Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci placili za was na randkach, przynjamniej na poczatku?

Polecane posty

Gość gość
ja jestem typem leniwca, bez pracy i teraz mieszkam na "wiocha" i jakoś parcia na faceta nie mam a fundowac mu kawy za darmo nie mam zamiaru tak jak i dzieci rodzić czy nanczyc JEST NA TYM PIERD/OLONYM ŚWIECIE PODZIAŁ OBOWIAZKÓW (tak jak dzień noc, pory roku itd .. wiadomo co sie dziej jak sie to zaburzy) ... Po za tym ...nic na tym swiecie nie ma za darmo, wbijcie sobie to do łepetym i przestańcie odpi/erdalac cnotki i chuj wie co jeszcze

Gość gość
Pół na pół to ja moge sie podzielic rachunkiem z kolezanka Nie bede sie dokladac do faceta

Gość gość
no toteż mówię, wytatuujcie sobie na d***e cennik :)

Gość gość
widzisz, a facet niekoniecznie ma ochotę dokładać się do ciebie. Jak mam w perspektywie akcję typu "stawiaj mi wszystko to może sobie podupczysz" to wolę te pieniądze zainwestować w usługę bez "może"

Gość gość
gość dziś I prawidłowo ... jesli zapraszasz na randke z mysla ze podupczysz to najlepiej odrazu zrób tak jak napisałes wyzej ... marnujesz sobie i jej czas :)

Gość gość
Dokladnie o takich sknerach jak wyzej tu piszemy. Zaprawde gentelmanow juz nie ma. :( Dla prawdziwego mezczyzny to powinna byc przyjemnosc zaplacic za kobiete. A tak dla waszej wiadomosc***anowie, i mnie sama stac na to by zaplacic za SIWBIE I ZA MEZCZYZNE. Ale nie zamierzam, bo co potem mam takiego golodupca cale zycie utrzymywac. Zal, zal, zal.. juz lepiej sie nie wypowiadajcie panowie, co skapicie dziewczynie na kawe, bo az przykro czytac. Sloma mam z buto wylazi, wstyd.

Gość gość
butow* i mam nadzieje, ze zostaniecie sami i zadna Bogu ducha dziewczyna nie bedzie miala ,,przyjemnosc´´ sie natknac

Gość gość
"Ale nie zamierzam, bo co potem mam takiego golodupca cale zycie utrzymywac" i wice wersalka :P

Gość gość
mów pannom przed spotkaniem, ze placimy za siebie :D to trzeba byc niedoyebem, brzydalem i desperatem, zeby oczekiwac seksu za obiad lub... kawe J/e/b/ł/a/m wiochmen bierze wszystko na powaznie randka z toba to musi byc "zabawa"

Gość gość
"Ale nie zamierzam, bo co potem mam takiego golodupca cale zycie utrzymywac" i wice wersalka jezyk.gif nie, bo to p***ony obowiazek mezczyzny by zapewnic byt rodzinie. :p Jak sie nie podoba proponuje operacje zmiany plci.

Gość gość
haha, dobre. Zacznijcie się zachowywać jak kobiety to pogadamy o obowiązkach głowy rodziny. To WAM zależy na rodzinie, dzieciach i całej reszcie tych pierdół. 'Facet ma na to wyj****e mówiąc kolokwialnie. Więc kto tu powinien wykazywać większą inicjatywę? Równouprawnienia chciałyście podobno. To jak ma być? Facet ma zapieprzać jak osioł na ciebie bo masz parcie na wicie gniazdka i dzieci a w nagrodę co? wieczne darcie japy, wiecznie niezadowolona mina i seks z łaski raz na kwartał? Weźcie przejrzyjcie na oczy, nie bez powodu połowa kobiet "szuka faceta" a 90% ma problemy psychiczne. Uroiłyście sobie jakieś chore wyobrażenie o swojej z******tości i niestety nie wytrzymuje to konfrontacji z rzeczywistością. A rzeczywistość jest taka że nie jesteście normalnemu facetowi do niczego potrzebne. Wszytko co może dostać z łaską od żony może też dostać bez łaski gdzie indziej.

