Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam tą dziewczynkę leżąca na ulicy, i tą kobietę na trawie...zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
O ile ten starszy facet i to młodsze dziecko przeżyją... Oboje są w śpiączce. Dziadek jest w bardzo ciężkim stanie. Malec dzielnie walczy o życie, chyba będą go wybudzać. Ale jest połamany. Nie wiem jak bardzo, ale podejrzewam, że bez ciężkiej i długiej rehabilitacji się nie obejdzie o ile w ogóle będzie w stanie poruszać się o własnych siłach po takim wypadku.

Gość gość
Chłopiec ma na imię Szymon podobno... Trzymaj się Szymonku, walcz dziecko walcz !

Gość gość
Straszna tragedia ! Oby z tego wyszli ! Trzymam mocno kciuki ! Walczcie !

Gość gość
16:42 A Ty powinnas byc odizolowana od społeczeństwa ponieważ język jakim sie poruszasz jest niżej dna i krytyki. Jestes zagrożeniem dla osób ktore potrafią w kulturalny sposob dyskutować. Nidzie nie ma 100% info o tym ile grzał kierowca BMW, czy w malaczu były pasy i czy dziadek faktycznie nie dokonał wykroczenia zatem swoje osady wsadź sobie łaskawie w odbyt. Autorko, az 2 posty musiałaś ostatnie umieścić? Wszyscy wiedza ze to Ty-nikt w tym temacie prócz Ciebie nie stawia spacji przed wykrzyknikiem :/ dość charakterystyczne to dla Ciebie.

Gość gość
16:53 to owszem ja ale ten poniżej już nie. Jesteś w błędzie moja droga. Autorka

Gość gość
Oho...bo uwierzę :D

Gość gość
16:53 to owszem ja ale ten poniżej już nie. Jesteś w błędzie moja droga. Autorka

Gość gość
Sory. Przeglądarka się zawiesiła i się wyslalo drugi raz właśnie...

Gość gość
Kierowca bmw był trzeźwy. no ok. w porządku. A testy na obecność narkotyków? Dlaczego chłopak nie został poddany badaniom na obecność narkotyków w organiźmie? Nie rozumiem tego. Co za kraj :o

Gość gość
Skąd wiesz, ze nie został poddany? Co, tam na ulicy mieli mu zrobic to badanie? O ile na ulicy mógł dmuchnąć w alkomat, to badanie na obecność narkotyków raczej trudno wykonac w takich warunkach. Zadzwoń do prakuratury, ciekawska babo to moze ci powiedzą co i jak:O

Gość gość
Artykuł przeczytałam w którym napisano wyraźnie, że został przebadany alkomatem, przesłuchany i wypuszczony do domu.