraz musi to uszanowac. Ty masz racje. Po drugie: naprawde naprawde, jak facet moze powiedziec tak do swojej milosci? Do psa tak mowia i to skrajne buraki. Naprawde tal bardzo pokazesz mu ze SIEBIE TY SAMA nie szanujesz jak nie zerwiesz z nim kontaktu po takim zachowaniu. Uczucie uczuciem ale na litosc boska miej troche choc osobistego honoru.

Gość gość
11:19- no wlasnie :( jego koledze nagle sie zmieniaja plany wiec ja mam do niego dostosować swoje... Choc jest mi to nie na reke bo jak nie zdaze oddac rozdzialu to moge miec problemy

Gość gość
Wlasnie nie masz sie dostosowywac. W tym caly problem .

Gość gość
nigdy mi zaden facet nie powiedzial, zebym s*******ala :O u mnie juz bylby koniec zwiazku, szczegolnie, ze widac tutaj ze kolega dla niego wazniejszy od Ciebie

Gość gość
11:24-tez mysle, ze zachował sie jak burak i cham... zepsul mi caly dzien. Nie wiem jeszcze co zrobie, ale nie odzywam sie teraz do niego ...Moje studia tez sa wazne, a on na weekend wybrał kolege bo on potzebuje sie u niego zatrzymac bo ma rozmowe w sprawie pracy... A mogl powiedziec temu koledze, ze niestety ma wyjazd juz zaplanowany i zeby przenocował u kogos innego albo w hotelu, bo juz sie umowil ze mna a 2 tyg sie nie widzielismy

Gość gość
gość dziś 11:24-tez mysle, ze zachował sie jak burak i cham... zepsul mi caly dzien. Nie wiem jeszcze co zrobie, ale nie odzywam sie teraz do niego ... xxx wy swoje a ona swoje!

Gość gość
zreszta jeszcze mialam watpliwosci czy mam racje, ale mnie w tym utwierdziliscie... NIby on sprawia wrazenie ,ze mu zalezy bo nieraz co weekend przyjezdza do mojej rodzinnej miejscowosci choc to troche km ,ale nieraz drugiej strony bylo tak, ze jak znajomi czegos potrzebowali to wybieral ich

Gość gość
nie "zepsuł ci cały dzień" tylko "zepsuł ci cały związek" ale co tam! ważne, żeby był, prawda?

Gość gość
z tym s********j tez przegiał, nie wiem jakbym zrobiła cos naprawde zlego to bym to moze zrozumiała, ale ja tu nie zawiniłam glownie bo to on zmienil plany z powodu noclegu kolegi wiec nastawilam sie ,ze go na ten weekend juz nie bedzie bo tak mowil. a teraz nagle ja mam znowu nie napisać rozdzialu bo jemu sie nagle odmienilo :O tez mnie to wkurza,z e wszstko zalezy tu od jego kolegi, kolega mowi, ze przyjezdza to jest swiete, potem nagle wraca wczesniej bo mu sie odmienilo to ja musze sie dostosowywac mimo ze mi to nie pasuje

Gość gość
11:33- nie wiem jeszcze co robie, moze faktycznie powinnam to zakonczyc, tak czasem mysle... Na codzien jestem z nim szczesliwa,ale czasem wlasnie tak postepuje jak dzisiaj ( tylko wczesniej nie mowil mi moze s********j ale zdarzalo mu sie strzelac podobne fochy)

Gość gość
Dzizas, to jakas plaga? Kolejna, ktora delibruje nad zachowaniem nie do zaakceptowania. Tlumacz misia,tlumacz.

Gość gość
"na co dzień" wielka studentko za dychę; nie dość że szmata to nieuk.

Gość gość
11:39- to nie jest temat o zasadach ort poza tym przy moim kierunku studiow akurat jest ona malo potrzebna...Zawsze mi sie mylilo co sie pisze razem i osobno i trudno nie kazdy jest tak wszechstronny jak ty

Gość gość
dziewczyno marudzisz jak stara panna, kazał ci spierdalać to tak ma być, ale ty pewnie chcesz mu dupska nadstawić aby się pogodzić, była byś wtedy zwykłą szmato bo inaczej facet by sobie nie pozwalał na takie teksty, twoja sprawa po kiego pytasz jak i tak chcesz leźć do niego

Gość gość
pomijajac to sp******** to ty miałaś rację, a jego zachowanie pokazuje jaki z niego prostak

Gość gość
Autorko, zamknij już ten żałosny wątek, widać, że dajesz się traktować jak pomiotło, co z tobą jest nie tak? Nam nie odpowiadaj, odpowiedz sama sobie. My twojego buractwa tu nie chcemy.

Gość gość
idź go przeproś kretynko

Gość gość
Wiedzialam że pojawia się tu tez zlosliwe komentarze ale nie rusza mnie to wiec nawet nie zamierzam na nie odpowiadac, tylko normalne wypowiedzi biorę pod uwage

Gość gość
To nie są złośliwe komentarze, one mają ci uświadomić że twój facet to zwykły frajerzyna, bo żaden prawdziwy mężczyzna nie powie do swojej kobiety spier....