Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak otworzyć się na sferę uczuciową

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat i zero doświadczeń z płcią przeciwną poza pojedynczymi wypadami na browara Ktoś zapyta co takiego się stało, że przez tyle lat nikogo sobie nie znalazłam. Odpowiem: tak wyszło. Chorowałam na depresję, a co za tym idzie, unikałam ludzi, w tym mężczyzn. Tak naprawdę dopiero od jakiegoś czasu wychodzę i zdarzyło mi się nawet kilka razy spotkać z kilkoma facetami sam na sam, ale były to bardziej koleżeńskie spotkania niż randki. Jeszcze nie potrafię się otworzyć na tyle. Za bardzo się spinam i w takich sytuacjach ciężko wyeksponować mi swoje zalety. Może ktoś jest w podobnej sytuacji? Dziwnie się czuję z tym, że dotąd nikogo nie miałam...

Gość gość
na początek naucz sie sprawnie zdejmowac majty :classic_cool:

Gość gość
Chciałabym mieć kogoś, ale zarazem przeraża mnie bliskość. Tyle lat żyłam sobie tak, jak gdyby ta sfera życia mnie nie dotyczyła, więc wszystko co związane z miłością jest dla mnie czymś obcym, abstrakcyjnym...

Gość gość
I po co ta złośliwość? Nie można już na tym forum normalnie popisać?

Gość gość
Ech, że też z nikim nie można porozmawiać...

Gość gość
Jakbym czytała o sobie. Przez 27 byłam sama, nigdy z nikim się nie spotykałam. Miałam depresję, problemy rodzinne, nie były mi w głowie żadne romanse. Dopiero od pół roku, kiedy się wyprowadziłam i mieszkam sama, postanowiłam spróbować kogoś poznać. Pierwsze próby nie były udane, ale teraz lepiej już czuje się w towarzystwie faceta sam na sam, bardziej swobodnie, nie denerwuję się. Teraz mam 28 i wciąż staram się kogoś poznać. Najważniejsze to po prostu chcieć :)

Gość gość
Chcieć chcę, tylko jest też lęk przed odrzuceniem... Boję się, że jeśli przyznam się do tego, że nigdy nikogo nie miałam zostanę odebrana jako kosmitka.