Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam tą dziewczynkę leżąca na ulicy, i tą kobietę na trawie...zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
"Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że pomimo iż obowiązuje tam ograniczenie prędkości do 70 kilometrów na godzinę, kierowca bmw jechał z prędkością co najmniej 140 kilometrów na godzinę. " - tyle w temacie. Jakby taki gnoj zabil moje dziecko to dlugo by po tym swiecie nie pochodzil.

Gość gość
Mlodzi ludzie, do dwóch lat po zdaniu prawka powinni miec ogranicznik prędkości w aucie, a ludzie po 60 roku życia powinni obowiązkowo i regularnie przechodzić testy czy są zdolni do prowadzenia auta. Koorffa masz slaby wzrok, to możesz zapomniec, ze dopuszczą cie do kursu na prawko, a taki dziadek 70 lat niedowidzący jeździ. Bez sensu....

Gość gość
14:44 i co bys mu zrobiła? Owszem jechał za szybko, ale dziadek wymusił? Dotrze to w końcu do ciebie? Gdyby poczekał to dzis żyliby wszyscy. Kurde jak takim rzęchem można przecinać dwupasmówkę przed jadącymi z przeciwka autami. Powinien przewidzieć, ze tym autem jest to ryzykowne. chwila brawury ze strony obydwu pojazdów skończyła się tragicznie.

Gość gość
Tu autorka Nigdzie nie piszą, że to było wymuszenie więc nie wiem skąd macie te informacje niby :o Jednak wyraźnie jest napisane, że kierowca BMW przekroczył prędkość o 100 % Ponadto piszą, że i chłopiec i dziadek wciąż walczą o życie. Boże oby wyszli z tego ! Starczy już trupów z jednego wypadku. Gdyby nie ta prędkość skutki nie byłyby tak tragiczne nawet jeśli rzeczywiście okaże się, że dziadek nieopatrznie wyjechał na to skrzyżowanie zabiła PRĘDKOŚĆ i basta !

Gość gość
Zamknij już ten ryj, wariatko! Czytasz wiadomości Wybiórczo? na to wygląda, bo ja w kilku źrodłach czytałam, ze maluch nieprawidłowo wykonał lewoskręt co jest jednoznaczne z wymuszeniem pierwszeństwa.

Gość gość
Przejrzałam kilka źródeł przed chwilą i takich pierdół nie wyczytałam.

Gość gość
Dociera do ciebie ze jakby gnojek nie jechal za szybko to dziadek i dziewczynka by zyli? Dziadek mial prawo zakladac ze inni jezdza przepisowo a nie ze trafi na kretyna ktory cisnie ile fabryka dala. Rownie dobrze mogloby sie to przydarzyc komukolwiek innemu. Przy uderzeniu bocznym i w nowej S klasie nie masz szans na przezycie. Za przekroczenie predkosci o 100% w cywilizowanym kraju idziesz do pierdla na pare miesiecy i placisz grzywne 40% ROCZNYCH dochodow, ale widze ze ty z tego samego gatunku mlodych, wscieklych i glupich, co po******laja bez wyobrazni i nawet zabicie dwojki ludzi sobie usprawiedliwia tym ze przeciez mieli pierwszenstwo.

Gość gość
- Czekamy na wyniki ekspertyzy, przesłuchujemy również świadków wypadku - informuje nadkom. Jacek Pytel, oficer prasowy Komendy Miejskiej Policji w Katowicach. Wiadomo także, że na pewno zostanie powołany biegły z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych. x Taka jest informacja. x Ze wstępnych informacji policji wynika, że kierowca fiata 126p, jadąc DK86 od strony Katowic skręcał w lewo, żeby wjechać w ulicę Górniczego Stanu. Wtedy uderzyło w niego jadące od Tychów bmw. Maluchem podróżowała rodzina z dwójką dzieci. x I taka. x Gdzie kur/wa mać wyczytałaś, że ktoś stwierdził, że to wymuszenie ze strony fiata ? No gdzie ?! Niewychowana głupia istoto :o najlepiej wyzywanie Ci wychodzi gorzej z czytaniem.

