Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozwiązanie problemu

Neptyk nie mył freda 2 tygodnie już wali na całej KAFETERI a będzie tylko gorzej

Polecane posty

Spadaj skazo ;D Będę pisać tam gdzie chcę ;D Sam się wysmaruj łojem głupku! ;D

Gość gość
srysia chce zająć miejsce oszkii 🖐️

Nie bo sysia to jest podła dziewczyna dorwie jakiegoś prawika i go zbałamuci jak już tego nie zrobiła. Jej chłopak pewnie będzie grzecznie czekał co mu każe jego władczyni. Czyż nie tak jest mylę się?

DefektSpołeczny dziś Mylisz się ;) ja lubię jak facet rządzi a nie ciepła klucha, który czeka na to aż mu powiem gdzie pójdziemy. Na co dzień jestem uśmiechnięta, sympatyczna i z każdym potrafię się dogadać :)

Może źle ujęłam, że ma rządzić ale ma być stanowczy jeśli mnie zaprasza do kina to do kina a nie spotkamy się i będzie mnie się pytał gdzie mam ochotę z nim iść. Często faceci myślą, że oni mi się podobają a tak naprawdę jestem uśmiechnięta i sympatyczna dla kogoś wyluzowana, można ze mną pogadać na każdy temat, pomogę w każdej chwili. Lubię zdobywać przyjaźnie z wartościowymi ludźmi :)

Rozwiązanie problemu dziś Akurat z byłym byłam nieszczęśliwa więc nie byłam pogodzona z samą sobą. W końcu siebie pokochałam i uwielbiam spędzać ze sobą czas :)

Gość gość
Ooo