Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum... komu pomogli cd.

Polecane posty

Dorciak ja na wyniki mutacji MTHFR czekałam tylko 6 dni roboczych, byłam zaskoczona, jak mi Pani zadzwoniła, bo mówiła wcześniej, że 15 dni roboczych się czeka, dr mówił tak samo

peonia88 zwykle to powinien być 17 dc, wówczas wiadomo, czy po ewentualnym cyklu coś nie zostało w jajowodach czy macicy. Aku w GynC kosztuje 160 zł, zabieg jest wykonywany 30 min przed zabiegiem i 30 min po zabiegu.

peonia88 tak, to moje pierwsze podejście. My zdecydowalismy sie na program 2+1 niech sie dzieje co chce .

Madzia mój M też będzie miał badanie kariotypu w Rudzie i tak samo mu Panie powiedziały- że około 3 tygodnie będzie czekał :-)

Gość gość
Mandy11 a gdzie robiłaś badanie, że tak krótko czekałaś? Ja dziś byłam u immunologa, jestem wściekła na całego. Dorciak

sil, czyli w 15dc nawet nie warto iść, bo trzeba będzie jeszcze raz 2 dni później się pokazać? 17 dc to akurat będzie niedziela, to mam do wyboru albo 16dc (sobota) albo 18dc (poniedziałek).

tasia, a to nie jest tak, że trzeba do końca opakowania brać antyki? Jak się po nich czujesz?

niby powinno, ale jak nie bierzesz w celu zabespieczenia to mysle że sie nic nie stanie jak skończe na 18 dniu. Ja sie czuje okropnie, mdli mnie cały czas, cycki chcą wybuchnąc, a rano to mnie normalnie szarpie na wymioty . Ale nie przejmuj się Mabo mówi że u niej jest wszystko ok po nich. A dostałaś Ovulastan forte ?

tasia, tak ovulastan forte. Masakra, czytałam właśnie, że można się źle po nich czuć :/ ja wezmę 1 tabletkę koło 22 na noc i zobaczę jak będzie. Jutro idę na weselę, więc mam nadzieję, że będę się w miarę normalnie czuć, oby.

Gość Polly3322
Hej dziewczynki chwile tu nie zagladalam gratuluje dla betujacych pytalam ostatnio czy ktos cos wie czy jeszcze rozpisuja stymulacje ale chyba nikt nic nie wie ja jutro mam wizyte 16 dzien antykow po jutrzejszej wizycie zostanie mi 5 tabletek ale watpie czy sa jeszcze na ta chwile pieniadze

Pieniądze przeleje albo teraz albo na wizycie 19.04 żeby juz mieć z głowy i sie nie martwić . ale zaczynam mieć stracha :/

tasia ja po ovulastanie tez się strasznie czułam nerw non stop mogłam rozplakac się w 3 sek o byle g... teraz mam jakiej tan na m... dziś biore 12 tabl chyba będziemy mniej więcej równo szły

my wpłaciliśmy przed stymulacja tez był strach no ale co raz się zyje trzeba działac jak innej opcji nie ma kto nie działa ten nie ma jedyny komfort taki ze jak wychodzisz z gabinetu to nie kasuja co roz 80zl

Gość gość
Dziewczyny nie wcześniej niż 6 do końca nie później niż 3 wiec między 6-3 tabletki do końca czyli 15 do 18 dzień cyklu mi te tab najbardziej pod koniec dają popalić może dlatego że brałam na noc nie czułam się tak źle jeszcze 4 tabletki stymulacja rozpisane i malutkimi kroczkami zaczynamy ☺ Sil gratuluję kropkow 3mam kciuki za transfer to już jutro? Pozdrawiam MaBo

ile trzeba mieć odłożonych pieniędzy, żeby podejść do 2+1? tak średnio licząc to ile to może wyjść za całość z lekami, transferami, mrożeniem?

Gość Vicky83
Ania609 - zaczynam 19 tc

Gość Vicky83
Sil - kobietko jesteś już dobrze odzywiona gotowa do przyjęcia maluszków trzymam jutro mocno kciuki za transfer!!!

A ja po Ovulastan czułam się świetnie :-) Jak zaplacicie za pakiet 2+1 to wizyty macie w cenie.

Dorciak skierowanie miałam od dr Grygi do diagnostyki, a konkretnie robiłam w Gliwicach na ul. Rybitwy, ale wydaje mi się, że punkt chyba nie ma tu znaczenia...

Gość gość
Peonia,ja w 2+1 przy pierwszym podejsciu na leki wydalam ok 2000,mrozakow nie mialam.Przed drugim kazal dr M histero zrobic 1300zl plus kariotyp 620 zl. Teraz jestem po transferze 3 dzien,na leki przed poszlo ok 1000 i po ponad 1000zl.Mrozenie zarodka 550zl,do tego klej przy pierwszym podejsciu 350 i klej przy drugim 350 i intralipid 350zl.Wiec niedlugo sciany bede jadla... :-/ Kasia

Gość gość
Wizyty w cenie 2+1. W trakcie ovulastanu bylam chyba ok 18 dnia,a w trakcie gonapeptylu chyba w 14 dniu i odrazu przepisal mi stymulacje-gonal,menopur. Kasia

peonia88 idź 18 dc. Tasia jak mu się przyznasz że chcesz krócej brać to ci zabroni, mi kazał tylko zmniejszać przerwy między kolejnymi opakowaniami. Ale dziewczynom w Wawie skracali antyki, w sieci też wiele dziewczyn pisało że 2-3 tabletki mniej brały. Ja juz żyję jutrzejszym dniem... Transfer jest na 10, ale musimy wcześniej na kroplówkę (atosiban?) przyjechać, będziemy w klinice między 8 a 9.

peonia88 my tez się długo zastanawialiśmy ale jednak zdecydowaliśmy się na program 2+1 . Ja juz mam rozpisana stymulację ale jeszcze nie zapłaciłam. Smutasek a Tobie udało się za pierwszym podejściem czyli zwrócą Ci połowę kasy :)