Gość gość
chciałam wkleić linkale uznaje za spam. Wisz sobie naszemiasto katowice i jest tam napisane o wymuszeniu przez malucha

Gość gość
gość dziś Dziadek mial prawo zakladac ze inni jezdza przepisowo xxxxxx Ale ty jestes nawiedzona dziewczyno:O Nie, dziadek miał przede wszystkim OBOWIĄZEK zorientowac się i ocenić sytuację na jezdni, przed wykonaniem skrętu w lewo. Po drugie, dziadek miał także obowiązek jechac przepisowo skoro od innych tego wymagał.

Gość gość
Katowiccy policjanci oraz prokuratura wyjaśniają przyczyny i okoliczności tragicznego wypadku drogowego, do którego doszło w niedzielę wieczorem na skrzyżowaniu DK nr 86 z ulicą Górniczego Stanu. W wyniku zderzenia dwóch samochodów, śmierć na miejscu poniosła 66-letnia kobieta. 11-letnia dziewczynka zmarła w szpitalu. - Wczoraj około 20.00 dyżurny katowickiej komendy i otrzymał informację o zdarzeniu drogowym, do którego doszło w rejonie Giszowca na skrzyżowaniu DK nr 86 z ulicą Górniczego Stanu. Na miejscu natychmiast pojawili się ratownicy medyczni, policjanci. Przyjechały cztery zastępy straży pożarnej - podają służby prasowe katowickiej Policji. Ze wstępnych informacji uzyskanych przez policjantów wynika, że kierowca fiata 126p jadąc od strony Katowic skręcał w lewo, by wjechać w ulicę Górniczego Stanu, wtedy uderzyło w niego, jadące od Tychów bmw. Maluchem podróżowała rodzina z dwójką dzieci. 66-letnia kobieta zginęła na miejscu. Mężczyzna z dziećmi w wieku 11 i 4 lat zostali przetransportowani do szpitala. W wypadku uszkodzone zostały jeszcze dwa kolejne pojazdy, citroen oraz peugeot. - Dzisiaj rano w szpitali zmarła 11-letnia dziewczynka. 20-letni kierowca bmw był trzeźwy. Z wypadku wyszedł bez szwanku - dodają mundurowi. x Tekst ze strony nasze miasto katowice Gdzie pisze że to było wymuszenie ? Pokaż mi to zdanie !!

Gość gość
2016-04-04 14:47:04 Tragiczny wypadek na DK86 na wysokości Giszowca. BMW uderzyło w fiata 126p, który wymusił pierwszeństwo. Życie straciła 66-letnia kobieta i 11-letnia dziewczynka

Gość gość
Idiotka :o W tytule mogą napisać wszystko żeby zainteresować czytelnika, nawet że krowa na tego malucha spadła z nieba... :o

Gość gość
Żadnych ustaleń policji jeszcze nie ma więc nie pitol tu, że dziadek wymusił ! Bo nigdzie to nie jest potwierdzone ! Ani żaden świadek tego nie powiedział ! Tyle mówili, że bmka z********a/ła jak diabli i tyle !

Gość gość
Nie wiem ile miał na zegarze. Wydaje mi się, że więcej niż 50/60. Silnik Malucha poleciał kilkadziesiąt metrów dalej. Wszyscy wypadli z auta, więc siła musiała być spora. Nie jestem super znawcą crashtestów. Jednak widok był straszny tego wszystkiego. To akurat wiem, ponieważ pomagałem chłopczykowi, któremu życzę szybkiego powrotu do zdrowia. I fakt, jest tam bardzo niebezpiecznie, przez wzniesienie i zakręt, który dla kierowców jadących od Katowic utrudnia widoczność. Tam powinny być światła dla skręcających w lewo. Prędkość była przekroczona na 100%. Może w trakcie uderzenia miał niżej niż 100 km/h, ale gdyby jechał 70/90 to wyhamowałby nawet do dość niskiej prędkości i nie skończyłoby się tak źle. To, że maluch nie ma żadnych zabezpieczeń to druga strona medalu. Proszę o rozwagę... x Proszę bardzo komentarz ŚWIADKA wypadku ! Nie jestem jedyna ze swoim zdaniem na temat kierowcy bmw.

