Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Weź kobieto się opanuj. O ile cię kobieta nazwać można...bo to co wypisujesz i jakich słów używasz świadczy o twoim braku hamulców... Masakra skąd się takie psycholki biorą? Zacznij leczyć chory łeb nim będzie za późno i komuś krzywdę zrobisz x do kogo ty bełkoczesz zdesperowana idiotko? idź wytrzeźwiej albo wylecz chory łeb debilko.

Gość gość
qrewki to mężatki a kochanki to normalne wyzwolone kobiety! Mamy w końcu XXI wiek ! xxxxx Szykuj się dziecko do szkoły, a nie mężatki wyzywasz, bo cię i z tej specjalnej na zbity pysk wywalą

Gość gość
gość dziś Weź kobieto się opanuj. O ile cię kobieta nazwać można...bo to co wypisujesz i jakich słów używasz świadczy o twoim braku hamulców... Masakra skąd się takie psycholki biorą? Zacznij leczyć chory łeb nim będzie za późno i komuś krzywdę zrobisz vvv Co koorfo nie spodobało ci się, że cię po imieniu nazwano i prawdę o tobie napisano? :D

Gość gość
Nie będę znizac się do rynsztoka w jakim ty siedzisz po uszy;) i nie będę ciebie wyzywać bo szkoda klawiatury nieszczęśliwa duszo... Siedzisz tu cale dnie i noce i rady , sobą nie dajesz.Bardzo ci wspolczuje :D

Gość gość
Idę do pracy. a Ty biedna ofiaro masz prace albo jakieś hobby chociaż? Chyba nie sądząc po nieustannej obecności Twojej tutaj ;) Pluj dalej jadem .jak wrócę o 18 poczytam i znów będę się dziwić jakie dziadoswo żyje wśród nas;) Pozdrawiam

Gość gość
Całe dnie i noce to ty tu siedzisz desperatko kopnięta w zad przez żonatego, bo co ktoś napisze, to ty natychmiast odpisujesz :D

Gość gość
Haha pewnie wszystkie szczupłe i piekne z suchymi piz...bez wyobraźni w łóżku nuda i rutyna dla waszych mężów. ..oni szukają jednak czegoś innego...seks 3 razy w tygodniu lub rzadziej masakra pilnujecie lepiej swych mężów hahahaha

Gość gość
dziś ale ty musisz być zdesperowana skoro jedynym twoim zajęciem przed pracą i po pracy jest kafe i tematy o takich szmatach jak ty.

Gość gość
Haha pewnie wszystkie szczupłe i piekne z suchymi piz...bez wyobraźni w łóżku nuda i rutyna dla waszych mężów. ..oni szukają jednak czegoś innego...seks 3 razy w tygodniu lub rzadziej masakra pilnujecie lepiej swych mężów hahahaha vvv Jak ty ściero latasz non stop z wypiętą piz... i tylko czekasz żeby ci bolca zasadzić to jeszcze nie znaczy że każda kobieta ma tak robić. Lecz się dopodajko

Gość gość
A żonaci z kochanicami to ch..e połamane. Tyle w temacie :P

Gość gość
Ta co tutaj wyzywa to zwykła szmata pozostawiona przez meza który odszedł do kochanki ,a ona została sama bez pracy i z dwójką bachorów to ewidentnie prawda. We wszystkich widzi kochanki i kurwy,a nie dociera d niej ze najwieksza kurwą jest ona sama i dlatego mezus ja zostawił. Teraz obawia sie ,że inni mezczyzni bedą tylko szczac na nia wiec przypisuje takie sytuacje innym kobietom. Proste. Zwykła wiesniara ,a jej byłemu mezowi mozna powiedziec tylko. Mądry chłop dobrze ze spierdolił w czas od tego psychola:D AMEN

Gość gość
Hahahaha nie obrażaj mnie to że lubię seks i jestem w tym dobra nie znaczy że daję na prawo i lewo wiem żal d**e ściska bo Ty masz kiepski temperament i Twoimi mężowi jest ciągle mało

Gość gość
IDZ SIE KURWO LEPIEJ powieś bo obrazasz wszystkich ,a sama jesteś sskiem leśnym którego nikt niee chce tylko na ciebie trąbią i nawet sie nie zatrzymają :D A twój mezulek ma na ciebie wyj****e i sypia z piekną kochanką :D

