Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłem właśnie konto na badoo...

Polecane posty

Gość gość

ale póki co bez zdjęcia. Kumpel mnie namawiał, bo dzięki niemu zaczął się umawiać z dziewczynami. Tylko jest taki problem, jestem człowiekiem może nie tyle nieśmiałym, co nie lubiącym być w centrum zainteresowania, więc nie chciałbym, aby ktoś ze znajomych mnie rozpoznał, że mam konto na tym portalu. Wiem, że sam sobie toruję drogę, ale naprawdę nie chcę, aby ktoś mnie potem obgadywał za plecami. Dziewczyn na badoo z mojego miasta jest od cholery, a chłopaków znacznie mniej, więc można by mnie zbyt łatwo znaleźć. Nie wiem co mam robić, czy darować sobie tą stronę czy przestać się tym przejmować, bo przesadzam? Chciałbym poznać jakąś dziewczynę, zwłaszcza że tak naprawdę nigdy nikogo na poważnie nie miałem, a w realu jestem zbyt wycofany. Nasłuchałem się, że to marna strona do poznania kogoś wartościowego, ale kolega i znajomy chwalili ją.

Gość gość
j.w.

Gość gość
Pamiętaj, że na portalach randkowych kobiety mają wymagania z kosmosu( w sumie w realu też ). Jak nie masz zdjęcia, na którym wyglądasz jak model to lepiej nic nie dodawać. Z drugiej strony, jak umówisz się z laską, a przyjdziesz na spotkanie i nie wyglądasz jak model to ucieknie, powie coś chamskiego, albo wyda jakiś dźwięk typu: yyyyyyy. Generalnie na takich portalach mają odzew tylko faceci, którzy mają fałszywe zdjęcia modeli, sami są modelami, lub sebixami ze zdjęciami z siłki i opisem: "jestem jaki jestem hehe"

Gość gość
Ok, a co jeżeli będę wybierał dziewczyny nie te bardzo ładne, ale te bardziej przeciętne? Jakimś modelem nie jestem, ale brzydki też nie jestem, całym moim problemem jest raczej charakter, ale mniejsza o to. Czy takie dziewczyny też mają "wymagania z kosmosu"? Ja wiem, ile ludzi, tyle opinii, ale jak to jest z tym najczęściej?

Gość gość
Nie wystarczy, że nie jesteś brzydki. Kobiety przeciętne uważają, że też "mają prawo do szczęścia", czyli modela, który olśni wszystkich znjaomych, a koleżanki poszczają się w gacie. Weź poprawkę, że na badoo laska, która ma zdjęcie 10/10 to w realu może wyglądać na 5/10, a laski co mają mniej analogicznie jeszcze gorzej. Prawie wszystkie zdjęcia kobiet na badoo i na wszystkich innych portalach tak zakłamują rzeczywistość, że ludzkie pojęcie przechodzi. One oczywiście nie wiedzą, że nie są tak piękne jak na fotce, ego się im pompuje od komplementów, które tam dostają, a na spotkanie przyjdzie Ci kobieta z nadwagą, zniszczoną cerą, krzywymi zębami, nosem itd. Na zdjęciach tych wad nie widać. Wiem, bo miałem konto i spotykałem się z dziewczynami stamtąd.

Gość gość
Czyli co, po prostu sobie odpuścić? Wiem, że najlepiej kogoś poznać w realnym świecie, ale jak ktoś nie ma za bardzo możliwości przez kogo, to lepiej przez internet nie próbować, bo się można sparzyć?

Gość gość
Nie no, próbuj. Może Ci się uda wyłowić jakąś perłę z g****a, jak nie masz innych opcji to lepiej nie usuwaj, spróbować nie zaszkodzi, tylko uważaj tam na siebie, bo ja trafiłem na psychiczną laskę, która zniszczyła mi życie, a mój inny znajomy na laskę z dzieckiem, o którym nie poinformowała od początku, tylko dopiero po czasie spotykania i nie nastawiaj się, że na spotkanie przyjdzie dziewczyna ze zdjęcia. To tyle moich rad. Powodzenia, trzymam kciuki.

Gość gość
Nie polecam możesz się sparzyć jak się nie spodobasz tow ramach zemsty że traci czas powie ci coś bardzo chamskiego a nawet wyśle swoich kolegów koksow na ciebie.

Gość gość
Dzięki za rady. Pozdrawiam :)

Gość gość
panowie na tym portalu kłamią o sobie, zawsze mają jakieś ale i o tym nie mówią kobietom,uwazać na rozwodników z dziecmi, zwłaszcza z nastolatkami, nic fajnego truć sie z tymi dzisiejszymi rozpuszczonymi leniami, uzależnionymi od smarfonów kasy i wygladu