Gość gość
Wiesz, że jest coś takiego jak "zasada ograniczonego zaufania"? Co z tego, że masz pierwszeństwo - czy to znaczy, że możesz gnać na złamanie karku, przekraczając dozwoloną prędkość i zmiatając z jezdni co popadnie? Zawsze się znajdzie jakiś zawalidroga wymuszający pierwszeństwo, zawsze jakiś pieszy - święta krowa, który wlezie na jezdnię tam, gdzie kierowca się tego najmniej spodziewa, dziecko wbiegające na ulicę za piłką, rowerzysta jadący środkiem drogi i tamujący cały *****czy choćby sarna lub pies przebiegające przez jezdnię. Więc to, że masz pierwszeństwo, nie zwalnia cię od myślenia. x Następny ! Masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, że kierowca bmw nie pozostaje bez winy ? MASZ ?! Jeśli tak to jesteś ograniczoną umysłowo kretynką...

Gość gość
gdyby jechał 70 to zniszczenia w starciu z maluchem byłyby znacznie mniejsze. Tego rodzaju zniszczenia to mogłaby mieć byle jaka osobówka z segmentu B, a nie takie auto z segmentu premium. Te auta nie są takie drogie tylko z powodu znaczka jak się laikom wydaje. Podejrzewam, że każdy wie co ma pod maską jak wsiada za kółko i kierowca malucha też zapewne to wiedział. Ale tego rozpieszczonego gówniarza BardzoMałąWyobraźnią zapewne nawet nie zdążył zauważyć, ponieważ jest tam wzniesienie i jak ktoś pędzi z zawrotną prędkością to wyskakuje zza niego jak filip z konopii. x Next !

Gość gość
Widze zawiść bo 20 latek miał BMW, żal wam ... sciska że jezdzicie autkami z 20 wieku? Dorobił się to ma bete co w tym dziwnego i co odrazu on jest winny bo ma 20 lat i mocne auto? Jak by jechał 120 to z bety zostałby tylko tył mimo wszystko, a nawet lampy mu się świeciły po tej stłuczce, tylko troche pogięty jest, bez przesady co za zawiść. x Typowy przykład kretynizmu :D 20 latek dorobił się nowiutkiej bmki, ciekawe gdzie i jak ? Chyba musiałby wygrać w lotto. I ktoś mu niby zazdrościć mam auta od tatusia, które nie dość że dostał to jeszcze rozpierdolił. Bardziej mi szkoda tego auta niż smarkacza bez mózgu i wyobraźni.

Gość gość
"Nie, dziadek miał przede wszystkim OBOWIĄZEK zorientowac się i ocenić sytuację na jezdni, przed wykonaniem skrętu w lewo." - wyjasnie ci to w punktach bo inaczej nie dotrze: 1) dziadek popatrzyl na jezdnie w zasiegu wzroku 2) zobaczyl ze na odcinku najblizszych np 200m nie ma pojazdow, wiecej niz 200m nie widac z powodu konstrucji drogi 3) dziadek rozpoczal manewr na ktory potrzebowal dajmy na to 8 sekund 4) samochod jadacy przepisowo 70km/h pokonuje ok 19,5 metra na sekunde, czyli 200m na 10 sekund. Dziadek ma 2 sekundy zapasu, spojkojnie zjedzie jak setki razy do tej pory. 5) samochod jadacy 140km/h pokona te same 200m w 5 sekund, ograniasz poki co te wyzsza matematyke??? 6) dziadkowi brakuje 3 sekundy zeby zjechac; dostaje w bok i pasazerowie nie maja szans na przezycie. Teraz mam pytanie do ciebie: jak dziadek ma wykonac ten manewr bezpieczniej? ma moze wyslac pasazera na 200 metr drogi, zeby mu wypartywal na nastepne 300m i machal kiedy mozna przejechac? czy ma przekopac droge zeby poprawic widocznosc? a moze ma zakladac ze potrzebuje pol km pustej drogi, bo w koncu kto wariatowi zabroni jechac i 300 na godzine?? No czekam na recepte jak tu wykonac taki manewr.