Gość gość
Mąz mieszka z kochanką a ona pewnie codziennie o 3 nad ranem pod dwiami stoi hahaha a jak jej nie otwieraja to leci tutaj i wypisuje te brednie :D

Gość gość
Głupia koofro znów majaczysz. Naćpałaś się debilko, czy zechlałaś od samego rana. :D Bachorem to jesteś ty wysranym przez łajdaczkę taką samą jak jesteś ty. Geny po matce odziedziczyłaś, a ojca nigdy na oczy nie widziałaś, bo twoja stara sama nie wie z kim cię ma tłumoku. Męża miałam, mam i będę miała. Możesz być pewna idiotko z rynsztoka, że do takiej brudnej ściery jak ty nigdy nie pójdzie, więc się wreszcie pogódź wywłoko, że do końca swojej nędznej wegetacji będziesz sama jak palec. No może raz na jakiś czas nachlany menel bolca ci zasadzi, jak się wypniesz za winklem :D

Gość gość
Dokładnie na pewno ma Cip..jak wiadro i zarosniete jak Las

Gość gość
A ja znam taką jedna byłą zonę co za byłym meżem i jego partnerką tak własnie latałą i całe noce stała pod drzwiami. I sledziła ich gdy chodzili do kina i na kolacje ,a ona lazła za nimi i robiła awantury mimo ,że po rozwodzie juz była:D Moze to ta sama co tu wypisuje? PS. Szmaciaro uwierz mi to Ciebie ktoś wysrał potem w ciebie nasrał ,a potem cie zostawił:D

Gość gość
8.00 naćpałaś i nachlałaś od rana? Ten opis pauje idealnie do ciebie sądzac po słownictwie;)

Gość gość
Albo jesteście patologia albo to zwykle PROWO i obstawialabym to drugie. Nie karmcie trolla!!! :) PROWO W normalnym małżeństwie nie zgodzi się facet na zdradę no ale jak macie gnoi za mężów i kochanków to sorry

Gość gość
gość dziś IDZ SIE K**WO LEPIEJ powieś bo obrazasz wszystkich ,a sama jesteś sskiem leśnym którego nikt niee chce tylko na ciebie trąbią i nawet sie nie zatrzymają A twój mezulek ma na ciebie wyj****e i sypia z piekną kochanką xxxxxxxxx Sama się powieś k***o psychiczna, bo tylko zarazę roznosisz i ludzi zarażasz. Trąbią to na ciebie i plują zarazem. Żaden mężczyzna nie tknąłby cię kijem owiniętym szmatą, bo śmierdzisz z daleka. Idź się umyj brudasie, to może spojrzy jakiś na ciebie i ci frustracja minie tępa d*****.

Gość gość
Masz męża jak sobie narysujesz albo w wyobrazni tak jak kochanki oszołomie:D

Gość gość
Masz męża powiadasz? I co on teraz robi? Leży nachalany czy co przecież Ty jesteś jakaś nie normalna więc on pewnie tez

Gość gość
8.09 Jestem facetem pusta dynio:D :D :D :D

Gość gość
IDZ SIE K**WO LEPIEJ powieś bo obrazasz wszystkich ,a sama jesteś sskiem leśnym którego nikt niee chce tylko na ciebie trąbią i nawet sie nie zatrzymają A twój mezulek ma na ciebie wyj****e i sypia z piekną kochanką x Kiełbasa weź leki przygłupi koorfiszonie. Co kochasia dziś w pracy nie ma, ze się tak wściekłaś? Pewnie spędza miło czas z żoną :D:D:D

Gość gość
Wariatka wszystko co jej sie przydarzyło wmawia innym kobietom;) Ma niezłe doswiadczenie w szczaniu ,dotykaniu kijem owinietym szmata itp. Ja preferuje normalny sex;) I nigdy nie słyszałem o takich udziwnieniach dowiaduje sie od Ciebie. Zatem sikali na Ciebie i kijem cie dotykali? Nie zazdroszcze...Ale słuchajmy dalej co jeszcze z Toba robili:)Smiało nie wstydz sie:D

Gość gość
8.09 Jestem facetem pusta dynio xxxxxxxxx Znów dostałaś rozdwojenia jaźni pusta ruro? :D:D:D:D:D

Gość gość
8.18 wystarczy ,że TY je masz:) Ja jestem zdrowy i mam swiadomosc swojej płci w przeciwienstwie do Ciebie;):D

Gość gość
Jakiś gej hehe

Gość gość
I jak coś to do mądrych Hehehe