Gość gość
"nie, bo to p***ony obowiazek mezczyzny by zapewnic byt rodzinie. jezyk.gif Jak sie nie podoba proponuje operacje zmiany plci. " czyli co? wracamy do jaskini i samca który znosił samicy łupy? skoro tak to zachowujcie się jak tamte samice i nie wystawiajcie nosa z tej jaskini. Smażcie mięso i zajmujcie się potomstwem. a jak was nosi i chcecie z tej jaskini wyjść to dziób na kłódkę i do roboty, zarabiać na swoje "życie". cholerne galerianki.

Gość gość
02;49 a ty baba czy chłop :-)

Gość gość
Tak, zawsze. Zawsze też proponowałam, że zapłacę za siebje - byli oburzeni. ;) Widać trafiałam na ginący gatunek.

Gość gość
Wiochmen próbuje sie madrzyc, ja prdl Powtarzam, randka z toba to musi byc "zabawa" Zapewne nie zachowujesz sie dziwnie, tak, ze dziewczyna ma ochote uciec :D niejedna ci uciekla? I nie zaplacila! :D

Gość gość
siebie*

Gość gość
szukajcie sobie sponsorów, co prawda coraz mniej ich ale może przed 30 jeszcze jakiegoś wyhaczycie. bo później to już równia pochyła

Gość gość
Po 30-stce to każda tyje 30kg? :D wiochmen i bez kultury, wracaj na wieś i spróbuj z koza?

Gość gość
po co jak w każdym klubie mogę wyrwać jakąś desperatkę a rano wykopać ją za drzwi?

Gość gość
No ale jakoś nie masz nikogo do roochania i wszystkie ci odmawiają.

Gość gość
a rano sie budzisz sam... i mowisz k*****, ide do jolki niech mi odda za drinka:D:D

Gość gość
Napewno mu dziekuja po 10 minutach jesli w ogole ktos sie zgadza z tym czyms wyjsc do ludzi

Gość gość
Wyludzaczki! Facet ma placic, ale d**y to juz nie dacie!? To juz lepiej do d*******.

Gość gość
bo one mogą wymagać a facet może tylko płacić i mieć nadzieję :)

Gość gość
Pół na pół, jak bardzo jakiś facet chciał zapłacić to pozwalałam ale następną randkę ja fundowałam. Jeżeli wiedziałam, że drugiej randki nie będzie to zawsze płaciłam za siebie i pół napiwku. Nie rozumiem dlaczego facet ma płacić za mnie skoro na randce bawimy się oboje.

Gość gość
nie wiem z jakimi "dżentelmenami" się spotykacie, ale jeśli facetowi tak bardzo na tobie zależy, a nigdy nie zaproponował, żeby za ciebie zapłacić to albo sknera, albo krótko cie trzyma. z drugiej strony czemu tak bardzo ci na tym zależy? sponsora potrzebujesz? ja płacąc za siebie przy kimś to mam takie poczucie, że mam swoje pieniądze i nie potrzebuje żadnego sponsora nawet z litości, niech widzi, że mam swoje pieniądze. lepiej się wtedy czuję. niestety, przy moim aktualnym chłopaku płacenie za siebie jest nie możliwe... Kiedy wyciągam portfel patrzy się na mnie jak na debila i "M, co ty robisz? przecież ja za ciebie płacę, weź to schowaj i nawet nie próbuj" ,no więc współczuję wam alvarosów :)

Gość gość
tu właśnie chodzi o ten gest. Jak sama wyciągniesz portfel to każdy rozgarnięty facet się obruszy. Tylko w tym temacie mamy zlot pustaków które myślą że "im się należy" i na randki portfela nawet nie biorą.

Gość gość
Płacili :) też mi się zdarzało pisać z prostakami, ale kiedy wyczuję, że jest poyebem to takiego blokuję. Po głosie można poznać, że ktoś jest głupi.

Gość gość
Nie wiem na jakim świecie wy kobiety żyjecie , za mnie każdy facet chciał płacić i mój mąż też płaci , zdarzało się ze ja np zaproponowałam ze zapłacę połowę rachunku ale robiłam to tylko z własnej woli i raczej rzadko. Gdyby na randce facet wymagał ode mnie ze wyje portfel i zapłacę za siebie lub za niego , więcej by mnie nie zobaczył. Nie dajcie się dziewczyny

Gość gość
Jasne ze zawsze płacili rachunki. To normalne...ja się z byle kim nie spotykam. Gołodupcy niech siedzą w domu.