Gość gość
15:47 BRAWO BRAWO BRAWO !! Dokładnie napisane idealnie ! x wypadek giszowiec mody (gość) 06.04.16, 06:58:33 kierowca z bmw na pewno nie zachowal predkosci, jak mowili swiadkowie jechal od tychow z zabojcza predkoscia, migal swiatlami drogowymi na innych jadacych aby mu zjezdzali z drogi x A tu kolejne potwierdzenie, że ten smarkaty gnojek jechał jak debil skończony ! On tych ludzi zabił dla mnie on ich zabił. Nie wiadomo czy kolejnych dwóch zmarłych nie będzie a wy go kur/wa dalej brońcie :o

Gość gość
Punkt 5. Samochód jadący 140 km/h. jeśli nie ma żadnych ustaleń policji i prokuratury, to jego prędkośc jest tylko twoim domysłem.

Gość gość
za dziennikiem zachodnim: "Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że pomimo iż obowiązuje tam ograniczenie prędkości do 70 kilometrów na godzinę, kierowca bmw jechał z prędkością co najmniej 140 kilometrów na godzinę."

Gość gość środowy na kafe
8 sekund na lewoskręt? pogięło cię?Wg mnie maks 5 sekund na to potrzeba. Skąd wiesz ile mial na liczniku ten z bmw?

Gość gość
no wlasnie z nieoficjalnych. Z nieoficjalnych rowniez wynika ze fiat 126 p wymusil pierwszenstwo.poczekaj autorko na oficjalne i rzetelne fakty

Gość gość
Nie wszystko z czym sie nie zgadzacie piszę tutaj ja. Autorka.

Gość gość
ja mam nadzieje ze ten chuj za to co zrobil tym ludziom bedzie zdychal w meczarniach na raka a najpierw wyzdycha cala jego rodzinka na jego oczach a potem on skona w bolu. takie bydle nie ma uczuc wyzszych, dlatego zasluguje na najgorsze. bliska mi osobe taka k***a zabila samochodem (przyjaciolke z dzieckiem 6lat temu) i dla takich modle sie jedynie o smierc w meczarni. taka k***a nawet nie zaluje ze zabila niewinna kobiete i 11letnia dziewczynke, odebrala ludziom 2 kochane osoby. wlasnorecznie bym mu flaki wyprola i kazala zezrec albo podpalila zywcem jego i jego rodzinke ktora takie dno wyhodowala

Gość gość
nie ma dla takich szmat taryfy ulgowej! szkoda ze nie ma jego fb czy innych ... po prostu mam nadzieje ze bedzie wyl glosniej niz wilki

Gość gość
dziś ty k***o oby taki s*******n sam zakatowal ci kogos z twojej rodzinki plugawa lajzo! bron dalej tego s*******a niedoj****a krowo.

Gość gość
16:35 obawiam się, ze takie cos jak ty jest większym zagrożeniem dla ludzi, niż pirat z bmw. I pomyśleć, ze na ulicy mijam takie cos jak ty. Nigdy nie wiadomo czy osoby twojego pokroju nie wyjmą noża i nie zaszlachtują kogoś na chodniku. Podaj sobie rękę z idiotą od siekiery z Kamiennej Góry I nie jestem osobą do której to pisalaś, ale życzyć cos takiego komus kto ma odmienne zdanie niż ty [tak naprawdę obie nie wiecie jak było a plujecie sie tak samo] lecz się kobieto:O ale czego sie tu spodziewać skoro nawet zyczycie innej forumowiczce aby jej niemowlak wypadl z wózka na ryj...Chryste Panie

Gość gość
wczoraj Nigdzie nie jest konkretne napisane ILE jechał kierowca BMW i czy jest jego wina a Ty juz ustaliłas sobie sprawcę bo tak Ci wygodniej. Odczep sie od niego skoro ja mam odczepić sie od dziadka ktory stracił zone i wnuczkę-a ten kierowca BMW Stracił nowy wóz, dobra opinie i masę nerwów.(...) to samo napisze kiedy taki maly s*******nek zabije twoja matke i corke a ojca i drugie dziecko poturbuje. jak mozesz bronic takiego bydlaka ty bezuczuciowa franco! ten chuj powinien stracic zycie, dla takiego tylko kara smierci tak jak jest w Chinach- poturbuje-placi do konca zycia rente dla ofiary, zabije- kara smierci. to bydle powinno zostac zabite a jego starzy powinni placic starszemu facetowi i dziecku ktore przezylo do konca zycia grube odszkodowanie!!