Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was dzisiaj wkurzyło

Polecane posty

Gość gość

albo ucieszyło? Mnie wkurzył kierowca auta, który nie przepuścił mnie, gdy drugi to zrobił, a ucieszył udany obiad i zakupy.

Gość gość
Mnie wkurzyly dzieci sasiadow bo łupią mi nad głową a ucieszylo to, ze wyszlo troche słońca.

Gość gość
Sąsiad z przeciwka wjechał mi na trawnik przed ogrodzeniem ciężarowym samochodem z przyczepą, wozi maszyny rolnicze po Polsce. Zawsze staje u nas a wczoraj mąż posial trawę. Nadmienię iż ten sąsiad przetrzymywania sobie u nas palety z kostką. Oczywiście nie pytając się czy może

MNie dziś nic nie wkurzyło (JESZCZE), ale do wieczora jeszcze trochę czasu. A ucieszyło - dobry obiad i ćwiczenia :)

Gość gość
Sąsiad z przeciwka wjechał mi na trawnik przed ogrodzeniem ciężarowym samochodem z przyczepą, wozi maszyny rolnicze po Polsce. Zawsze staje u nas a wczoraj mąż posial trawę. Nadmienię iż ten sąsiad przetrzymywania sobie u nas palety z kostką. Oczywiście nie pytając się czy może

wczoraj wkurzył mnie kolega, który mnie dla beki (własnej) na ulicy zaszedł od tyłu i aż pisnęłam jakieś przekleństwo i zrobiłam młynek torebką, wszyscy się gapili na nas

Gość gość
Broken... Nie zesraj się 3letnia dziewczynko:/ oblesne. Stara baba a jara się jak dziecko, ze kolega ja w ten sposób przestraszył.

Gość gość
17:38 Serio przesada. Nie wiem czy się chwali czy zali. Paniusia;)

tuż po chwili kolega wykorzystał moje emocje i uprawialiśmy dziki seks na oczach wszystkich! na szczęści ludzi było tak dużo, że mieliśmy wystarczająco dużą powierzchnię, żeby z nich nie spaść.

Gość gość
Mnie wkurzyło zachowanie dzieci w szkole, a ucieszył zakup ulubionych papierosów.

Gość asiutka  1999
Wkurzyło to, że muszę siedzieć w domu, bo przeziębiłam się wczoraj

Gość gość
Maź mnie rano wkurzył bo liczyłam na seks a on wyszedł do pracy i sie nie dobierał do mnie. A ucieszyłam sie bo przez cały dzien zjadłam co sobie zaplanowałam i nie podjadalam :D

Gość gość
moj stary! nic mnie nie ucieszylo no moze jak wybila 17 i prace skonczylam

Gość gość
Złożyłam wniosek na 500+ na 3 dzieci

Gość gość
Mnie rzadko coś wkurza, i dzisiaj kolejny dzień bez stresu. A ucieszyło? Nic nowego, ale zawsze cieszy mnie 20 km wyprawa rowerowa z mężem i 2 dzieci. Nasze 18 miesięczne bliźniaki uwielbiają tę jazdę, dla nich to już taki rytuał, przed snem wycieczka rowerowa, kolacja, kąpiel, bajka i sen. Dobranoc

Gość gość
Do gościa z 21:10 , Cudnie !!!!! :)

Gość gość
Och te 20 km na rowerze z dzieciakami mnie dzisiaj ucieszyło ! A wkurzyła baba co krzywo ważyła zamek i skasowała za to badziewie do wyprucia 15 zł :/

Gość gość
Zamek wszyła - miało byc

Gość gość
A mnie wkurzyla jedna durna egoistyczna kobieta, pełną tupetu, która mając nieodebrane połączenie na poczcie głosowej nie raczy nawet oddzwonic. Zapewne czeka aż sie będę plaszczyc by ze mną porozmawiala..Ludzie są beznadziejni niektórzy :-/ a ucieszyli mnie mój mąż i moje dziecko bo ich mam :-)

Gość gość
Kierowca ktory perfidnie zajechal mi droge. Gdyby nie moj refleks to bylaby stluczka albo i gorzej bo oboje jechalismy ponad 100....

Gość gość
a mnie to, że mąż nie dostał dzisiaj pensji choc miał dostać, szef ściemnia że da mu w poniedziałek! wkurzylo mnie jeszcze pismo z mops że przekroczyłam dochody i będe musiała oddac rodzinne od stycznia po 207 zł/mies! wkurzył mnie też syn bo mnie wyzwał od głupich ,ma 6 lat! a wczoraj to już w ogóle sie mega wkurzyłam bo sie okazało że mojego męża szuka policja za jakąś sprawę za narkotyki sprzed paru lat! na szczeście nie ma go w naszym mieście tylko jest w delegacji.

Gość gość
Nic mnie nie wkurza, już dawno wyluzowałam. Nie ma sensu denerwować się na dzieci i męża - te pierwsze bardziej stresujące, ten drugi jak zwykle zmęczony, ale sexu nie odmówi:D

Gość gość
ucieszyło mnie stanowisko szefa gdy chciałam odejść z firmy-dał mi solidną podwyżkę :) żebym została. wierzył mnie kolega z pracy który jak zwykle spartolil dokumenty i musiałam po nim poprawiać :( W domu się nie wkurzam, cieszę się ze mam takiego męża i dziecko :) dobrze mi z nimi.

Gość gość
Mnie wkurza dziś pogoda bo chciałam iść na spacer i zrobić pranie. Wkurza mnie teściowa bo jest. A cieszy perspektywa wolnego dnia.